She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4640Views
AA

6. Kapitel fem


Så blev det dagen. Dagen hvor jeg skulle skilles med Joshlynn, hun skulle hjem til England og jeg skulle til USA for at starte på vores tour. Det var ikke til, at forstå, at der allerede var gået en hel uge siden vi kom til Sydney igen. Det var jo gået hurtigt. Lige nu stod vi i lufthavnen og sagde farvel. Vi havde afleveret vores bagage alle sammen.

"Jeg kommer til a savne dig putte" sagde Ashton mens han krammede Joshlynn og sagde farvel. "Jeg kommer også til at savne dig muller" svarede hun igen med tårer i øjnene. Det var hårdt for hende, at sige farvel til os i så lang tid. Det var også hårdt for os, men vi havde jo hinanden og hun havde ikke rigtig nogen.

Hun havde allerede krammet Calum og Michael farvel og stod nu foran mig. "Du skal have det her brev, men du må ikke åbne det før du sidder i flyet og er lettet fra jorden. Lover du det skat?" spurgte hun og snøftede mens hun kiggede mig i øjnene. Jeg nikkede og tog i mod brevet. "Jamen hvorfor først der?" spurgte jeg og læste at det var til mig "fordi det er vigtigt, at du ikke læser det først Lucas" sagde hun og kiggede ned i jorden. Jeg nikkede bare. Drengene kiggede på mig med underlige blikke i øjnene.

"Flyv 5974 mod Brighton, England, flyver om 20 minutter. Alle passagerer bedes derfor chekke ind hvis dette ikke er gjort" blev der sagt over højtalerne. "Så er det nu" sagde hun og lavede et 'jeg er spændt' ansigt og smilede til os alle sammen. "Vi ses ikke drenge" sagde hun mens vi gruppekrammede. Vi gav slip. Hun kom hen til mig og kyssede mig hårdt på munden. "Jeg elsker dig min skat" - "Jeg elsker virkelig også dig. Glem aldrig det" sagde jeg og kyssede hende igen.

Hun gav slip og løb hen mod check-in stedet til hendes fly. Hun vendte sig om og vinkede, før hun forsvandt bag en væg. Jeg kunne ikke glemme det brev. Hvad ville hun mon? "Kender I noget til det her?" spurgte jeg og holdte brevet frem. Alle rystede på hovedet, min mor så bare overrasket ud. Hun kunne virkelig finde ud af det der med pokerface, så jeg toede at hun kendte noget til det. "Mor?" - "Ja Luke?" sagde hun og vendte endnu engang opmærksomheden på mig. Jeg holdte bare brevet frem. "Nej Luke. Du skal selv læse det. Jeg har lovet ikke at sige noget før du selv læser det" sagde hun og krammede mig. Jeg nikkede bare.

Vi gik hen mod vores check-in sted og snakkede lidt om hvad vi skulle i USA. Selvfølgelig rejste min mor med, for hvad skulle jeg gøre uden hende, altså hallo? Vi checkede ind og satte os ned for at vendte på at vi måtte gå ombord på flyet. Jeg sad bare og fumlede med brevet og tænkte så det knagede. Hvad var det hun ikke havde sagt til mig? Hvad var det, der var så svært at sige? Var det fordi hun var bange for min reaktion? Jeg havde virkelig mange spørgsmål omkring det her fucking brev og jeg ville gerne have svar nu. "Luke, det er tid" sagde Michael og smilte til mig. "Ja" sagde jeg og holdte brevet i min hånd.

Vi kom ombord på flyet og fundet vores pladser, jeg havde en vinduesplads ved siden af min mor. Jeg havde sat mig ned og ventede på at flyet ville lette, så jeg kunne læse hendes brev til mig. Jeg sukkede tungt og mærkede et ryk. Jeg kiggede ud og så at vi trillede. Endelig. Vi lettede og jeg kiggede på min mor. "Du må gerne nu Luke" sagde hun og smilte. Jeg tog en dyb indånding.

Jeg åbnede brevet og så først et billede og et stykke papir. Jeg tog først billedet op og så en positiv graviditetstest. Var det Joshlynns? Jeg kiggede på min mor og igen på billede. Jeg skyndte mig at tage papiret op og så at det var håndskrevet.

"Kære Lucas Robert Hemmings

Når du læser det her, sidder jeg i flyet på vej hjem til England.

Du har vel set billedet, ikke? Det er en positiv graviditetstest, jeg er gravid Lucas.

Jeg er gravid med dit barn. Jeg ved godt, at det måske ikke er den rigtige måde, at sige det på, men jeg kunne ikke sige det selv ansigt til ansigt med dig skat. Jeg håber, at du forstår min beslutning om at beholde det her barn. Du bestemmer selv, om du vil stå ved, at du er barnets far eller om du ikke vil have noget med det at gøre. Det ville nok ikke gøre den store forskel, men det vil være en stor hjælp at jeg i det mindste ved om du gerne vil være ved min side igennem det her. Ashton, har sagt, at han gerne vil støtte mig hvis du ikke vil have noget at gøre med barnet. Det sætter jeg pris på.

Jeg ønsker jer en rigtig dejlig tour og så ses vi om tre måneder i England skat.

Jeg elsker dig Lucas Robert Hemmings.

- Love, Joshlynn Maddie Dominic"

Jeg var mundlam. Hun var gravid med min, eller vores, barn. Jeg havde gjort hende gravid. Alle kiggede opmærksomt på mig og forventede en reaktion. "Vidste I noget om det her?" spurgte jeg stille og kiggede på drengene og min mor. De nikkede alle sammen. Hvorfor havde hun sagt det her til dem? "Hvorfor det?" spurgte jeg meget irriteret. "Hun var virkelig bange for, at skulle sige det til dig. Hun var bange for, at du ville gå fra hende eller slå hende igen." svarede Ashton og alle nikkede sig bare enige med ham. "Jeg ville da aldrig slå hende, igen" svarede jeg og kiggede ned på billedet. "Jeg vil altid være der for hende, uanset hvad der sker. Jeg vil gerne være barnets far også selvom jeg kun er 19. "Godt min skat" sagde min mor og krammede mig.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...