Corliss Expert Group - Parlamentille, että todellakin tekee Internetin kautta asiat helposti

Ajatelkaa nyt, kun asuntomme luonnonsuojelusta kaikenlaisiin art, postikortteja, tulosteet, windows ulospäin - paljon tietoa siinä. Ei, kyse ei ole vain internet-yhteydellä, mutta ihmisen visuaalisen-äänimerkki käsitys puhdistuksessa niitä on montaa viestit päivittäin ja suodattimen ne melko hyvin. Kyse on siis suunnittelun tärkein haaste. Jos suunnittelijat kiinnitä huomiota info näyttäminen glanceable tai ympäristön tavoin, mitä psykologit kutsuvat "valmiiksi tarkkaavainen, ja kuvan- ja akustinen käsitys järjestelmä on todella taitava hoidamme asioita, jotka ovat tärkeitä. Emme ole mitenkään häiritse Windows- tai tulostetaan saadaan selkä seinää vasten, mutta voimme yhä havaita, että ja veroesteet. Niin kiinteistöä ihmisten seinät ja lattiat ja selvityskeskukset aloittavat tiedot leviävät entistä kunhan ei ole esitetty liian rikas tapaa, joten nyt ei tekstiä.

0Likes
0Comments
180Views
AA

1. Parlamentille, että todellakin tekee Internetin kautta asiat helposti

 

David Rose on toimitusjohtaja Ditto, kuvan tunnustamatta service merkeille. Hän on myös kuten vierailevan tutkijan on MIT Media Lab ja toimitusjohtaja elinvoimaisuutta, the maker ensimmäisen internet-yhteydellä lääkityksen pakkaus (GlowCap). Hän on myös laatinut Lumottu kohteet:rakenne, ihmisten toiveet ja Internet. I kutsuneet häntä esittää hänelle kysymyksen mikä tekee kohde "lumottu" ja sitä, kuinka varmasti käyttää kaikkia näitä uusia vempaimia - ja sen merkityksestä yritysten päätöksiä. Seuraavassa on muokatusta keskustelumme.

Et puhuvatkin huomattavasti "Internetissä asioita" - vaan pelissä puhutaan lumottu kohteista." miksi ero?

Kutsua sitä pervasive computing, asiat jotka kuvittelevat, älykäs asiat - kaikki näistä ovat oikeassa. Valitsin "lumottu kohteet", koska mielestäni motivaatio miten, inspiraatiota siitä, mitä voisimme tehdä, kun tämä uusi ominaisuus halvan pii ja verkoissa, ei satuja. Päämäärämme ovat kautta tarinoita Andersen, Hans nimetä tämäniltaisen keskustelun veljekset Grimm, Harry Potter, keskelle maadoitus sekä spy kulttuuri James Bondin tyyliin. Kaikki näihin juttuihin on lumottu asioita, jotka täyttävät ihmisten tarpeisiin ja toiveisiin, olipa kyseessä sitten kaikkitietävää leikkimättä todeta telepatia, tallessapitoa, tai henkilökohtaisesta (näistä muutamasta totisia puhun minusta). Sen sijaan, että hän ajattelisi tekniikasta ja sen haluan suunnittelijat aloittaa: "Mitkä ovatihmisen psykologinen asema, joka on oltava tyytyväisiä?"

osa lumottu kohteet, jotka puhuvat äänestä todella hienoa - kuten Google Latitude ovikello, että äänimerkit eri soittoäänen, kun jokainen perheenjäsen lähestyy. Se muistuttaa minua niistä Rva Weasley taikaa kellon Harry Potter. Mutta kuinka paljon oikeastaan tarvitaan ovikello ei? Mitä tämä todellisuudessa tekevät hyväksemme?

No, tältä se tekee perheeni parissa. On aina tämän kattavan päivän sekaannus ja epävarmuus joka on missä, ja joka on tulossa kotiin ja kuka kyytiin. Nämä siirtymät, oli sitten kyse aamu työmatkalla tai kaikki paluu pesällä öisin ja ne ajat ovat oikeastaan kaikkein täynnä ahdistusta ja kun kaikkein yhteensovittamisen tarve ja ajoitus.​

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...