She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4341Views
AA

5. kapitel fire


Jeg havde smidt graviditetstesten ud i skraldespanden og glemte alt om den. Jeg mener hvorfor skulle nogen kigge i skraldespanden? Deter jo bare mærkeligt. Jeg gik ind i stuen igen og smed mig i sofaen, jeg var da egentlig træt og klokken var kun halv tolv middag? "LIZ" råbte jeg og hørte Liz komme gående ind i stuen til mig. "Ja søde?" - "Er det normal at være sygt træt når man er du nok" - "Ja meget" sagde hun og satte sig ned ved siden af mig før hun forsatte med at snakke "man føler aldrig at man får nok søvn og man føler sig lidt som en zombie. Men det er heldigvis kun i starten om allerede et par uger er det ovre igen." smilede hun og jeg nikkede bare som respons.

Jeg hørte Luke komme løbende ned af trapperne og løb ind i stuen med Molly i hælene. "Hvorfor løber du skat?" spurgte jeg og kiggede på ham. "Jeg leger med Molly skat" igen nikkede jeg bare. Jeg orkede virkelig ingenting i hele verdenen og slet ikke at skulle ud at shoppe med drengene igen. "Hvornår skulle vi shoppe med de andre? - "Vi kører lige om lidt skat. Bare gør dig klae" sagde han og stoppede sin leg med Molly.

Jeg gjorde som der blev sagt og gjorde mig klar, men det tog længere tid end normalt, da jeg var ved at falde i søvn flere gange. Luke var også blevet bekymret over at jeg var så træt hele tiden. "Skat, er du helt okay?" spurgte Luke da vi sad i bilen, Endelig. "Ja skat, jeg har det altså fint. Jeg er bare træt skat." svarede jeg og hvilede mine øjne lidt. Luke vækkede mig, da vi var ved Calums hus. "Hvad skal vi egentlig?" spurgte jeg og kiggede på Luke mens i gik op til Calums hoveddør. "Bare hænge ud skat" svarede han og kyssede mig på kinden, inden vi gik ind. "CALUM!" råbte du og hørte tre drenge der løb ud til dig.

"Heeej" råbte de i kor og Ashton svingede mig rundt, så jeg fik kvalme. "Ashton stop" sagde jeg og satte mig ned på gulvet, da Ashton havde sluppet mig. "Tak" sagde jeg og kiggede taknemlig op på Ashton. "Jeg går lige på toilettet" sagde jeg og låste døren efter mig. Jeg havde en test i min lomme, jeg ville teste, hvilket jeg også gjorde. Den var positiv. Fuck. Jeg havde efterhånden været ude på toilettet i over en halv time og drengene havde tit spurgt mig og jeg var okay. Jeg havde jo sagt ja.

Jeg valgte, at gå ud med testen i min jakke og gik ind til drengene i stuen. "Hvad så?" spurgte de og kiggede på mig. De spillede fifa. "Ikke noget. Bare et lille pige problem." smilede jeg og selvfølgelig regnede de med at det var mens jeg havde fået. "Så er det i morgen, vi skal skilles igen" smilede jeg og kiggede hen på Ashton. Han nikkede bare trist og prøvede at smile til mig. "Jeg kommer til at savne jer gutter" sagde jeg og smilede. "Vi vil også savne dig" - "Mig mest" råbte Michael højt. Jeg grinede lidt af ham.

"Mickey, kan jeg lige snakke med dig under fire øjne?" spurgte jeg pænt og kiggede over på Luke, som kiggede underligt på mig og Mickey, mens vi gik op mod Calums værelse. Da vi kom ind lukkede og låste jeg døren. Jeg var pisser nervøs og Mickey var den eneste jeg kunne snakke med om det her. "Hvad så Josh?" spurgte han pænt og havde sat sig på sengen. "Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det" mumlede jeg og prøvede at holde tårrene tilbage. Jeg ved ikke hvorfor jeg var ked af det. "Prøv" sagde han og kiggede på mig. Jeg satte mig over ved siden af ham. Jeg tog testen op af lommen på jakke og så hvordan han gjorde store øjne. "Please, ikke råb eller sige det til Luke" hviskede jeg og kiggede forsigtigt på ham.

"Er det Lukes?" spurgte han og hentydede til barnet. Jeg nikkede bare og kiggede ned. "Det var ikke meningen, men så skete det bare og nu det her" sagde jeg og begyndte at græde. "Den eneste der ved noget er Liz og hun siger, at jeg selv skal tage en beslutning. Altså en abort er udelukket, men et barn lige nu og jeg er ung. Michael, jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre?" han trak mig ind i et kram. "Det skal nok gå Josh." sagde han og forsatte "Jeg siger, ingenting men du skal nok sige noget før du tager nogen beslutning og helst inden du rejser i morgen eftermiddag" Jeg nikkede bare og krammede ham.

Der blev pludselig taget i døren og jeg gik i panik. Hvad nu hvis det var Luke og hvad nu hvis han så den? Jeg puttede den ned i min lomme og låste døren op. Der stod Luke. "Er du okay?" spurgte han bekymret og krammede mig. Jeg nikkede og gik ud på badeværelset for at fjerne det sorte på mine kinder. Jeg hørte at Mickey og Luke snakkede sammen. Bare Mickey ikke sagde noget.

M: "Du burde være sød ved hende. Hun har det ikke godt lige for tiden Luke."

L: "Hvorfor har hun ikke sagt noget til mig om det?"

M: "Fordi hun er bange og hun selv skal have lov til at sige det"

L: "Hvorfor kan du ikke bare sige, nu når det er vigtigere at du ved det og jeg ikke gør?"

Okay han var pissed nu. Måske skulle jeg bare give ham den i hænderne og løbe min vej. Nej Josh, du siger det ikke før senere.

M: "Hun skal selv sige det. Jeg vil ikke siger det, men du skal love mig, at du ikke bliver sur eller noget. Du skal være forstående. Love mig det Lucas"

Okay Michael, var seriøs nu. Sådan noget ville han aldrig sige for sjov. Det her kunne godt gå hen og blive grimt.

L: "Jeg lover dig, men kan du ikke give et hint?"

M: "Fat det Luke. Nej!"

Okay Nu har jeg en plan. Så må han slå mig eller kramme mig. Han vælger selv. Jeg kan godt klare mig alene med et lille barn. Uden en far. Jeg åbnede døren og gik med faste skridt hen mod hoveddøren, jeg skulle have gjord alt klar til i morgen.

Jeg gik i ti minutter før en bil stoppede på siden af mig. "Hvorfor gik du?" spurgte Luke og kiggede på mig "Fordi jeg har noget vigtigt, at skulle have gjord før i morgen skat" mumlede jeg og satte mig ind i bilen. Luke kørte hurtigt hjem fordi jeg bedte ham om det.

Jeg løb indenfor og hev Liz med ind i på toilettet. "Hvad så søde?" spurgte hun undrende mig om. "Kan jeg printe et billede ud, uden Luke opdager noget? Det er lidt vigtigt og jeg skal bruge noget så jeg kan skrive et brev" Spurgte jeg og kiggede på Liz. Hun nikkede. "Du kan bare gå ind på Andrews arbejdsværelse, der går Luke aldrig ind.

Jeg gik derind og tilsluttede min telefon og printede et billede ud af den positive graviditetstest jeg tog, da den var færdig slettede jeg billedet fra min telefon og fandt et papir og en kuglepen og begyndte at skrive.

"Kære Lucas Robert Hemmings

Når du læser det her, sidder jeg i flyet på vej hjem til England.

Du har vel set billedet, ikke? Det er en positiv graviditetstest, jeg er gravid Lucas.

Jeg er gravid med dit barn. Jeg ved godt, at det måske ikke er den rigtige måde, at sige det på, men jeg kunne ikke sige det selv ansigt til ansigt med dig skat. Jeg håber, at du forstår min beslutning om at beholde det her barn. Du bestemmer selv, om du vil stå ved, at du er barnets far eller om du ikke vil have noget med det at gøre. Det ville nok ikke gøre den store forskel, men det vil være en stor hjælp at jeg i det mindste ved om du gerne vil være ved min side igennem det her. Ashton, har sagt, at han gerne vil støtte mig hvis du ikke vil have noget at gøre med barnet. Det sætter jeg pris på.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig tour og så ses vi om tre måneder i England skat.

Jeg elsker dig Lucas Robert Hemmings.

- Love, Joshlynn Maddie Dominic"

Jeg kiggede ned over mit brev og smilte tilfreds over det. Jeg foldede papiret og lagde først billede ned i kuverten og derefter brevet. Jeg lukkede den og skrev til Lucas Robert Hemmings uden på. Han måtte først åbne brevet når jeg var fløjet og han havde set mig lette fra lufthavnen. Han skal ikke prøve at stoppe flyet.

Jeg gik ud og ind for at lægge brevet i min kuffert. "Hvad så skat. Jeg kunne ikke finde dig." lød det bag mig. "Nej, jeg havde også brug for luft skat" løj jeg og kyssede ham på munden. "Skal vi ikke få noget aftensmad og hygge med slik bagefter til en dejlig film skat?" spurgte jeg for at skifte emne og smilte til ham.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...