SV TCL & Associates Probe Company

SV TCL has been providing quality semiconductor testing products.

1Likes
0Comments
125Views
AA

1. SV TCL & Associates Probe Company: SV Tokio TCL Ja Associates Tuotteen Tarkistus

SV TCL and Associates valmistaa joitakin uusinta teknologiaa käytetään erittäin suosittuja tuotteita. Vaikka yrityksen nimi ei ole niin suosittu kuin nämä tuotteet, käyttämällä korkean teknologian osat lopputuotteiden laatua pitkälti huolellinen prosessi ja erinomaista hoitoa, jotka menevät tuotantoaan. Tässä muutamia tuotteita SV TCL valmistaa monia eri puolilla maailmaa: 

Vedenkorkeus siru mittakaavassa Package-koska sen pieni koko ja sen käyttöä Wi-Fi, Bluetooth ja GPS aparaatti tämä tuote on tullut yhä kysyntää. WLCSP, samoin on erittäin hinnoittaa-tehokkaasti koska yksinkertaistettu tuotantoprosessin, joka ei vaadi lopullinen paketti testausmenettely niin usein tapahtuu muissa prosesseissa. 

SV TCL SpringTouchTM on käytännöllinen ja edullinen ratkaisu WLCSP testi kevään pin antureista, joka voi voittaa kolahtaa korkeus vaihtelua koko kiekko. SV TCL on RF-vaihtoehto tämän tekniikan myös WLCSPs, joka on testattava tiheämmin. Muita etuja tämän tuotteen ovat: sen kruunun muotoinen antureista piki alueen niinkin alhainen kuin 300 µm, mukautetun nastat ja kätevä korvaaminen nastat. 

Logiikka Touch ™ hieno piki pystysuora – merkittävästi konsernin die geometrian ja lisääntyvän monimutkaisuuden laite mallit ovat tehneet työtä-kiekkojen testaus vaikeampaa. Tämä tuote sopii hyvin kehittyneet versiot hieno piki tekniikkaa käyttävät MEMS-tyylinen anturi ampumataulu ajaksi pad-rajoitettu aparaatti suuria määriä SoC mikro, DSP ja 3D paketteja. Logiikka Touch sopii myös uusin laite sovelluksia kuten TSV (Silicon kautta kautta) ja pilarin kupari (Cu-pilari). 

Seuraavia etuja: 

- Fine Pitch valmiudet alas 50µm 

- Rajoituksia siru Design 

     - Anturilla paneelit 

     - Corner tyynyt 

- Yksi keila korjattavissa 

- MEMS-tyylinen anturit 

     - Lisää pensaikkoa johdonmukaisuutta 

     - Ulotteinen valvonta 

3. Suora Dock Anturi Kortit 

Direct-leikata-muotoilla kiekkojen probing tarjoaa suuremman kaistanleveyden, lisääntynyt pin tiheys ja testaus laitteita samanaikaisesti. Nämä kortit tukevat myös tavanomaisen lopullinen testi kiekkojen anturi, joka sallii tiedossa hyvä die (KGD) ja vähentää kokonaiskustannuksia kasvussa. 

SV TCL tarjoaa lukuisia ratkaisuja mukainen uusi testauksen paradigma kuten Trio ™ perinteinen vertikaalinen ja kahden edellisen tuotteen. 

4. Trio ™ Pystysuora 

SV TCL Trio pystysuora on luotettava valinta advanced kiekkojen testaus ratkaisuja, erityisesti koko joukko ja samanaikaisesti hyvää. Yhtiö tarjoaa erilaisia pystysuora-anturilla kortti tuotteita jotka kaikki ovat erilaisia räätälöityjä käyttää. Nämä tuotteet on seuraavat ominaisuudet: 20K + antureita, eri rakentaa valintoja (korkea tiheys, kuolee ja matriisi array). Niitä voidaan käyttää flip-chip kolahtaa, muisti, suoritin ja logiikan sovelluksia. 

SV TCL tuotteet ovat seurausta vuosien erinomainen valmistus kokemus, että monet asiakkaat ovat oppineet luottamaan ja holhota.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...