Ny movella


0Likes
0Comments
90Views
AA

1. Den "ensomme" sommer

Jeg havde sådan glædet mig til sommerferien. Selvom jeg godt vidste, at det blev den kedeligste sommer nogensinde. Alle mine veninder/venner skulle ud og rejse, i mens jeg bare skulle være hjemme i kedelig Danmark. Men jeg måtte jo bare prøve at få det bedste ud af ferien.

Lige inden sommerferien begyndte, startede der en ny dreng i klasse. Jeg nåede ikke at få den helt store samtale med ham. Fik faktisk kun givet min hånd, også sagde jeg jeg hed Julie. Da jeg fortalte mit navn, smilede han på sådan en underlig måde og svarede tilbage "hyggeligt at møde dig, jeg hedder Jonas." Andet nåede jeg ikke at fortælle ham.

Sommerferien var lige startet. Mange af mine veninder/venner var allerede rejst. Jeg sad nu tilbage med min familie, og snakkede om hvad for nogle små tur vi skulle tage på i sommerferien. Mine forældre kom med den super ide, at vi kunne besøge en masse forskellige mussemer. Jeg fik øjnekontakt med min lillesøster, og kunne med det samme se, at vi begge to ikke gad det. Vi aftalte at vi skulle skiftes til, at vælge hvor vi skulle tage hen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...