Death & Love

Det handler om en pige der hedder Alexia der blev til en vampyr fra 1164. Hun blev forelsket i en dreng Jared men han forlod hende. Hun møder en dreng som hun bare skal lære at kende. Han hedder Michael som ligner Jared på en prik. Men Alexia er ikke en normal vampyr. hun har en ekstra kraft men hvad er det for en kraft? Hun møder hendes værste fjende Klaus som vil have død. Men hvad er klaus og hvorfor vil han have hende død?

1Likes
0Comments
581Views
AA

2. High School


 

Tiderne gik og det blev år 2015. Jeg flyttede tilbage til min tidligere by fra 1164. Det var bare en lille by men alligevel ikke helt så lille. Jeg besluttede at begynde i high school. Det er ikke første gang jeg går i high school. Jeg har bestået omkring 51 gange. Jeg var allerede registret så jeg gik direkte til time. pladsen skråt overfor mig sad en dreng. Jeg er sikker på at det er Jared! Han ligner ham sindssyg meget! Men jeg kan selvfølgelig kun se ham bagfra. Vi startede med historie og det er jeg jo en stjerne elev til. Jeg har jo levet i så lang tid. Jeg begyndte stille og roligt at blive sulten efter blod, og jeg ved at skolen ikke er et godt sted at være når det sker. Da klokken ringer ud skynder jeg mig ud, men i kantinen støder jeg ind i ham der ligner Jared.

"Ej undskyld det var ikke meningen!" siger jeg med det samme. Jeg kigger op og han var jo nærmest Jared. Alle detaljerne passer perfekt!

"Det er ok. Jeg er Michael og du er...?" svare han mig, men jeg er så optaget af hans udseene at jeg bliver helt tam et øjeblik.

"Ej undskyld... igen. Jeg hedder Alexia." Jeg siger det med en meget stille stemme og hilser stille på ham med et håndaftryk.

"Er du ny her? Jeg kan godt vise dig rundt hvis det er?" Jeg skulle lige til at sige ja men så blev jeg bare mere sulten efter blod.

"Det går ikke... Jeg har lidt travlt nu. Vi ses." Nu var det vildt slemt!

Jeg er så tæt på bare at tage en eller anden tilfældig person inde i kantinen og bare æde løs, men istedet løber jeg ud og væk fra skolen. Jeg skynder mig hjem og finde en blodpose frem. Jeg fik det bedre. Sulten var væk eller næsten væk. Jeg begyndte at tænke på Michael. Jeg blev ved med at sige navnet men det gav stadig ingen mening. Hvorfor vil Jared skifte navn til Michael? Det giver bare ingen mening! Medmindre... at det ikke er Jared! Men hvordan kan der så være en der ligner ham på en prik? Det blev sent så jeg gik i seng og prøvede at slappe af. Jeg havde tænkt på ham hele dagen nu må det være nok!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...