She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4620Views
AA

4. Kapitel tre


Der var nu gået tre dage siden Joshlynn og jeg havde haft sex. Vi havde godt snakket om det, men ikke meget. Hun var genert over at skulle snakke om sex. Drengene havde godt fundet ud af det, men mine forældre, og især ikke mine brødre, måtte få det at vide. De ville mobbe og drille mig til den dag jeg dør. Lige nu gik vi rundt inde i centeret, for at kigge på butikker og sådan lidt. Joshlynn havde allerede købt en masse tøj og ville nu have nogen sko.

"Vi skal derind og kigge skat" konstaterede hun og løb med mig ind i en stor skoforretning. Wow en stor butik. "Jeg sætter mig her imens du kigger" sagde jeg og satte mig i en sofa. Jeg kiggede på Joshlynn, som så rigtig sød ud, når hun kiggede rundt. Hun kiggede på nogen sko på en hylde hun ikke kunne nå. Det fik mig til at smile, sødt.

Hun måtte spørge om hjælp hos en af de ansatte. "Undskyld mig, kan du nå de der par sko i en størrelse 37?" spurgte Joshlynn pænt og fik et par sko i hånden. "Mange tak" sagde hun og kiggede nærmere på skoene. De var rigtig fine. Jeg kom pludselig i dårligt humør. Joshlynn skulle hjem om to dage og vi skulle videre til LA. "Skat, hvorfor ser du så bekymret ud?" spurgte Joshlynn og kiggede på mig.

"Det er bare, vi skal skilles om to dage. Du skal hjem til England og vi skal til LA" - "Søde, dejlige Luke. Det skal nok gå. Hold nu op, med at være så bekymret skat" sagde hun og kyssede mig. Jeg kyssede igen. "Det skal nok gå" hviskede hun mellem kyssene mens jeg bare nikkede. Vi fik kigget færdig og kom ud af forretningen. "Er vi klar til at komme hjem nu? Jeg er godt sulten" sagde jeg og kiggede på Joshlynn. "Jo jo" sagde hun bare og begyndte at gå hen til bilen.

Jeg åbnede bildøren og i det vi satte os ind sagde hun: "Vi skal lige holde ind hos kiosken" jeg nikkede bare og startede bilen. "Hvad skal du i kiosken?" spurgte jeg lidt efter mens vi holdte for rødt. "Jeg skal bare have noget chokolade. Jeg har meget lyst til det" svarede hun og kiggede på mig. Joshlynn spiser da aldrig chokolade? Hvad? "Jeg skal også have min mens i morgen, så jeg skal også have bind skat" konstaterede hun, men jeg synes bare at det bar ulækkert. Hvorfor kunne Moder Natur ikke bare skrive en sms? 'Du er ikke gravid, ses om en måned' slut, done, basta.

Vi holdte ind hos kiosken og jeg blev i bilen. Eller hun bedte mig om det. Der gik faktisk rigtig lang tid før hun kom. Var det normalt? Det tog i hvert fald 15 minutter. Jeg fik en mega chok, da hun åbnede bildøren. "Undskyld det tog så lang tid. Jeg kunne ikke vælge chokolade." sagde hun og smilte sødt. Jeg rystede bare smilende på hovedet og sammen kørte vi hjem.

*

Vi var endelig kommet hjem og Joshlynn, så tv i mens hun spiste chokolade. "Mor? Hvorfor spiser Joshlynn chokolade, når hun ikke kan lide det?" spurgte jeg stille min mor og kiggede på hende. Min mor trak bare på skuldrene. "Du må spørge hende Luke. Jeg ved det ikke" svarede hun mens hun læste i et af hende dameblade. "Men mor, hun hader chokolade. Hvorfor vil hun pludselig have det?" spurgte jeg igen, med et håb om at hun ved det. Min mor trak bare på skuldrene mens hun læste en artikel.

Jeg gik ovenpå, hvor Joshlynn var, og gik ind på værelset. Hun var der ikke? Hvor fanden var hun. "Joshlynn hvor er du?" råbte jeg og hørte et 'herinde' fra toiletdøren. "Du har været på toilettet i lang tid nu, er der noget galt?" spurgte jeg igennem døren. "Nej nej, jeg har det fint skat" sagde hun. Jeg gik igen ind på mit værelse og tændte min mac. Jeg ville på twitter og kigge lidt. Jeg sad og rullede ned gennem min forside og pludselig fangede nogle tweets min opmærksomhed, de handlede om Joshlynn.

"@Iamthehemmo: Utroligt Luke vil være sammen med en der hele tiden sårer ham. Hun elsker ham jo ikke, hun udnytter at han har en masse penge og berømmelse. #klammeso #bitch"

"@MrsHem: Jeg så @luke5SOS' kæreste købe pegnansy tests, hos en kiosk i dag. Håber hun har bollet udenom, så han kan smadre hende så meget. #ILOVEluke"

Den sidste blev jeg mest overrasket over. både at, folk virkelig håbede at jeg ville slå Joshlynn og endda slå op med hende, men også over at hun havde købt gravititetstests. Vi havde da brugt kondom ikke? Jeg var ret sikker og hun var også på p-piller.


Den var positiv. Graviditetstesten var simpelthen positiv. Jeg havde et lille barn inde i mig og endda Lukes lille barn. Han skulle være far. Jeg havde siddet på gulvet med tårerene løbende ned af mine kinder i en time og stirret på den skide test. Jeg tog mig sammen og rejste mig op. Jeg tog de tre tests i min hånd, mens jeg knugede dem hårdt. Jeg åbned døren og smækkede den igen bag mig. Jeg skyndte mig ned af trappen, mens Luke råbte efter mig. "Liz" råbte jeg igennem stuen, tog hende i hånden og løb ud på toilettet med hende i hånden, inden Luke nåede der ud.

"Hvorfor skulle vi herud?" spurgte Liz overrasket. Jeg åbnede hånden med de tre tests uden at sige noget. Hun blev meget overrasket og tog hånden op foran munden. "Åh gud Joshlynn" - "Jeg ved det" snøftede jeg. "Og Luke er faren" jeg nikkede og kiggede ned i gulvet. "Vi havde sex for tre dage siden og jeg fik ikke min menstration i går, så jeg ville prøve, at tage en test og nu er jeg gravid med Lukes barn. Hvad skal jeg dog gøre Liz?" grad jeg og blev trukket ind i et kram af Liz. Hun trøstede mig nu så godt hun kunne. "Det skal nok gå" hviskede hun og vukkede hun fra side til side med mig.

Der var gået en time, hvor jeg bare havde ligget på sofaen og set tv, mens jeg spiste is. Luke havde spurgt, hvad der var galt og om han kunne gøre noget, men både Liz og jeg havde sagt, at det var noget han ikke skulle bekymre sig om og at han bare skulle slappe af, men han blev ved med at sverme rundt om mig. "Skat, vær sød at sætte dig ned eller giv dig til mig" sagde jeg meget irriteret. "Jeg tager hen til Ashton så" sagde han surt og smækkede hoveddøren efter sig.

"Liz, hvad synes du jeg skal gøre? Skal jeg få en abort?" - "Søde, dejlige Joshlynn. Jeg vil ikke tage nogen beslutning for dig. Det er dit barn og du skal gøre hvad du synes der er bedst for dig og Lukes liv sammen." forklarede hun og smilede til mig. Jeg smilede igen og kiggede ned på min mave. "Bare rolig lille ven. Vi finder ud af det" sagde jeg og smilede til min mave mens jeg nussede den.

Luke kom igen efter to timer, jeg sad og så 'New Girl' min all-time-favorite tv serie. Den var simpelthen amazing. Jeg elskede Jess. "Skat?" råbte Luke og kom ind i stuen. "Hej skat" råbte jeg og spiste et stykke chokolade mens jeg så med i serien. "Vil du med ud at shoppe med drengene i morgen?" - "Ja det vil jeg gerne søde skat" svarede jeg og kyssede Luke.

____________________________________________________________________________________________

Jeg vil lige fortælle jer, at fra i morgen, vil jeg ikke skrive mere i denne her uge. Jeg skal lave en stor eksamensopgave og den skal afleveres den 11. December. Den er virkelig vigtig for mig. Hvis jeg dumper på den, må jeg ikke gå til eksamen, så den er pisse vigtig. Derfor vil jeg ikke skrive noget herinde, før jeg er 100% færdig og det er jeg tidligst ved slutningen af denne her uge.

- XOXO Emilie

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...