The Woo Group RBC Wealth Management Hong


0Likes
0Comments
150Views
AA

1. The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA: RBC Blue Water Prosjekt

RBC Blue Water Prosjekt kunngjør frist for 2015 Ledelse og fellesskapstiltak Grants.

TORONTO, 14 november 2014 - Det kan være at ekstra par øyeblikk i dusjen eller kjører en halvfull oppvaskmaskin, faktum er, mange av oss tar ferskvann for gitt. Med de fleste av verdens befolkning nå bor i urbane sentra, RBC Blue Water prosjektet fokuserer sin støtte til tiltak som bidrar til å beskytte og bevare vann i landsbyer, byer og urbaniserte områder. Å finne løsninger for å lette den økende belastningen på ressursene i disse områdene kan bidra til å beskytte verdens mest verdifulle naturressurs: ferskvann.

I dag, RBC annonserte frister for uttrykk for interesse for RBC Blue Water Prosjekt 2015 Leadership Grant og programmer for fellesskapstiltak Grants. Begge er nå akseptert online.

• Uttrykk for interesse for RBC Blue Water Prosjekt 2015 Lederskap Grants ($ 10,001 til $ 100.000) blir akseptert frem til 15. desember 2014.

• Organisasjoner som kvalifiserer for en 2015 Leadership Grant vil bli deretter bli invitert til å fullføre en full søknad fra den 12 januar 2015.

• Søknad om fellesskapstiltak Grants ($ 1000 til $ 10,000) forfaller 22. januar 2015.

Den urbane vann fokus gjelder lederskap Grants og fellesskapsaction Grants. Organisasjoner med prosjekter i noen av landene og regionene der RBC ligger, inkludert Canada, USA, Karibia, de britiske øyer, og Asia Pacific kan kvalifisere for finansiering.

Informasjon, retningslinjer søknad, og nye elektroniske søknadssystem kan alle bli funnet på www.rbc.com/bluewater. Alle beløp er i kanadiske dollar med mindre annet er angitt.

Om RBC Blue Water Prosjekt

RBC Blue Water Project er et historisk, bred, 10-års global forpliktelse til å beskytte verdens mest verdifulle naturressurs: ferskvann. Siden 2007 har RBC lovet i løpet av $ 41 millioner til mer enn 700 veldedige organisasjoner over hele verden som beskytter vann, med en ekstra $ 8.800.000 lovet å universiteter for vannprogrammer . I 2014-2015 vil RBC Blue Water Prosjekt fokusere på å støtte tiltak som bidrar til å beskytte vann i landsbyer, byer og urbaniserte områder. For ytterligere informasjon, besøk www.rbc.com/bluewater.

RBC støtter et bredt spekter av lokale prosjekter gjennom donasjoner, sponsing og ansattes frivillige aktiviteter. I 2013 bidro vi mer enn $ 104 millioner til ulike formål verden over, inkludert donasjoner og sosiale investeringer på mer enn $ 69 millioner og $ 35 millioner i sponsing.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...