De 12 grunde

Elena Ames er blot en 16-årig pige, med den drøm om, at vinde det uopnåelige danske modelshow "Piger Som Dig".
Imens hun venter på opkaldet fra kanalen "MK 8", opdigter hun 12 grunde, hvorfor hun ikke er blevet ringet op endnu.
Til model konkurrencen - mulighed nr. 2

3Likes
0Comments
545Views
AA

1. Heterokromiske øjne

Jeg bed mig så hårdt i læben, at den endte med at sprække. Sveden dryppede ned fra alle sider, og jeg kunne fornemme de andre piger sende mig hånende blikke. Nervøsiteten skar sig op i næseborene, som var det en rutsjebane alle ville op i. Jeg lukkede langsomt øjnene, og talte til ti. Blikkene hvilede stadig på mig. Jeg sukkede, og lod mine lange ben falde til jorden. Pigerne i rummet var kønne, men pigen på gulvet ved siden af mig, skilte sig ud fra mængden. I stedet for langt lyst hår og blå øjne, som de fleste sommerblege danske piger ejede, havde hende her kort, men smukt, ildrødt krøllet hår, som flammerne i en optændt pejs, og hendes heterokromiske øjne - det ene safirblåt, det andet junglegrønt, fik hende til at ligne et eventyr. Hun var ikke ligeså høj som de andre - tværtimod. Omkring de 155 cm. Jeg drejede hovedet i hendes retning, og smilede derefter høfligt til hende. Det tog hende lidt tid at reagere, og da hun endelig gjorde, gav det et sæt i hende. Hun fniste en lille smule. 

"Undskyld,", sagde hun med en svagt rystende stemme, "Jeg har bare altid hovedet oppe i skyerne. Indimellem tænker jeg, at det hører til deroppe", jeg fniste sammen med hende og nikkede, "Du er ligesom mig". Hun smilte og åndede lettet op, som havde hun fortalt sin livshistorie til mig, og jeg havde hørt hvert et ord. 

"Er du klar til casting?", spurgte jeg, for at finde noget at snakke om, og for at tage den værste nervøsitet. Pigen trak på skuldrene. 

​"Jeg ved ikke helt… de piger ser ret… konkurrerende ud. Lange tynde, veltrænede ben, og en mave der trækker så langt ind, at den er ved at gå igennem ryggen. Mine ben er hverken lange eller tynde nok. Min mave stikker også ud over buksekanten. Tror du de vil have en overvægtig pige som rollemodel for nutidens unge?", spurgte hun, og et snært af frustration strejfede hendes stemme. Jeg kiggede grundigt på hendes krop, og kunne på ingen måde se hverken mave, eller kraftige ben. Efter min mening, var hendes mave tyndere end alle de andres. På størrelse med hendes, rent faktisk ret veltrænede lår. Men hendes ansigt passede ikke ind med skelettet. Det var som om hendes hoved var ordentlig størrelse. Sundt og friskt. Først da hun nævnte det, lagde jeg mærke til det skræmmende ved hende. Fingrene var som pinde, og benene som tændstikker. Rummet skræmte mig. Ingen af pigerne var tilfredse med deres vægt eller udseende, men de formåede stadig at tale ned til dig, selvom det eneste du ville var at muntre dem op, at løsne den afspændte stemning en smule. Sådan foregik det åbenbart ikke i den modeverden, jeg (skræmt fra vid og sans) trådte ind i. Elsk ingen, hvis ikke du kan elske dig selv. Sådan havde de det.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...