Southwood Group

Since 1970 SouthWood has provided turn-key signage services for clients all across the US, the Caribbean, and beyond. The full-service sign company employs approximately 50 people in our 40,000 square foot facility located in Charlotte, NC. Our emphasis is design/build, although much work is done for outside design and specifier firms. Likewise, most of SouthWood's work is for large, sometimes multi-site signage systems. We use a wide variety of signage materials and manufacturing processes, and our long history and vast experience have given us the knowledge to find the right solution for every client, every look and every budget.

0Likes
0Comments
136Views
AA

1. Architectural Signage Southwood Group: Arbejde Miljoer

"Arbejde miljøer" defineres bredt som tjenestesteder, kontorbygninger, industrianlæg, detailbutikker, erhvervsparker eller andre kommercielle spillesteder, der ikke falder ind under den "spille" eller "læring" kategorier. Skiltning for disse faciliteter har tendens til at være business-relateret.

 

 

Corporate skiltning

 

Over fyrre år, har SouthWood leveret en bred vifte af brugerdefinerede signage løsninger til erhvervsparker, corporate hovedkvarter, professionel faciliteter og meget mere. Corporate identitet og branding er altafgørende for disse klienter, som er en pålidelig, gennemprøvet og finansielt sunde leverandør. SouthWood giver design bistand, tegn planlægning og wayfinding, teknisk support, tegn programadministration, installationsservices, prototyper og mockups. Vi er stolte over at blive kaldt "partner" af så mange af vores klienter, og vi ser frem til at hjælpe vores nye virksomheder og industrielle kunder, og deres beregnere, løse deres problemer, corporate skiltning.

 

 

Kommercielle & detail skiltning

 

Disse brugere er blandt de mest fokuseret på præsenterer deres brandidentitet og appellere til forbrugerne af forskellige varer og tjenester. Med en vægt på oprettelse af deres tilstedeværelse for at tiltrække kunder, de også afhænge af designet og finish af skiltning til at styrke deres brandidentitet og image. Om at look er jordnær og naturlige eller funky og smarte, kan den rette kombination af typografi, farver og detaljer forsikre, at skiltning afspejler deres værdier, holdninger og produkter. Fra ejere af enkelt virksomheder til landsdækkende kæder, vores rolle er at hjælpe kunder opnå løsninger, der understøtter deres identitet og adskille dem fra mængden.

 

 

Regeringen skiltning

 

Fra "Velkommen til" tegn til lokale kommuner til store, landsdækkende skiltning systemer for multi-site føderale offentlige organer, har SouthWood leveret signage løsninger til hundredvis af organisationer. Statslige agenturer repræsenterer lokale, erkende regionale, statslige og nationale interesser alle, at identifikation af deres faciliteter i en smagfuld og funktionel måde er i offentlighedens interesse og taler godt om deres egne kontorer vision. På grund af den kontrol, der er placeret ved brug af skattepligtige dollars, er det vigtigt, de bruges fornuftigt på holdbare, langtidsholdbare løsninger. SouthWood er stolt af sin dokumenteret track record for at arbejde med disse klienter til at forsikre, at løsningerne leveres ikke kun funktionel og attraktiv men også vil stå sin prøve af tid.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...