The Vampire Diaries

Denne historie følger vi Elena Gilberts liv hun har Langt brunt hår, brune øjne perfekt smil hun har det alle drenge vil have og alle piger vil være.
Men noget sker hen af historien en ny fyr starter på hendes skole, En mystiks fyr eller måske mystiske 'Fyre'. Og Elena ville selvfølgelig gerne finde ud af hvad der gemmer sig bag det.

Følg med i denne Historie og om Elenas følelser og Mystiske fyr.

2Likes
2Comments
427Views
AA

2. Kapitel 1

 

Elenas Synsvinkel

 

Jeg vågnede med solens stråler i hoved, jeg sukkede. Jeg svang benende ud fra sengen og rørte det kolde gulv, Jeg gik ud på badeværelset og gjorder det jeg skulle, da jeg blev færdig tog jeg noget tøj på ( En sød vest, Rød bluse et par jeans, Converse og til sidst en Halskæde)

 

 

Jeg gik ned i køkkenet og tog noget at spise, jeg kiggede på klokken 7:49. 11 min til jeg møder, om jeg orker det. Jeg spise resten af min mad tog min skulder-taske og gik ud af døren, ind i bilen og så var jeg den der var smuttet.

-

Jeg parkerede min bil, gik ud og gik min veninde Bonnie imøde, Bonni og jeg har været bedstevenner i rigtig lang tid hun er som en søster for mig, Vi har græd sammen grint sammen og alle andre ting. ''Hej søde'' sagde hun og krammede mig ''Hey'' sagde jeg og krammede med.

-

Da vi var færdige med at kramme gik vi indenfor da vi skulle have vores ting ''Så hvordan går det?'' spurgte Bonnie ''Fint tror jeg'' sagde jeg med et grin, hun nikkede. Jeg lukkede skabet og var på vej ned mod mit klasse lokale da Bonnie stoppede mig ''Hvad?'' spurgte jeg, hun pegede på en fyr ''Lækker ryg, bare han også er lækker foran'' sagde hun, ''Ej okay Bonnie, styr dig lige'' Sagde jeg da hun nærmest spiste ham med øjne, jeg kiggede til siden og så min bror Jeremy gå ind på Drenge Toilettet, og det vil i sikkert spørger 'Hvorfor må han ikke det?' Ja nu skal i høre, Jeremy tager stoffer og jeg syntes det er forkert da han ikke er særlig gammel, altså i mine øjne er han ikke særlig gammel, What Ever. ''Jeg kommer om lidt'' Og så var jeg den der var gået, jeg løb lidt hurtigt ind på Drenge Toilettet da det ville være mærkeligt hvis nogle så mig gå her ind, jeg åbnede døren og gik hen ved Jeremy og pillede og så om han havde noget på sig ''Er du allerede skæv på Første Skoledag?!''-''Slap af, jeg ikke skæv og hold op med at pillede ved mig'' sagde han surt ''Jeremy du ved jeg bare er der for dig, jeg syntes det er forkert'' sagde jeg og kiggede på ham ''Jeg er ligeglad om hvad du syntes, jeg gør hvad jeg vil Okay!'' sagde han og gik, jeg sukkede. Jeg gik over til døren åbnede den og da jeg trådte ud gik jeg ind i en ''Undskyld, Det er jeg ked af''-''Det er okay, Er det ikke Drenge Toilettet?'' spurgte han om, jeg kiggede bagud ''Ehm jo, men det er en lang Historie'' Han nikkede ''Når men jeg må til at komme til time såå'' sagde jeg og prøvede at komme forbi han men han gik ind foran mig ''Undskyld her'' sagde han og trådte til side ''Tak'' sagde jeg og gik over til mine venner, vi begynde at gå jeg kiggede på Fyren og det samme gjorder han med mig, Det her var mærkeligt og pinligt.

-

Dagen var gået, og jeg var på vej over til kirkegården da det var det jeg bedst tænkte. Jeg gik ind ad lågen og ind på kirkegården, jeg satte mig ned og begynde at skrive i min Dagbog. Der kom pludselig ud af det blå en Krage forbi og satte sig på en gravsten ''Hej fugl'' sagde jeg til den, den svarede mig igen ved at 'Råbe' ''Det er slet ikke uhyggeligt det her'' mumlede jeg, jeg skrev videre men stoppede da der var røg på jorden ''Hvad i?'' mumlede jeg. Jeg rejste mig op og var på vej væk, jeg vendte mig om og så en mand så bag en stor gravsten jeg gispede, jeg begynde at løbe ned af en bakke, men jeg faldt ''Av'' sagde jeg for mig selv, jeg bukkede mig for at få fat i min taske og vende mig om og så fyren fra skolen ''Du gav mig et chok!'' sagde jeg ''Undskyld''-''Følger du efter mig'' sagde jeg og pegede hvor jeg løb fra, han rystede på hoved ''Nej jeg er på besøg''-''Hos hvem?'' Spurgte jeg, Han kiggede ned ''Undskyld det var ikke sådan ment'' sagde jeg, han smilte og kiggede på mig ''Det er okay'' sagde han ''Jeg er Stefan''-''Elena'' Smilte jeg, han kiggede på mig med et mærkeligt blik ''Har du slået dig?'' jeg kiggede på mit ben ''Det ved jeg ikke'' sagde jeg og var på vej mod en sten som jeg løftede foden op på og træk op i mit bukseben og kæmpe blodmærke kom til syne ''Org se nu der!'' sagde jeg, jeg kiggede på Stefan hans øjne var mærkelige ''Er der noget galt med dine øjne?'' Spurgte jeg. Han vendte sig med det samme om ''Eh nej, jeg fik bare noget i øjnene'' sagde han, Jeg trak ned i buksebenet ''Du burde gøre noget ved dit ben'' sagde han, jeg løftede mit ben og lagde den på jorden ''Ja du har nok ret'' sagde jeg, jeg vendte mig om, Stefan var væk? Hvordan kunne han gøre det? Jeg rystede på hoved og tog min taske og gik hjem ad.

 

Jeg nåede til mit hus, jeg gik ind ad døren smed min taske og gik ud i køkkenet hvor min tante Jenna stod og lavede mad ''Hey Jenna'' sagde jeg og satte mig på stolen ''Oh hej Elena'' svarede hun, jeg kom til at tænke på mig ben, jeg hentede noget jeg kunne rense det med, satte mig på stolen igen smøg buksebenet op ''Er du okay, hvad er der sket?'' Spurgte Jenna ''Jeg er okay, jeg faldt'' hun nikkede, Jeg begynde at rense det og til sidst var blodet væk og et lille sår kom frem, jeg tog et plaster og puttede det på ''Sådan'' mumlede jeg. Jeg lagde tingende på plads og gik op på mit værelse, lagde mig i sengen ''Org jeg orker ikke noget'' sagde jeg for mig selv.

Klokken var Ca. halv 8 og jeg sad i min vindueskam og skrev i min dagbog, jeg kunne se en skikkelse gå ude i haven, jeg kiggede og det var Stefan, jeg rejste mig op og løb ned af tapperne og åbnede døren ''Hej jeg ved det er sendt men du glemte den her på kirkegården'' sagde han og rakte mig min dagbog ''Tak jeg syntes nok jeg manglede noget, hvordan ved du jeg bor her?'' spurgte jeg ''Det er en lille by, jeg spurgte den første jeg stødte på'' smilte han, jeg nikkede ''Stå da ikke her ude kom ind'' sagde jeg ''Nej det er okay, jeg skal alligevel til at gå'' sagde han, jeg nikkede og smilte ''Ses vi imorgen?'' Spurgte han, jeg nikkede ''Helt klart'' svarede jeg, han nikkede ''Når men jeg skal til at gå, Godnat'' sagde han ''Godnat'' svarede jeg og lukkede døren, jeg gik op på mit værelse og skiftede til nattøj, jeg gik ud på badeværelset og børstede tænder og gik ind på mig værelse lagde mig under dynen og slukkede lyset, lukkede øjne og sov...

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...