The Koyal Group Info Mag - Kolmannen Spacewalk 3 viikkoa avaruusaseman

Astronautteja kaksinkertaiseksi Spacewalking Trash miesten keskiviikkona malttamattomalle vanha tiede kokeilla ja kaksi antennia kääntyä heikompien kansainvälistä avaruusasemaa.

Se oli kolmas spacewalk kuluneiden viikkojen aikana liikkuvaan kierukkaan ulkopuolella laboratoriossa. Tällä kertaa kyse oli Venäjän puoli parlamentista ja meni niin hyvin, että sen valmiiksi yli kaksi tuntia liian aikaisin.

0Likes
0Comments
171Views
AA

1. Kolmannen Spacewalk 3 viikkoa avaruusaseman

Venäjän Alexander Samokutyaev käyttää ohjaama avaruusmies hänen vasen käsineet kädessä totuuden hetkillä antennit pois yksi kerrallaan viiden minuutin välein. Hän keskeytetty huomattavasti ennen kuin toinen löysä, mikä parantaa kameran kuvaan. Astia antennit -- jopa 2,5 metriä (0,7 metriä pitkä -- muistuttivat punavalkoinen sateenvarjo. Ensimmäinen kehrätty koska se lähtenyt. "Siitä on tulossa Rain: antennit lentävät matala", joku sanoi venäjäksi.

Pari tuntia aikaisemmin, spacewalker Maxim Suraev julkaisi seismisen kokeilua, pääasiassa paneeli 6 jalan venyttäminen (1,8 metriä pitkä ja 4,5 metriä (1,4 metriä) perille. "Kolme hurraa", joku pantiin merkille Venäjän kielellä.

"Tämä on joitakin huom, alkaa säteillä keltainen station kohdevaloja hitaasti pyörähtänyt kiertokangessa pelipiireissä välittömänä se suuntaa pois se pimeässä 260 mailin (418 kilometriä) ylös. Kokeilu käynnistettiin vuonna 2011 seuraamaan maanjäristykset ja saaneet valmiiksi tehtävänsä. Antennit aloitettiin vuonna 2009 kohtauksessa Venäjän mini-tutkimuksen perusasennusohjeet, jotka on määritelty, tulevalle spacewalkers.

NASA on Tapahtumavalvonta Houstonissa sanoi analysoi käytiin läpi sen varmistamiseksi, että esineet ole palannut ja takanasi tullut avaruusasemaa. Kaikki kolme käytöstä poistetut erät ravistelulaajuus takaa useiden kuukausien ajan, mahdollisesti jopa vuodessa, palaa ylös ilmakehään. Venäjän avaruusjärjestön, toisin kuin NASA, rutiininomaisesti pääsee eroon vanhoista varusteet asettamalla turvalaitetta irralleen kiertoradalle.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...