De 12 grunde

Elena Ames er blot en 16-årig pige, med den drøm om, at vinde det uopnåelige danske modelshow "Piger Som Dig".
Imens hun venter på opkaldet fra kanalen "MK 8", opdigter hun 12 grunde, hvorfor hun ikke er blevet ringet op endnu.
Til model konkurrencen - mulighed nr. 2

3Likes
0Comments
547Views
AA

2. 12 grunde

"Elena Ames", mumlede en kvinde fra den dør, vi alle frygtede og elskede på samme tid. Hun kunne godt ligne en franskmand den måde hun var klædt. Der var stil over det. Jeg så straks ned af mig selv, for at sammenligne. Jeg rynkede min svedige pande, og udløste en nervøst suk. Mit tøj var ligeså ordinært som hårdt dryssende regn en dansk sommerdag. Jeg rejste mig klodset op, og fulgte efter damen. Hun kiggede på mig, og fornemmede min urolige gangart. En varm hånd på min bare skulder var alt der skulle til for at bevare roen. Jeg nikkede til mig selv, og præsenterede mig for min kommende fiasko eller success. 

 

Jeg så til mens den langsomme, men dog beroligende tikken fra de kraftige visere lod timerne flyve i alle tænkelige retninger. TV'et kørte i baggrunden, men det eneste jeg kunne fokusere på, var den fremtid folkene bag castingen enten kunne kaste til stjernerne eller smide på gulvet. De sagde de ville ringe, hvis jeg var gået videre. 12 ud af 50 gik videre fra castingen og til showet. Hvad i al verden fik mig til at tro, at en af de 12 kunne blive mig? Jeg sank ned i sofaen, og fandt min notesblok frem. Jeg skrattede 12 grunde ned i papiret, hvordan jeg ikke kunne blive valgt. 

 

1. Som den rødhåret pige til castingen højlydt, og frustreret spurgte, hvor svaret på alle måder gav sig selv: Tror du de vil have en overvægtig pige som rollemodel for nutidens unge? Min mave er langt fra perfekt, og imodsætning til de andre piger, taler jeg sandt.

2. Min familie har ikke Onkel Joakims lager af penge, hvilket resulterer i manglende penge til fancy tøj og dyr sminke

3. Jeg kan ikke gå til en casting uden at have så meget som et snært nervøsitet i stemmen

4. Mine lår er som træstammer

5. Jeg er ikke hysterisk når det gælder min krop. Jeg har ikke lyst til at træne 4 timer om dagen uden morgenmad og aftensmad, for at ligne et skelet

6. Jeg kan godt finde på at lave sjov når det gælder mode

7. Min hud er ikke smuk som sneen i de andres naturlige ansigter. Jeg gløder, men ikke som når en sol der har slikket min næsten bare krop i sommersolens stikkende varme på en strand, hvor sandet langsomt klistrer sin brændvarme overflade på din halvvåde krop. Nej, jeg gløder mere end det

8. Mit hår funkler ikke som stjernerne, men falder i med vinterens mørke tema 

9. Min næse er skæv

10. Jeg har et stort fedt ar på min venstre kind, efter en ulykke med ild

11. Min overlæbe strækker sig næsten til starten på min næsetip

12. Jeg er ikke perfekt

 

Jeg omfavnede bogen, og salte tårer gik langsomt tur på min ødelagte kind. Derefter faldt de fra mit højre. Jeg smilede knust, og pludselig havde drømmeverden taget hånd om situationen, og jeg endte i søvn med stivnede tårer i hele mit ansigt. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...