Den nye dreng: Hannibal Harbo Rasmussen


3Likes
0Comments
355Views

1. Den nye dreng

Sofia, du skal op, råbte min mor nede fra køkkenet. Jeg hade mandage, men de skulle jo overstås. Jeg gik ned i køkkenet hvor min mor stod og lavede pandekager. Jeg tog en pandekager med i hånden og gik i skole.

I første time skulle vi have Matematik og jeg elskede det. Men så kom skoleinspektøren og hun gik sammen med en dreng. Men jeg kendte den dreng. Den dreng var min mors venindes dreng og vi havde legede sammen lige siden vi var helt små. Godmorgen sagde skoleinspektøren. Idag skal der starte en ny dreng i jeres klasse. Og jeg tækte bare: nej Nej NEJ!!! Han hedder Hannibal. Og jeg kiggede rundt og alle pigerne sad bare som små hunde hvalpe der lige havde fået øje på et lækkert kødben. Det her det skal nok blive et helvede. Og Hannibal hvor vil du gerne sidde? Og alle pigerne råbte: kom Hannibal sæt dig ved siden af mig. Men så sagde skoleinspektøren: Hannibal, du kan sætte dig ved siden af Sofia. Det var bare det værste der kunne ske!! Vi havde mistet vores Matematik time, Hannibal var startet på min skole og i min klasse og så skulle han sidde ved siden af mig!!! Hvordan kunne dagen bliver være?

Efter skole spurgte Hannibal om vi skulle føles hjem. Og jeg sagde bare Ja. Han fortalte at hans gamle skole var blevet lukket på grund af en lide brand ved siden af skolen. Og siden da var skolen ikke åbnet igen. Og så havde hans mor sagt at hun syntes at han skulle starte på min skole, fordi hun havde sagt at vi nok skulle blive gode venner.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...