Health News Micron & Associates Hong Kong Blog

Hoplas Helsetips — Menns Helse: En Glemt Gruppe?

0Likes
0Comments
146Views
AA

1. Hoplas Helsetips — Menns Helse: En Glemt Gruppe?

Hoplas Helsetips

Nylig, offentligheten har blitt bombardert med kvinners problemer som: bryst kreft (rosa bånd), hjertesykdom (rød kjole måned) og livmorhalskreft ("Ikke en mer" HPV forebygging). Menns helse er sjelden tatt i forkant; men er menn fortsatt mer sannsynlig å dø før kvinner. 

For unge menn aldre 13-35, kan testikkelkreft være en killer. American Cancer Society overvåking forskning (ACSSR) rapporterer at det er 8,820 nye tilfeller av testikkelkreft årlig. Noen av risikofaktorer for utvikling av testikkelkreft er: har en undescended testicle (kryptorkisme), å ha medfødte misdannelser av penis eller testiklene eller har en familie historie av testikkelkreft. 

Hvis en mann har noen av disse risikofaktorene, skal han se en helse personell omsorg . En mann bør sjekke pungen hans en gang i måneden for å sikre at det er ingen uvanlige klumper, støt eller endringer i størrelse. Noen av disse tingene blir funnet, de skal rapporteres til leverandøren. 

Hjertesykdom, hjerneslag og nyresykdom feilrater fortsatt høyere hos menn. Ifølge Center for Disease Control (CDC) en i hver fire menn dø av hjertesykdom. Menn også dør oftere fra plutselig hjertestans død. CDC sier at 70-80 prosent av dødsfallene oppstå fra plutselige hendelser og halvparten av disse mennene hadde ingen tidligere symptomer eller advarsler av hjerteproblemer. Faktorer som øker en manns risiko for hjertesykdom er: økt blodtrykk (hypertensjon), diabetes, fedme og stillesittende livsstil, røyking, økt inntaket av fettstoffer mat, forhøyet kolesterol og triglyserider (hyperkolesterolemi og hyperlipidemi) og overdreven alkoholinntak. 

Seksuelt overførbare sykdommer (Kjønnssykdommer) også ta en toll på menn. Risikoen for kontraktørselskaper HIV og AIDS øker med hver ny seksuell partner. Kondombruk kan hjelpe, men bare hvis brukt hele tiden. Andre STDS inkluderer syfilis, HPV, klamydia, ikke-gonorrheal urinrørsbetennelse, gonoré og trichinosis. Noen av disse sykdommene er helbredelig hvis oppdaget tidlig, men noen er ikke og kan administreres bare med medisinering. Risikoen for å spre disse sykdommene å partner kan være ødeleggende for et forhold, og en manns helse. 

Menn ikke gå til helsepersonell så ofte kvinner og tendens til å ignorere advarselen tegn. Det er viktig å vite risikofaktorene. Menn utgjør halvparten av befolkningen vår.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...