Newport international runway group - Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Men Tokyo Fashion Week, som avsluttet sin viser av 2015 våren/sommeren samlinger siste måned, knapt passer opp til de fire andre fordi det mangler kjente merkevarer. For eksempel verdens berømte japanske navn som japanske motedesigneren Issey Miyake, Comme des Garcons, Yohji Yamamoto og Sacai ikke introdusere deres nye samlinger i Tokyo men i Paris. Anrealage, som gjort et navn for seg selv på Tokyo Fashion Week i de siste årene, har også flyttet sin samling sted til Paris.

Unodvendig a si, noen fa journalister og kjopere kommer til Tokyo fra utlandet for a se Tokyo samling. Men mange av de som har vandret i gatene i Tokyo sier byen er hjem til noen av verdens mest enestaende mate folsomhet. Finner jeg ord er ikke helt flatterende, men. Enkelt sagt, viktigheten av fashion week i en by ikke nodvendigvis gjenspeiler graden av mote folsomhet funnet i gatene.

0Likes
0Comments
295Views
AA

1. Hva gjor Tokyo collection spesialtilbud

Hendelser som kalles "fashion week" holdes i de fleste av verdens store byer to ganger i året. Vanligvis 30 til 100 designer merker - hovedsakelig fra host country - tilbringe tre til fem dager å holde rullebanen eller andre moteshow for å avsløre samlinger og mote tilbehør de planlegger å introdusere på markedet et halvt år senere.

Som klærne er slitt av profesjonelle modeller og presenteres under spesielle lysforhold med musikk, den viser er antatt å være den beste måten å presentere designere' nye utseende.

Ikke alle merkenavn kan delta i slike hendelser, men. De som kan er vanligvis de som nyter fortjeneste fra ganske store operasjoner, siden for eksempel viser selvfølgelig komme med en høy pris. De fleste merker introdusere deres nye stiler i en utstilling format, der klærne er bare hengt opp for visning.

Den mest berømte fashion week er holdt i Paris, hovedstaden av mote. Den andre viktigste, i form av skala og antall deltakende merker, er i Milano. Dette er deretter etterfulgt av fashion week i New York og en i London. Tokyo Fashion Week runder ut hva kalles de fem største mote uker av personer i den japanske moteindustrien.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...