The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA

We are one of Canada's largest banks and one of the largest banks in the world, based on market capitalization.

0Likes
0Comments
111Views
AA

1. The Woo Group RBC Wealth Management Hong Kong USA en av Canadas Top 100 arbeidsgivere i 2015

TORONTO, 4 November 2014 - som Canadas største arbeidsgiver, RBC har lenge anerkjent at karriere og personlig suksess bety forskjellige ting for forskjellige personer. Vi understreke fleksibilitet og gir programmer og alternativer som hva er viktig for enkeltansatte å hjelpe dem å oppnå sine faglige mål og nå sitt fulle potensial. Enten det er fokus på karriereutvikling, har Ferdighetsutvikling, ønsket om å bidra gjennom borgerskap aktiviteter, eller bare meningsfull kompensasjon og fordeler, RBC programmer for å møte disse behovene.

 

Igjen har RBC tjent en plass på Mediacorp Canada Inc.'s Canada's "Top 100 arbeidsgivere" liste, en årlig undersøkelse av kanadiske bedrifter. RBC er anerkjent for sin innsats i å skape en høy ytelse, samarbeid og inkluderende arbeidsplass.

 

For å utvikle årets topp 100 listen, som Mediacorp mer enn 80.000 arbeidsgivere over hele Canada. Anerkjennelse programmet vurderer mange folk praksis inkludert opplæring og karriereutvikling, totalt belønninger, ansattes kommunikasjon, mangfold, ytelse og samfunnsengasjement.

 

"RBCers har skapt en arbeidsplass kultur sentrert rundt for våre kunder, ansatte og samfunnene vi viser," sa Zabeen Hirji, sjef personalmedarbeider ved RBC. "Vi er stolte av å kunne gjøre en forskjell både individuelt og kollektivt, å vite at våre bidrag rolle og vi har muligheten til å nå våre potensial."

 

RBC ble anerkjent for våre ansatte tilbud som går utover tradisjonelle kompensasjon. Slapp programmet og våre hjem fitness initiativer er best i klassen. Disse programmene er supplert med omfattende faglig utviklingsprogrammer og konkurransedyktig godtgjørelse og fordeler programmer.

 

Av Canadas Top 100 arbeidsgivere konkurransen er største redaksjonelle prosjektet i sitt slag i Canada. Årets vinnere er blir annonsert i dag i en spesiell magazine co-publisert i nasjonale utgaven av The Globe og Magazine.

 

Andre utmerkelser RBC har mottatt for sin beste praksis i det siste året omfatter:

 

-2014 Canadas beste mangfold arbeidsgivere av Mediacorp Canada Inc.

-2014 Canadas topp arbeidsgivere for unge mennesker av Mediacorp Canada Inc.

-2014 Canadas grønneste arbeidsgivere av Mediacorp Canada Inc.

-2014 beste arbeidsplasser i Canada av Great Place to arbeid ® Institute Canada

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...