She's My Cute Angle | 5 Seconds Of Summer

*Dette er 2'eren til She's My Best Friend. Hvis I ikke har læst den, bedes I gøre det før I læser denne her* Joshlynn, Luke og resten af 5SOS er kommet godt til Sydney. Joshlynn har fået lov til at bo hos Luke i den uge hun skal være der, men alt er ikke som det plejer. Ashton er blevet meget overbeskyttende og vil absolut ikke have at de laver noget som helst seksuelt sammen. En dag bliver Joshlynns verden vendt op og ned, da hun finder ud af hun er gravid, hvad vil der ske og hvordan vil fans'ene tage i mod nyheden, nu hvor de ikke kan lide Joshlynn i forvejen? Vil hun fortælle det til nogen eller får en en abort i al hemmelighed? I kunne jo læse med og finde ud af hvad der sker.

38Likes
40Comments
4683Views
AA

2. Kapitel et


Der var gået et par dage siden vi landede i Sydney og jeg kunne ikke være mere lykkelig. Jeg havde endelig Joshlynn og det gik faktisk ret godt. Jeg elskede hende uendelig højt. Hun var så perfekt. Jeg havde godt nok fucked meget up i det og gjorde det meget svært for hende, men vi endte med at finde ud af det. Hun måtte da også ha elsket mig hvis hun havde valgt at flyve med til Sydney istedet for at tage tilbage til Brighton.

Jeg bliver ført tilbage til virkeligheden, af et par læber der omfavnede mine. Joshlynns dejlige læber. "Hvad så skat?" spurgte jeg, da hun havde sluppet kysset. "Jeg tænkte på om vi skulle lave noget sammen?" sagde hun og kiggede på mig som om jeg skulle have en idé. "Hm, hvad med at vi handler ind til et film maraton i aften? Måske 'The Hunger Games' maraton?"

Hun nikkede meget ivrigt og hurtigt var hun ude for at tage jakke og sko på. "Luke kom nu" råbte hun udenfor mens hun stod og hoppede foran. Jeg grinte og tog mine sko på. "Så kom da skat" sagde hun og flættede mine finger ind i hendes og sammen gik vi hen for at købe slik og sodavand.

Vi havde gået i fem minutter, da hun brød stilheden mellem os. "Hvad så når jeg skal hjem til Brighton?" spurgte hun og kiggede på mig. Jeg stoppede og kiggede på hende. "Rolig. Det finder vi ud af. Lige nu, fokuserer vi på os to og lige nu" hun nikkede og kyssede mig. Jeg smilede til hende og vi gik videre.

Lige før vi kom til supermarkedet, kom der nogen piger løbende hen til os, eller mere mig, og skreg helt vildt. "Ej det er Luke" - "OMG han er så lækker" - "Luke Hemmings jeg vil føde dine børn" skeg de og meget mere. Joshlynn slap min hånd og gik bare videre med en trist gang. Det var heller ikke særlig sødt, af dem at skubbe hende væk og lade som om hun ikke var der.

"Hej piger"svarede jeg mens jeg så Joshlynn bare gik ind. Jeg tog billeder med dem alle og fik skrevet autografer til alle pigerne. "Jeg vil spørge dig om noget; Vil du med til prom på min skole?" spurgte en pige. Jeg kendte allerede mit svar men lignede at jeg overvejede det. "Det kan jeg ikke. Jeg har en kæreste og hende vil jeg ikke svigte, så vi ses piger" sagde jeg og løb hen til supermarkedet.

Jeg kom ind og smilede til kassedamen. Hun havde siddet der så længe jeg kunne huske. Dejlige Erin Jameson. Jeg gik videre i butikken og så Joshlynn. Hun sad i huk og læste bag på en slikpose. "Hej skat" sagde jeg. Hun hoppede næsten tre meter op så stort chok fik hun. "Hej skat" svarede hun stille og læste videre. Hun rejste sig op og gik videre ned ad gangen med slik. Hun tog en marabou chokolade ned i kurven, kiggede i kurven og tale hendes vare.

"Jeg har en cola, tre slik poser og fem slikepinde. Det må være nok" mumlede hun. "Hallo" sagde jeg. Var hun sur eller hvad? Hun kiggede hurtigt og tilbage på hendes varer. Hun gik hen og tog en cola mere og gik hen til kassen for at betale. Jeg stod bag og kiggede på hende. "Goddag frøken goddag lille Lucas" sagde Erin glad. Hun var en ældre lettere buttet kvinde med små runde brille og det varmeste smil man kunne tænke sig. "Hej" svarede Joshlynn og smilede til Erin.

"Det bliver 5, 84 dollars" Joshlynn gav hende penge og gik hen for at pakke varene ned. Jeg stod og snakkede med Erin mens Joshlynn fik pakket. Hun ville ikke have hjælp. Vi gik ud. "Hvad har jeg gjort forkert?" spurgte jeg irriteret og der stoppede hun og kiggede første gang på mig siden jeg kom ind til hende i supermarkedet. Det lignede hun var ved at græde. Hun rystede bare på hovedet og gik videre med den tunge pose som hun bar i sine arme.

Vi gik i stilhed hjem. Da vi kom til huset, løb jeg op foran hoveddøren, så hun stoppede og kiggede på mig som en idiot. "Måske er jeg irriterende, men nu fortæller du mig hvad jeg har gjort forkert ellers kan jeg ikke ændre det" - "Måske skulle du forklare din såkaldte 'fans' at det ikke iorden at skubbe andre væk fordi de ikke kan lide mig" sagde hun og kiggede ned.

Det var det, det hele handlede om. Jeg gik hen og krammede hende. "Jeg vil altid elske dig skat. Bare husk det, uanset hvad der nogensinde sker" sagde jeg og kyssede hende på håret. "Jeg elsker også dig" svarede hun blot, men jeg vidste at hun mente alt det og meget mere til. Hun var en sand engel.

*

Vi havde spist aftensmad og lige nu var jeg igang med at lægge dyner, puder og tæpper klar til vores maraton. "Okay Ashton. Nej jeg skal nok. Ashton der sker ingenting, det er et film maraton ligesom i de gamle dage." hun snakkede vidst i telefon med Ashton. Pludselig råbte hun surt. "Hvor er du dum altså! Jamen så kom dog hvis du ikke stoler på din skide lillesøster man! råbte hun og smækkede røret på.

Jeg gik stille ud til hende og så at hun sad på gulvet og kiggede surt igennem twitter. "Er du okay skat?" spurgte jeg forsigtigt, men hun kiggede bare ondt på mig. Jeg vendte med det samme om på hælen og gik ind i stuen. Jeg havde lige sat mig ned, da det bankede på døren. Jeg lukkede op og der stod Ashton og de andre gutter.

"Hvad laver I her?" spurgte jeg nysgerrigt, da de ikke plejer at komme bare sådan uden videre? "Vi vill være med til jeres film maraton" - "Øhm okay?" svarede jeg bare og lukkede døren efter dem alle sammen. Jeg fulgtes med drengene indtil køkkenet kom og jeg drejede af. Jeg skulle hente slik og sodavand. "Er du okay søde?" spurgte jeg og kiggede på Joshlynn der bare stod og kiggede ind i stuen. "Ja. Det er bare træls, at Ashton ikke har tillid til at vi ikke ville lave noget seksuelt sammen i aften" svarede hun og kiggede på mig, men jeg nikkede bare.

Da jeg havde hældt det hele op, hjalp hun mig med at få alle tingene ind i stuen og så gik vores film maraton ellers i gang. Jeg satte 'The hunger games - dødsspillet' på og alle sad og fulgte med. "Hvorfor er hun så skide sur på Peeta hele tiden?" spurgte Joshlynn om og Calum svarede: "Fordi hun ville have haft ham der den anden med. Ham hendes bedste ven" - "Jamen Peeta har jo ikke gjort noget udover at være sød mod hende?" sådan diskuterede de indtil det hele fik en drejning på om Joshlynn synes ham Peeta var pæn. Der fulgte jeg passivt med i deres diskution.

"Synes du han er pæn?" Joshlynn så forvirret ud. "Hvorfor spørger du nu om det? Vi snakkede om filmen ikke mig?" svarede hun og kløede sig i nakken og fulgte igen med i filmen. "Synes du?" blandede Michael sig og Joshlynn himlede med hendes øjne. "Ja og hvad så?" svarede hun irriteret og sukkede.

Da begge film var slut og de andre kom hjem, begyndte vi at rydde op. "Skat? Synes du ham Peeta er meget pæn?" spurgte jeg og foldede tæpper sammen. Hun trak på skyldrene. "Måske, men han er ikke ligeså pæn som min kæreste. Altså, man holder jo ikke op med at synes, det modsatte køn er pænt bare fordi man får en kæreste skat. Men jeg synes du er den pæneste, lækreste og mest fantastiske fyr jeg nogensinde har mødt søde skat" svarede hun og kom for at kysse mig. Jeg kyssede igen. Vi blev færdige og kom ind i sengen.

Jeg lå og kiggede på at hun tog sit tøj af. "Nyder du synet skat?" grinte hun og jeg nikkede ivrigt. "Meget" svarede jeg og smilte til hende. Hun kom hen til mig og lå i ske. "Jeg elsker dig skat" mumlede hun træt. "Jeg elsker også dig" svarede jeg og efter fem minutter sov vi begge to. Klokken var vel også ved at være mange nu.

____________________________________________________________________________________________

NU ER TO'EREN UDE!!!!!!!!! :D

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...