Hass & Associates Online Reviews

Hass & Associates Online Reviews er en av leverandørene av nyheter, analyse, mening, informasjon og tjenester for IT-samfunnet, rollen til teknologien å bedre organisasjon/s i alle sektorer av forretnings- og offentlige liv. Vårt mål er å dele kunnskap og å få kontakt med folk og Internett-teknologi.

1Likes
0Comments
245Views
AA

1. Hass & Associates Online Reviews Om 12 online frauds av julen

 

Humberside Police har utarbeidet en guide å unngå elektronisk svindel.

 

Humberside Police har lansert en Christmas kampanje for å hjelpe forhindre online fraud.

 

Kalt "The 12 Online svindel av Christmas", søker initiativet å advare folk om vanlige Internett-cons på en årstid når folk er shopping for kjøp online.

 

Og i stedet for franske høner, skilpadde duer og en partridge i en pre-treet, den nye kampanjen inkluderer online shopping svindel, uønsket jul e-kortene og rogue nettsteder for veldedige.

 

Detektiv Superintendent Christine Wilson, force leder for nettkriminalitet på Humberside Police, sa: "Det er enkel skritt som kan tas å hjelpe beskytte seg, for eksempel installere anti-virus programvare, sikre at kjøp på nettsteder lages med anerkjente betalingssystemer, og kontrollere at betaling nettsteder har en liten hengelås på toppen av skjermen som viser at de er kategorisert som sikker."

 

12 Online Frauds av julen

 

1) Online shopping svindel: Hvis mulig bruk online forhandlere/merker du kjenner til og stoler. Sjekk levering, forsikring, garanti og avkastning. Kontroller at du har tilstrekkelig antivirusprogramvare.

 

2) Jul e-kortene: Hvis du mottar en anonym e-kort, er det bedre å spille det trygt og slette e-post som det kan være infisert. Bruk en hederlig antivirusprodukt. Hvis du tror din elektronisk apparat har blitt infisert, slå den av og koble fra Internett for å hindre ytterligere opplysninger blir stjålet.

 

3) Auksjonssvindel: Bruk alltid anbefalt metoder for betaling i stedet for å overføre penger direkte til en selger. Forskning selger før du byr. Vær forsiktig når du kjøper fra selgere i utlandet eller privat individer. Hvis du samler hva du har kjøpt, ta noen med deg eller la noen vite hvor du skal.

 

4) Ferie svindel: alltid betale med et kredittkort. Hvis de ikke godtar, ikke kjøpe fra dem. Bruk selskaper ABTA eller spørsmål & beskyttet. Forskning på Internett og vurdere anmeldelser av selskapet/personen du ønsker å bruke før bestilling.

 

5) Lån og investeringer svindel: autentisk lån tilbydere vil ikke be om et forskudd gebyr. Forskning noen lån eller en investering selskaper på nettet før du gjør noen finansiell forpliktelse. Hvis lånet eller investeringen virker for godt til å være sant, er det sannsynligvis. Aldri sette opp et lån eller gjøre en investering som starter med en kald-samtale.

 

6) Ticketing svindel: bare se på billetter fra anerkjente nettsteder som er sikre. Før du kjøper, kan du søke på Internett for vurderinger for å se om noen har falt offer for en ticketing svindel. Unngå å skrive inn din bank eller kredittkortdetaljer på offentlige eller delte datamaskiner. Kontroller at du har god anti-virus programvare.

 

7) Donere til veldedighet: veldedighet webstedet ved å skrive inn adressen i nettleseren din, i stedet for å klikke en hyperkobling innebygd i en e-post. Før du donere, sjekke webområdet du er på er sikkert. Ikke svar på forespørsler om å donere gjennom en penger selskap som Western Union eller MoneyGram.

 

8) Mobile malware/ondsinnede programmer: Kontroller at du har den nyeste versjonen av programvaren installert for økt beskyttelse. Bare laste ned programmer fra offisielle app butikker som Google lek og Apple Store og alltid sjekke vurderinger og rangeringer. Installere antivirusprogramvare. Klikk ikke på koblinger i e-postmeldinger fra ukjente kilder.

 

9) Pengeoverføringer: aldri sende en pengeoverføring ved kjøp. Vente seks eller syv dager det tar for en sjekk fjerne før overføre penger eller sende / sende varer. Aldri send penger på forhånd for å få et lån eller kredittkort eller betale for innkreving av avgifter på lotteri eller premie gevinst. Aldri oppgi din bankinformasjon til personer eller bedrifter ikke vet.

 

10) Sosiale medier svindel: unngå å legge for mye personlig informasjon til sosiale medier-kontoer som kan tillate bankkonti usikkert. Vær forsiktig å installere tillegg til nettleseren. Hvis du klikker på en annonse for sosiale medier gjøre de nødvendige undersøkelser før du kjøper noe fra webområdet du lander på.

 

11) Dating/romantikk svindel: beskytte personvernet når chatting på nettet og være selektiv informasjon du gir om deg selv. Aldri sende penger eller gi kredittkort eller online kontodetaljer til noen du ikke kjenner og stoler. Stole på magefølelsen-hvis noe føles feil ta skritt for å beskytte deg.

 

12) Mobil betaling: ikke lagre passord eller personlig/økonomiske data på den mobile enheten med mindre det er helt nødvendig og kontroller at telefonen er passord beskyttet. Hvis stjålet, har de fleste mobilenheter programvare for å tømme alle data fra deres hukommelse eksternt. Ikke la din Bluetooth på cyber-kriminelle kan banalisere i enheten ubemerket. Også installere anti-virus programvare og se sikkerhetsfunksjonene.

 

Vet risikoen. Vet løsningen.

 

Hass & Associates Online Reviews er en av leverandørene av nyheter, analyse, mening, informasjon og tjenester for IT-samfunnet, rollen til teknologien å bedre organisasjon/s i alle sektorer av forretnings- og offentlige liv. Vårt mål er å dele kunnskap og å få kontakt med folk og Internett-teknologi. Du vil ha mer informasjon om nettstedet vårt, besøk oss på http://hassassociates-online.com/ .

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...