She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4588Views
AA

8. Kapitel syv


Det var to timer efter jeg var kommet og jeg var alene hjemme. Det betyder, at jeg hørte højt musik og dansede rundt i stuen. Jeg hørte "Kids In The Dark" med All Time Low. Jeg sang med og spille luftinstrumenter. Lige pludselig bankede det på døren og jeg skruede ned. Jeg havde mest af alt lyst til at gemme mig under min dyne til de var væk, men som den voksen jeg nu var, gik jeg ud og til kighullet. Jeg så alle drengene stå derude og vente. "Hvad vil I her?" spurgte jeg som om det var fire totalt creepere.

"Vi har lyst til at holde moviemaraton med dig Josh" sagde Michael og smilte sødt. "Hvor har I min adresse fra?" spurgte jeg nysgerrigt. "Vi spurgte din mor" sagde de i kor. Jeg sukkede. "Og du og Luke bliver nød til at snakke alt der der baby problem igennem før vi ser nogen film." sagde Calum bestemt. Jeg nikkede og kiggede på Luke som kiggede rundt. "Skal vi gå op på mit værelse?" spurgte jeg akavet. Luke nikkede og fulgte med op ad trappen. Vi kom ind på mit værelse, jeg lukkede døren og satte mig på kontorstolen overfor ham.

"Hvor skal vi begynde?" spurgte jeg som om der ikke var noget at snakke om. "Du skal ikke tro, at jeg ikke vil være der for dig Joshlynn for det vil jeg gerne, men det er altså svært når vi kun er sammen et par gange om året. Er det stadig muligt at få en abort?" Jeg kunne se på ham at det var meget dumt sagt.

Jeg sukkede tungt og lænede mig tilbage med korslagte arme. "Nej Luke det er ikke muligt" sagde jeg bare og kiggede på ham. Han nikkede bare lidt. Efter ti minutters stilhed blev jeg utålmodig. "Det her er simpelthen for latterligt altså. Jeg gider det ikke mere. Gå ned til de andre. Jeg skal nok selv klare den her graviditet og fortæller bare at jeg ikke ved hvem faren er" sagde jeg og rejste mig for at gå ud til toilettet. Jeg gad ikke hans usikre fis mere nu, det er et seriøst emne at have et barn og hvis han føler at han ikke kan stå til ansvar for barnet så gør jeg det selv.

Jeg åbnede døren og smækkede den efter mig og gik mod toilettet. Jeg gik derind og låste døren efter mig. "For fucking helved. Hvorfor skal det altid være sådan" skreg jeg ud i rummet for at få mine frustrationer ud. "Jeg gør det kraftedme selv, hvis han ikke vil hjælpe mig den fucking arrrrrh" skreg jeg bare til sidst. Jeg var simpelthen så irriteret og sur over alt lige nu.

Jeg stod lænede ind over vankede, da det bankede på døren. "Fuck af" skreg jeg bare og kiggede ind i spejlet, jeg så en halv fed mave med et lille barn indeni. En smuk lille skabning. Hvordan ville fansene mon reagere på det her? Jeg er blevet truet før og det har jeg ikke lyst til igen.

"Joshlynn luk op lige nu" det var Ashton, som stod derude. Jeg gik hen og låste op. Han så forvirret ud. "Kom ind" sagde jeg bare og låste døren efter ham. Jeg satte mig ned på gulvet, op ad døren. Det samme gjorde Ashton. "Hvorfor er Luke ked af det?" spurgte han stille efter nogen minutter. Var han ked af det? "Jeg blev lidt sur på ham" det var jo det jeg blev altså.

"Hvordan sur?" - "Jeg fortalt at jeg ikke gad hans fis mere og ville klare graviditeten selv og fortælle at jeg ikke vidste hvem faren er. Så han var fri for at stå til ansvar for et barn." forklarede jeg og kiggede på Ashton for at vente på svar eller en reaktion. "Jeg kan godt forstå dig Josh, men også tænk på Luke. Han er kun 18 år og måske usikker på hvem han overhovedet selv er. Der sker meget for ham nu" han sukkede før han forsatte "uanset hvor meget han gerne vil stå til ansvar for at ha' gjort dig gravid, kan han ikke overskue det lige nu hvor vi er på tourné Josh." Jeg lænede mit hoved på hans skulder.

"Jeg ved det godt Ashton, jeg vil også gerne selv klare det, men der er ingen der tror på mig. Hvad med jeres fans? De går jo amok, når de finder ud af at Luke skal have et barn" sagde jeg og kiggede bekymret på ham. "Jeg ved det godt" svarede han. Drengene sad nedenunder og så film mens jeg valgte at gå i seng. Det blev en spændende dag i morgen.

*

Jeg var ved jordemoderen og ventede på at jeg skulle ind. Min mor var med, men Luke havde meldt fra i sidste øjeblik, hvilket jeg også regnede med egentlig. "Joshlynn, du må gerne komme med herind" sagde min jordemoder, som hed Helen. Jeg nikkede og rejste mig, min mor fulgte efter. Vi kom ind i et rum som jeg havde været i én gang før til skanning. "Er du klar til at vide kønnet på dit barn" jeg nikkede spændt og lagde mig på briksen. "Nu kommer der det kolde på din mave" hun hældte en kold væske/gele på min mave og glattede det ud med den der dims så hun kan se barnet.

Efter 15 minutter hvor vi havde kigget og snakket om barnet fortalte hun det endelig. "Du skal have en lille pige Joshlynn" jeg følte en rus af lykke oversvømme mig i det sekund. Jeg havde ønsket mig en pige hele tiden og så er det en lille pige. "Mange tak" sagde jeg smilende. Efter vi var kommet hjem dansede jeg af lykke og begyndte allerede at tænke på navne.

 


Jeg havde lige modtaget en besked fra Joshlynn. Jeg vidste godt at det var kønnet hun havde skrevet, men alligevel var jeg bange for at åbne beskeden. "Mate, du har fået en besked" sagde Ashton og pegede på min telefon. "Det ved jeg godt" sagde jeg og legede lidt med den. "Skal jeg kigge først?" spurgte han pænt og jeg nikkede. Han fik min telefon og låste den op.

Han kiggede på mig smilende "du bliver glad min ven" sagde han og gav mig telefonen igen. Jeg kiggede og så at hun havde skrevet:

To: Luke :)

From: Josh <3

"Det er en pige og jeg har allerede valgt navnet: Abbigael Rose Hemmings. :) - Josh"

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...