She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4662Views
AA

9. Kapitel otte

Jeg sad lige nu i min sofa og snakke med drengene om graviditeten. "Har du så fået mælk i din bryster?" spurgte Cal og blev lidt rød i hovedet. Vi grinte alle sammen lidt over det "altså de er begyndt at producere noget, men om der er nok i ved jeg ikke" svarede jeg og smilte sødt til ham. Tænk jeg skal have en lille baby, jeg havde stadig ikke fattet det. Pludselig, mens vi snakkede, følte jeg smerte i min livmoder og det føles som om jeg tissede i bukserne. "Hvad?" mumlede jeg og rejse mig fra sofaen. Det var blod? Jeg kiggede forvirret på Luke som ikke vidste hvad han skulle gøre. "MOR" råbte jeg igennem huset og holdte mine arme om min mave og satet mig ned igen. "Hvad er der skat?" - "Jeg bløder og det gør ondt i min livmoder" græde jeg og var virkelig bange for hvad der skete med mig. "Du skal på hospitalet lige nu" sagde hun og tog bilnøglerne. "Hvad sker der ned mig?" spurgte jeg og fulgte efter med drengene efter mig. Jeg tog mine sko på og satte mig i bilen. "Luke du kører med" sagde min mor og kiggede alvorligt på Luke og bare nikkede og satte sig ind. "Mor?" spurgte jeg igen med tårer ned af kinderne og kiggede på hende. "Du har fået en spontan abort skat" svarede hun og bakkede ud af indkørselen. "Hvad?" spurgte Luke, men hun svarede ikke.'

I løbet af 15 minutter var vi ved hospitalet og jeg havde nået at bløde på sædet. "Mor jeg er bange" sagde jeg mens vi var på vej op til receptionen. "Hvad kan jeg hjælpe med?" spurgte kvinden sødt og kiggede bekymret på mig. "Hun har fået en spontan abort" svarede min mor og straks råbte kvinden efter en læge og sagde nogle ting som jeg ikke fattede. Der kom to læger og en million sygeplejersker og fulgte mig ind på en stue hvor de snakkede om alt muligt som jeg ikke forstod. "Bare svar mig, er det for sent at redde barnet?" spurgte jeg og var virkelig bange for svaret. Den ene læge kiggede på mig og der vidste jeg godt hvad svaret var. "Det er jeg bange for desværre. Det er jeg ked af" svarede han og bedte mig om at ligge mig ned. "Du skal sluge de her to piller og prøve at få noget søvn bagefter. Hvis du føler du skal tisse, så skal du kalde på os med det samme" svarede han og gav mig to piller i et glas og noget vand. Jeg nikkede bare og gjorde hvad han sagde. Jeg lagde mig til at sove bagefter og faldt i søvn med det samme.

Jeg vågnede ved en voldsom trang til at tisse og som han sagde råbte jeg på en læge og trak i den røde snor. Der kom en sygeplejeske ind og spurgte hvad hun kunne hjælpe med. "Jeg skal tisse og lægen sagde at jeg skulle kalde på jer hvis jeg skulle det" svarede jeg og hun nikkede. "Kom med mig" svarede hun med et smil og fulgte mig ud på toilettet. "Jeg bliver nød til at være her mens du tisser" sagde hun med et smil. "Okay" svarede jeg bare og var lidt træt af at hun skulle kigge på mig mens jeg skulle tisse. Jeg satte mig ned og tissede, mens følte at noget var helt galt. Det føltes som om jeg havde menstruation. Jeg kiggede ned i toilettet og så mere blod. "Der er blod" sagde jeg bare og kiggede bange på hende. Hendes ansigt ændrede sig fuldstændig "du skal blive færdig nu, vi bliver nød til at operere dig med det samme ellers vil du tabe for meget blod og det bliver farligt for dig" sagde hun og jeg adlød hende. 

Jeg blev fulgt ind i en operationsstue og så Luke på vej derind. "Hvad skal hun derinde?" spurgte han forvirret. "Vi bliver nød til at operere barnet ud før det bliver for farligt for hende at miste så store mængder blod" jeg følte mig svimmel og kiggede på lægen. "Jeg har det ikke så godt" sagde jeg og kiggede ned ad mine ben. Der var mere blod. "Vi skal i gang nu. Hun er helt bleg og mister mere blod" råbte lægen og straks blev jeg lagt op på et bord af en art og fik en nål ind under huden i min hånd. "Du skal bare tage det helt roligt Joshlynn. Det kommer ikke til at gøre ondt, nu sover du om lidt og så ordner vi det her" beroligede sygeplejersken mig og smilte sødt til mig. "Mange tak" svarede jeg og mærkede mine øjenlåg blive tunge, efter to sekunder sov jeg og mærkede ingenting.

Jeg begyndte at vågne op og åbnede mine øjne. Jeg kiggede til højre og så Luke sove i en stol. "Luke" hviskede jeg og klemte hans hånd som lå i min. Straks vågnede han op og kiggede på mig. "Josh? Du er vågen?" spurgte han og kiggede forvirret på mig. "Ja? Hvorfor skulle jeg ikke være det?" spurgte jeg og kiggede bekymret på ham. "Fordi du har lagt i koma i to måneder. Lægerne sagde chancerne for at du ville vågne var maks 10 procent" svarede han og slap min hånd. "Jeg henter en læge" sagde han igen og gik ud af lokalet. Hvordan kan jeg havde lagt i koma i to måneder? Efter to måneder kom Luke ind med to læger efter sig. "Det er dejligt at se dig vågen Joshlynn. Nu skal du hører; du har lagt i koma i to måneder fordi du mistede for meget blod ved din abort. Du mistede faktisk næsten 1200 milliliter blod. Vi gik ind og fjernede barnet fra din livmoder, mens vi kan ikke se hvorfor du aborterede" forklarede lægerne og smilte. Jeg nikkede bare og så gik de ud. "Jeg er så glad for at du er vågnet. Jeg var virkelig bange for at jeg skulle miste dig også" sagde Luke og kyssede mig. Jeg nikkede bare og kiggede ned. "Jeg ved godt at det er svært, det er også svært for mig, men vi skal nok komme igennem der her sammen ikke skat?" jeg nikkede bare og kyssede ham.

_________________________________________________

Neeej! Joshlynn 'tabte' barnet! :O Hvad sker der nu mellem dem??

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...