Norvell Electronics: Mitä Näet Valikossa On Mitä Saat

Sen perustamisesta lähtien vuonna 1955, Norvell on pitänyt tätä yksinkertaista, selkeää filosofiaa: vain tarjoilla voivat palvelun. Paljon kuin sanoisi, että ravintolan kokit vain mitä on valikosta. Ilmeisiä odotuksia mutta yksi, joka vakuuttaa asiakkaille, että he päätyvät hankkia Norvell sisällä asiantuntemustaan ja, näin ollen täysin tyydyttää asiakkaiden tarpeet.

1Likes
0Comments
74Views
AA

1. Norvell Electronics: Mitä Näet Valikossa On Mitä Saat

Sen perustamisesta lähtien vuonna 1955, Norvell on pitänyt tätä yksinkertaista, selkeää filosofiaa: vain tarjoilla voivat palvelun. Paljon kuin sanoisi, että ravintolan kokit vain mitä on valikosta. Ilmeisiä odotuksia mutta yksi, joka vakuuttaa asiakkaille, että he päätyvät hankkia Norvell sisällä asiantuntemustaan ja, näin ollen täysin tyydyttää asiakkaiden tarpeet. Tätä linjaa Norvell on vaikuttava kokoonpano hyvin, erinomainen kokit tarjoilla laaja valikoima reseptejä power ratkaisuja eri sovelluksissa. 

Tässä Norvell ja Associates elektroniikka Review yksityiskohtainen arviointi tuottaa teho on yritysten tai teollisuuden ja niiden tuotesarjoja valmistajien on olennaisen tärkeä näkökohta. Seuraavassa on muutamia näistä valmistajat: 

Aavid/Thermalloy on kansainvälinen valmistus ja myynti ominaisuudet on laajin valikoima monenlaisia sovelluksia-hallintaratkaisuja thermal johtava asema. Sen terminen hallinta tuotteita hyödynnetään eri Henkilökohtainen tietojenkäsittely (PC) ahkeruus. Lisäksi Aavid säädetään tuotteiden laaja valikoima sovelluksia, kuten verkkolaitteet, palvelimet, tietoliikenne, kuljetus, Instrumentointi ja muut kulutuselektroniikan. Näitä erityisiä tuotteita ovat välttämättömiä ratkaiseva laitteessa hyödynnetään monille tuotannonaloille, joilla Norvell on palvellut vuosikymmeniä. 

APX on markkinajohtaja muuntaja ja pakattu noususta yli 20 vuotta. Se pitää erityinen markkinarako markkinoilla kansainvälinen valmistaja, jolla on paikallinen tekninen tuki. APX on asiantuntija tuottaja mukautettuja ja standardin, johon kuuluu seinään ja taulukko top tarvikkeet, mukautetun AC/DC tarvikkeet, laturit, induktorit, Kuristimet ja transformers. Innovatiivisia malleja ja soveltamat APX tulos laadukkaita tuotteita luotettujen johtava teknologian johtajia valmistuksessa. Kaksikymmentä vuotta APX asiantuntemuksen takaa Norvell ja tuotteiden korkea tyytyväisyys muuntaja ja pakattu power tarpeiden asiakkailleen. 

Artesyn sulautettujen teknologioiden valmistaa huipputuotteita kautta uusinta teknologiaa ja tarjoaa vertaansa vailla suorituskykyä ja pysyvä arvo. Sovelluksia näille tuotteille ovat OEM-valmistajien ja järjestelmäintegraattoreiden viestintä, tietotekniikka, muisti, liiketoimintajärjestelmiin, testi, Instrumentointi, lääketieteen ja teollisuuden asiakkaille. Jälleen toinen tärkeä lähde tuotteita joka parantaa Norvell on jo kasvava maine kunnioitetaan kumppanina eri valmistavat yritykset. 

Cosel on ollut elektroniikan valmistus liiketoimintaa vuodesta 1969, tuottavat laatua AC DC kytkin tila ja DC-DC teholähteet. Niiden tehtävänä on tarjota laatua, luotettavuutta ja erinomaisen asiakaspalvelun perustettu Cosel on pitänyt sen valtava kyky ylläpitää sen menestys, kuten osoittaa sen dokumentoitu kentän epäonnistuminen määrä alle 100 PPM. Näin ollen yli 3 vuosikymmeniä Cosel on tarjonnut nopeasti, luotettavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja monet asiakkaat. Norvell n yhdessä Cosel tietysti on testattu valmistuksen asiantuntija vakaalla pohjalla. 

Delta Group on maailman tärkein toimittaja vaihtaa virtalähteet, Harjaton fanit sekä power management-ratkaisut, komponentit, näkö, automaatio, verkkotuotteet ja uusiutuvien energiaratkaisujen ensisijainen toimittaja. Vuodesta 1971 Delta Group on laajentanut maailmanlaajuinen myynti kattavuus ja on nyt kasveja Taiwan, Thaimaa, Kiina, Meksikosta ja Euroopasta. Yhtenä maailman johtavista tehoelektroniikka sidoksissa Norvell Delta pyritään "innovatiivinen, puhtaita ja tehokkaita energiaratkaisuja paremmasta huomenna." Deltan sitoumus suojella on johtanut vuosien pituinen vihreä, lyijyttömään tuotantoon ja kierrätys-ja-jätehuolto-ohjelmia. 

Digital Power Corporation perustuu Kaliforniassa Fremont ja Gresham Power Electronics, perustuu Englannissa Salisbury ovat yhteinen yhteistyökumppaneita Telkoor Power Supplies Ltd suunnittelussa, valmistus ja markkinointi erilaisia erinomainen, tiheästi power ratkaisuja. Ne ovat erikoistuneet ohessa ja avoin kehys AC/DC ratkaisuja, AC-ja DC CPCI, ATCA kassalipas ja Custom arkkitehtuurit 50 wattia 1200 wattia. Molemmat yritykset ovat myös hyvin arvostettu teollisuuden johtajia aika market ratkaisuja sekä standardi ja muutettu standardi mukautuva suunnitelmasta ja kyky tukea erilaisia lisäarvopalveluja. 

Norvell Electronics, Inc. ei olisi voinut valita parempaa valmistajia tarjoamaan laadukkaita tuotteita kuin näiden yritysten edellä. Sen menestys johtuu vuoden suunnittelu ja valmistus osaamista kehittää monien vuosien yhtä menestyksekäs valmistajat.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...