She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4338Views
AA

3. Kapitel to


Dagen efter vågenede jeg ved at der var nogen der råbte højt nede under og at der blev tyssede på personen bagefter. Jeg kløede mig i øjnene og rejste mig op. Jeg tog en t-shirt og mine natbukser på og gik ud af værelset. Da jeg kom hen til trappen hørte jeg, at det var drengene der råbte fordi de spillede fifa. Hvad var klokken lige? Jeg gik ned og direkte ud i køkkenet for at tage noget at spise. Jeg var virkelig sulten.

Jeg satte mig ned på en stol for at spise og vågne lidt. "Godmorgen Joshlynn" jeg kiggede mig bag over skulderen og så Calum, jeg nikkede bare til ham og han gik så videre. "Er hun vågnet?" spurgte Luke, kunne jeg høre. Jeg gætter på, at Calum nikkede, da der ikke kom noget svar. Jeg blev færdig med morgenmad og sat det i opvaskemaskinen.

Jeg begav mig ind i stuen og sagde godmorgen til dem alle sammen. De kiggede hurtigt på mig og tilbage til fifa som de spillede på fjernsynet. Utrolig de overhovedet gad det. Jeg sukkede irriteret og gik ovenpå for at tage noget tøj på og gøre mig klar.

Jeg kom ind på værelset og så pludselig et billede af Luke og mig lige før vi blev kærester. Vi var stadig bedste venner dengang. Jeg tog det op og smilede stille lidt, jeg savnede faktisk den tid en del. Den tid hvor vi havde hemmelige forelskelser til hinanden, men alligevel formåede at være de bedste venner i verdenen og lave utrolig dumme, men sjove ting.

Jeg stillede til tilbage på skrivebordet og gik hen til min kuffert for at finde noget tøj. "Du må gerne få det, hvis du gerne vil have det?" gosh jeg fik et chok man. Jeg vendte mig om og så Luke stå i døren. Jeg rystede smilende på hovedet og ledte videre efter en ordenlig trøje. "Hvorfor ikke?" spurgte Luke yderligere. "Det er dit billede, bare behold det" svarede jeg i det samme med at jeg fandt en pæn top. Det var en mørkegår top, hvor jeg havde en neon farvet bandau på inde under. Jeg fandt også et par short og tog så det hele på også selvom Luke stod der.

"Joshlynn?" - "Ja?" svarede jeg mens jeg lagde mascara på mine vipper og redte mit hår. "Jeg har tænkt på noget. Hvad hvis det går galt igen?" spurgte han genert og kiggede ned i gulvet. Jeg havde lige fået sat mit hår op i en knod på toppen af mit hoved og gik hen til ham. "Hør her Luke, hvis bare vi to tager den med ro, så skal det hele nok gå. Ikke sandt?" Han nikkede og kiggede mig igen i øjnene. Jeg smilte sødt til ham. "Det skal nok gå. Det er jeg sikker på Lucas" mumleder jeg og kyssede hans dejlige løber.

Luke havde de læber, hvor man tænker 'jeg vil gøre alt for, at røre dem og måske endda kysse dem' de ser så bløde og dejlige ud. Jeg elskede hans læber. Noget jeg ikke har sagt til ham. "Hvad skal vi lave i dag?" spurgte jeg ham og kiggede afventende på ham. Han gav sig til at tænke. "Hvad med at vi køre ud til stranden med de andre gutter og bader?" spurgte han og jeg nikkede ivrigt. Det var længe siden, jeg havde været ude ved havet.

Jeg pakkede mit badetøj. Min Triangl bikini i mint farve. Den var så dejlig. Der var gået tre timer og vi var kommer ud til havet og havde fundet det perfekte spot. Jeg lagde mit håndklæde udover sandet og lagde mig ned. "Perfekt" sagde jeg og tog solbrillerne ned foran mine øjne og lagde mig til at slappe helt af. Jeg lyttede til drengene som ville spille noget boldspil i vandet, så jeg blev og passede på tingene.

Jeg blev pludselig vækket. Vækket? Var jeg faldet i søvn? Så er jeg med garanti solbrændt nu pis, men jeg blev vækket af en irriterende og meget skinger tøsestemme, der råbte Luke. "Luke Luke Luke, åh gud, det er virkelig dig" jeg åbnede ikke øjnene, men lå bare og lyttede til deres samtale. "Øhm hvem er det du er?" kom det fra Luke. HA lær det bitch! "Det er mig, Anna, vi var kærester før du begyndte at komme sammen med hende der den anden, der kaldte dig for bedst ven hele tiden" WHAT? Sikke en kællig. Rolig nu Joshlynn! "okay, et; hun er min kæreste nu, så luk. 2; jeg kender dig ikke, så luk røven og skrid. Jeg laver faktisk noget" jeg smilte og slappede af igen. Sikke en god kæreste jeg havde mig.

Jeg åbnede øjnene og satte mig op. Jeg kiggede også på Luke, som stod og smilede til mig. Jeg smilede igen. "Kommer du ikke ud?" jeg tog min top og mine shorts af og gik ud til vandkanten. Det var ikke pisse varmt, men heller ikke pisse koldt. Jeg kiggede ud på drengene som vinkede mi ud i vandet.

"Michael! kom ind og bær mig!" råbte jeg og lagde mine arme over kors. Han kom ind og bar mig i brudestilling. "Hvis du taber mig, har 5SOS et medlem mindre og jeg har en død krop mere til samlingen" truede jeg og kiggede muggent på ham. Han grinte bare og gav slip. Så så man mig falde ned i det vand. Nasty.

"Jeg hader dig" mumlede jeg og fernede vandet fra min ansigt. Jeg kiggede surt på Mikey og gik hen til Luke som krammede mig med det samme. "Skat?" - "ja?" kiggede nysgerrig på ham. "Ikke noget" sagde han bare. What? Ej det kan man altså bare ikke. "Okay" mumlede jeg bare og kyssede ham på munden.

Da jeg kiggede ind mod stranden, stod der nogen mænd med kameraer. Papz. "Fuck" hørte jeg Luke sagde. "Drenge, vi tager hjem lige nu" råbte Luke og gjorde tegn til at vi alle skulle hjem. De nikkede og vil gik for at pakke sammen. I det samme vi kom ind på stranden, løb papzene hen til drengene og spurgte dem om alt muligt, men ingen svarede.

*

Efter vi var kommet hjem, var Luke helt underlig, men han sagde bare at der ikke var noget. Det var der jo tydeligvis. Jeg stod ude i køkkenet og tørrede en tallerken af, men jeg kiggede ind i stuen, hvor Luke bare sad i sofaen og kiggede på de ellers slukkede fjernsyn. Hvad var det dog der gik ham så meget på? Hvad tænkte han på?

Jeg kom til at tænke på, at vi egenlig ikke havde haft sex. Jeg var stadig jomfru og det håber jeg også Luke var. Vi havde lovet hinanden, at vi skulle være vores første gang. Vi var 19 nu eller jeg var og Luke var kun 18. Ja, jeg var over et år ældre end Luke, men stadig. Jeg havde ikke haft lyst til at have sex før nu. Jeg blev ved med at tørre den nu tørre tellerken af med viskestykket.

Gad vide hvordan sex var? Jeg havde hørt fra veninder, at man blødte meget og at det gjorde frygtelig ondt de første mange gange, men tit dominierede nydelsen til sidst. Jeg tænkte som en gal og havde slet ikke lagt mærke til at klokken nu var halv seks om aftenen. Jeg kom tilbage til virkeligheden, ved at Liz kom hjem. "Hej" råbte hun og jeg råbte hej igen. Hun var min anden mor. Det havde nu været lige siden, Luke og jeg blev bedste venner.

"Hej" råbte Luke igen og smilte ud til sin mor. Godt, at han i det mindste kunne smile lidt. "Luke, må jeg snakke med dig?" spurgte Liz med det samme og sammen gik de ovenpå. Jeg besluttede mig for at pakke hendes indkøbsposer ud. Der var så vi kunne få hjemmelavet burgere. Lækkert. Jeg gik igang med at snitte salaten og skære tomater. Bagefter stegte jeg bøfferne mens jeg hørte musik på radioen, lige nu spillede 'How To Save A Life' af The Fray.

Jeg blev færdig med maden og havde sat tallerkner på bordet samt bestik og glas. Jeg havde også tændt de to stearinlys for enden af bordet. I det jeg gjorde det, kom Andrew hjem og sagde hej. Jeg havde hej igen. "Hvor er Liz og Luke?" spurgte han pænt og så lidt træt ud. "Liz ville snakke med ham for over en time siden. Jeg ved ikke hvad de laver deroppe, men nu er maden i hvert fald færdig. Jeg skal bare have bollerne ud af ovnen." smilte jeg. "Dejligt Joshlynn. Det er også dejligt, at have dig i huset igen. Det har jeg godt nok savnet meget." Jeg blev helt varm i ansigtet og gik ud for at stille maden på bordet.

Andrew og jeg havde lige nået, at lave vores burgere, da Liz kom ned og satte sig ved bordet. "Hej skat" sagde Andrew og smilte til Liz. "Hej skat" svarede hun fuldt koncentereret om din burger. "Øhm, hvor er Luke?" spurgte jeg forsigtigt og tog den første bid af min burger. Den var da god? Jeg havde lavet noget lækkert mad! Fuck yeah! High five Joshlynn. "Han sidder på sit værelse" sagde hun bare. Jeg valgte ikke, at spørge ind til det mere nu. Vi spiste i stilhed, der blev først sagt noget, da jeg sagde tak for mad og tog min tallerken ud i køkkenet.

Jeg gik opad trappen og var faktisk nervøs for hvad der var med Luke. Han ville jo ikke sige noget til mig. Havde det noget med mig at gøre? Jeg gik hen til Lukes døren og bankede forsigtigt på. Der blev sagt kom ind indefra værelset, så jeg gik ind og lukkede døren efter mig.

Jeg gik hen og satte mig på sengen hvor han sad i kontor stolen. "Vi har spist. Jeg lavede aftensmad til os" startede jeg ud og kiggede afventende op Luke. Han sagde ingenting. Jeg sukkede igen. "Vil du ikke godt sige hvad der er galt?" - "Når du rejser hjem til Brighton og jeg rejser hele verdenen rundt. Hvordan i al verden skal vi så kunne fungerer?

Jeg mener, du har dine veninder og sikkert også drengevenner i Englang. Hvad hvis du møder en derer bedre end mig? Så vil alt vi har arbejdet på, være spilt og jeg vil ikke miste dig igen. Et halv andet år var alt for længe, hvor jeg ikke så dig Joshlynn" han kiggede først nu på mig. Jeg sukkede og kiggede på ham. Fattede han virkelig ingenting? "Det skal nok fungerer Lucas. Det ved jeg. Jeg har også nogen drenge venner og ja måske er nogen af dem bedre end dig til mange ting, men ved du hvad der betyder noget for mig?"

Han rystede på hovedet og jeg forsatte min tale "de er ikke dig Lucas. Det er jo dig jeg elsker og gerne vil dele mit liv med. I rejser meget og meget tour hele tiden, men vi skal nok få det til at fungerer. Det er jeg 100 % sikker på vil fungerer Lucas. Vent nu med at tage sorgerne på forskud" jeg blev endelig færdig og kiggede endnu engang afventende på ham. Han nikkede bare og kom hen til mig i sengen.

Han kyssede mig og hurtigt blev det meget heftigt. Jeg vidste godt der skulle ske nu. Han rørte min krop, på en måde han aldrig havde gjort før. Det føltes som fyrværkeri inde i min krop ved hvert af hans berøringer. Han tog min trøje af og smed den på gulvet, samme vej røg mine shorts, bh og underbukser. Hans tøj kom også ned til vores bjerg på gulvet. Vi var nu nøgne.

Han lå ovenpå mig og kiggede på mig. "Er du klar til det her?" spurgte han og kiggede på mig. Jeg nikkede og kyssede han kærlighedsfuldt på munden. Han kyssede igen og trængte op i mig. Det gjorde virkelig ondt, men alligevel var der en vis nydelse over at Luke var min første gang.

Det gik langsomt i starten, men så gik det hurtigt og efter lidt tid kom vi begge to. "Tak Luke" sagde jeg forpustet, og kiggede på ham, da han havde lagt sig ved siden af mig. "Det var rigtig dejligt" - "ja" svarede jeg og kyssede ham på munden. Jeg rejste mig op, tog mit tøj og løb ud på badeværelset. Jeg tog tøjet på og kiggede mig i spejlet. Mit hår og make-up sad egentlig fint nok.

____________________________________________________________________________________________

Kapitel to!

Hvad synes I? Er det godt nok? Men glemte de ikke noget? :O

- XOXO Emilie!

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...