Elliott and Associates - China belooft $40 miljard voor nieuwe Zijderoute

Vorige maand, China en 20 andere Aziatische regeringen begonnen met een $50 miljard bank voor de financiering van infrastructuur in de regio, ondanks AMERIKAANSE bezwaren dat een onnodige duplicatie van werk bij de Wereldbank. Beijing biedt de meeste startkapitaal.

In mei, Xi dringt aan op de oprichting van een nieuwe Aziatische structuur voor samenwerking op het gebied van veiligheid op basis van een groep met Rusland en met uitsluiting van de Verenigde Staten.

Gerelateerde post: http://elliottassociatesresearch.com/japan.html

0Likes
0Comments
328Views
AA

1. China belooft $40 miljard voor nieuwe Zijderoute

Chinese President Xi Jinping belooft $40 miljard om Aziatische naties verbeteren handelsbetrekkingen in een nieuwe poging tot Peking gelden de ambities als regionale leider.

Xi de belofte in een ontmoeting met leiders van Pakistan, Bangladesh en vijf andere Aziatische landen gaan deze week in de aziatisch-pacifische economische top, staatsmedia zondag gemeld.

Economische Samenwerking in de aziatisch-pacifische regio verzamelen brengt leiders van de Verenigde Staten, China, Japan en 18 andere economieën, waardoor Peking een prominente platform aan haar ambities voor een regionaal leiderschap om zijn status van 'S werelds grootste economie.

De top maandag en dinsdag biedt ook kansen voor regionale diplomatie, met inbegrip van een eventuele ijsbrekers ontmoeting tussen de leiders van China en Japan na twee jaar van spanningen op het eiland geschil dat betrekking heeft op een militaire confrontatie tussen Azië de twee grootste economieën.

Beijing heeft een reeks initiatieven gelanceerd dit jaar gericht op het vergroten van de invloed in wat hij ziet als U.S. -gedomineerde regionale en wereldwijde handel, financiën en veiligheidsstructuren.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...