Understand

Julie er en pige på 17 år hun går med tanker der driver hende til vanvid...hun ved ikke hvad hun skal gøre..men en dag da' hun møder Toby ændre alt sig!

Følg med i Julies tanker, privat liv og kærligheds liv❤️

0Likes
0Comments
130Views
AA

1. just sad....

Hvorfor er der ingen der forstår mig...?ingen der kan se hvor meget det gør ondt?

Tænk at jeg troede han elskede mig..den klamme nørd. Hvordan kunne han gøre det i mod mig? Være sammen med min bedste veninde, det er jo det værste han kunne gøre! Uden at fortælle mig det! Ikke engang selina sagde noget... Det er nok den værste dag i mit liv!

Endelig hjemme.. Ingen der kan gøre mig ondt. Jeg tjekkede min mobil 16:47... Tror jeg bestiller en pizza magter virkelig ikke at lave mad. Jeg gik ind i min stue og ja jeg bor alene i min helt egen lorte lille lejlighed hvor der ligger ting spredt ud over det hele ingen kan jo bestemme over mig!

Men fuck it det er jo fredag I dag... Endnu en dag alene. Efter jeg slå op med min kæreste Jacob har det været så stille.. Gid jeg magtede ringe til en af mine veninder.. Nåårhh nej jeg har jo ikke nogle efter som alle mine veninder tog selinas parti er jeg nu helt alene. Jeg kunne jo også tage hjem til min mor men jeg magter ikke tale om mig og jacobs Brake up, så jeg bliver bare hjemme. Gid jeg havde en kat der kunne holde mig med selvskab, men så bliver jeg bare ligesom alle andre katte damer og jeg nægter at blive en af dem.. Jeg tjekkede min mobil igen 7 ubesvarede opkald fra Jacob.. Håber fandme han savner mig! Jeg savner i hvet faldt ikke ham! Og det kommer jeg heller ikke til.. Jeg tror bare jeg vil lade som om jeg ikke kender ham de næste mange mange mange måneder!! Når nok om ham jeg skal have den pizza nu ellers sulter jeg jo ihjel!

Lørdag! Den bedste tid på ugen ingen bekymringer ingen Jacob og sidst men ikke mindst jeg skal være alene heeelllleee dagen glæder mig allerede! Jeg går ned til starbucks det ligger lige nede på hjørnet af min lejlighed midt inde i byen. Jeg går ned og bestiller det sevandlige carmel cream med chokolade stykker og en Donut fra donkin donuts den bedste og sundeste morgen mad i verden jeg ved det, jeg ved det. Men først skal jeg jo have tøj på det bliver bare nogle sorte bukser og en hvid t-shirt ikke andet end det. Efter jeg har fået min mad går jeg selvfølgelig op og spiser, ser lidt TV, tjekker de sociale medier og ellers slapper jeg jo bare af.!!!

____________________________________________

Det var så første kapitel!😅

Håber virkelig i kan lide det, jeg har ikke tjekket den igennem for stave fejl..sorry😯 men håber Aligevel i kan lide det!

Knus fra miiiggg❤️

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...