Death & Love

Det handler om en pige der hedder Alexia der blev til en vampyr fra 1164. Hun blev forelsket i en dreng Jared men han forlod hende. Hun møder en dreng som hun bare skal lære at kende. Han hedder Michael som ligner Jared på en prik. Men Alexia er ikke en normal vampyr. hun har en ekstra kraft men hvad er det for en kraft? Hun møder hendes værste fjende Klaus som vil have død. Men hvad er klaus og hvorfor vil han have hende død?

1Likes
0Comments
630Views
AA

3. Engelsk

 

Jeg ved ikke hvad det er, men næste morgen følte jeg at ingenting var galt. Det var første gang i lang tid at jeg følte mig helt frisk. Jeg tog noget tøj på og gik nedeunder, og tog noget blod mens jeg så nyhederne. Der var ikke noget udsædvantlige. Klokken blev mange så jeg tog i skole. Jeg ved ikke hvorfor folk kiggede på mig hele tiden det var lidt crepy. Jeg gik direkte til time. Heldigvis kiggede de ikke på mig i timen. Jeg havde historie igen, men jeg kunne ikke se Michael. Måske er han bare syg eller har det dårligt. Man kan aldrig vide. Det blev frikvarter så jeg gik til kantinen fordi alle andre gjorde det. Jeg skal jo lade som om jeg er menneske. Selvom jeg ved at jeg ikke er det. I kantinen stødte jeg ind i Michael igen. Denne her gang faldt jeg nærmest over ham.

"Ej undskyld... igen" siger jeg med det samme.

"Det er okay, men vi kan ikke blive ved med at støde ind i hinanden." svare han på sådan en sød måde. Jeg forstod ikke hvordan han kan være sådan. Så sød mod mig selvom det er mig der hele tiden støder ind i ham.

"Du har ret. Øhmm... hvorfor var du ikke til time idag, hvis jeg altså må spørge?" jeg blev lidt utilpas. Jeg troede jo han var syg, men hvis det er Jared der har skiftet navn kan det være at han bare skulle have noget at spise, og blev nød til at skippe første klasse.

"He. Øhmm... jeg havde det bare lidt dårligt i morges. Var det ellers vigtigt det vi skulle lære?" han svare som om at han skjulte noget. Jeg begyndte at blive lidt mistænksom, men jeg droppede det hurtigt. Han er jo en sød fyr. Jeg må bare lære ham at kende. Jeg skal vide om det er Jared eller ej.

"Næh... Det synes jeg ikke, men han gav os lektier. Vi skal læse i bogen s. 92 - 110. Det er for til næste gang. Han sagde også at vi snart skal have en prøve..." svare jeg stille. Endelig! En rigtig samtale. Dog om lektier men okay, det er da en samtale.

"Okay. Vent hvad?! En prøve! Åh nej!" siger han meget vredt. Hvad er der galt med en prøve? Altså hvis det var Jared vil han ikke have nået imod prøve i historie. Han er jo meget ældre end mig. Han burde vide mere.

"Er du okay? Altså... hvis du har svært ved det kan jeg godt hjælpe dig med studierne... hvis du vil have det?" Hvorfor er jeg så stille når taller?! Kan jeg ikke bare snakke normalt? Jeg har det som om der er en knude i min mave. Det er ikke tit jeg har det sådan... jeg tror jeg er nervøs...

"Altså jeg kunne godt bruge lidt hjælp. Det vil være ret hvis du gider?" han begynder at kigge ned i jorden som om han er nervøs, men hvorfor er han nervøs det giver ingen mening.

"Du kan komme over til mig kl 18:00 i aften hvis du vil. Jeg giver aftensmad." Jeg begynder at smile og han kigge op på mig og smiler.

Klokken ringer og jeg siger farvel og går til næste time. Jeg kigger på mit skema og ser at jeg har engelsk. Et øjeblik tænker jeg "nej nej nej!" men så tænker jeg "vent... måske kan jeg få en ny ven? Hvem ved." 

"Værsle nr... 252. Vent! 252! Hvor i helvede ligger det?!" jeg kom til at røbe det højt. Så højt at folk begyndte at glo på mig. En anden pige kom hen til mig.

"Jeg kan godt følge dig derhen. Jeg skal nemlig også derover." siger hun på sådan en sød måde.

"Ehm... tak tror jeg nok?... Jeg hedder Alexia og du er...?" spørg jeg lidt usikkert. 

"Undskyld. Jeg hedder Katherine. Kom med mig ellers kommer vi forsent!" siger hun med et smil på læben.

Hun tager mig i armen og trækker mig med hende.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...