sommerferien


0Likes
0Comments
248Views
AA

1. på vej til italien.

 

 

 

                                                       på vej til Italien.

 

                                                                første dag!

det var torsdag inden sommerferien, og vi skulle i skole. vi blev hentet efter skole, der hvor vi kom hjem skulle vi lige pakke det sidste, og tage alle taskerne ud i bilen. Klokken var ca. 17.00, og vi skulle lige have noget og spise inden vi tog afsted. Ca. klokken 18.00 skulle vi køre, vi sad og så film/tegnede. første stop var i tyskland hvor vi lige skulle ind og handle lidt, klokken var mange og vi var trætte, der var morgen og vi skulle have morgenmad på en rasteplads, og eftermiddagen var vi i Østrig hvor vi skulle overnatte i en nat, der er utroligt flot i Østrig de har nogle gode udsigt. Vi kørte fra Østrig om morgen, så vi var ca. i Italien klokken 15.00–16.00. også blev vi tjekket ind og vi fik vores hytte, og vi fik pakket alle vores ting ud, også havde vi bare en slappe af dag der blev ikke lavet noget spænedeligt.. 

 

                                                           der var vi i Italien!

om morgen gik vi ned og hentede rundstykker vi fik spist morgenmad  og fik brødstede tænder. Næsten lige efter gik vi ned til poolen og der var vi i lang tid, om eftermiddagen havde de siestaer så poolen blev lukket ned. Og vi skulle lige have noget middagsmad også spillede vi fodbold osv..! også gik vi lidt rundt på campingpladsen, og var nede på legepladsen det var os' hyggeligt. Jeg fik købt noget sommertøj, det er faktisk flot ders tøj.

vi gik ned på standen og spillede vollyball det var hygge, og fik nogle is på standen, der var rigtig varmt. Vi havde købt en gummibåd og den var mega sjov og sidde i vandet, og især når der kom bølger, der var engang hvor vi faldet under vandet fordi den vippede. 

det var en lille resume af hvad vi lavede!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...