The Corliss Group Latest Tech Review

Med stora nya iPhone, det är vad är insidan som räknas

0Likes
0Comments
128Views
AA

1. The Corliss Group Latest Tech Review: Med stora nya iPhone, det är vad är insidan som räknas

Större. Större. Större. 

Den nya Apple iPhone pågår försäljning denna vecka, iPhone 6 och iPhone 6 Plus har skarpare skärmar, snabbare processorer och skarpare kameror. 

Och, som ni kanske har hört, de är också större än tidigare iPhones — 6 Plus på långa vägar — att gå stampede mot större telefoner. 

Men efter nästan en vecka för att försöka telefoner, blev det klart att maskinvaran inte var den bästa delen av paketet. I sin strävan att leverera större telefoner till en marknad clamoring för dem, har Apple gjort en telefon som är faktiskt lite för liten och en som är lite för stor. (Apple lånade The New York Times en iPhone 6 och iPhone 6 Plus under förutsättning att en översyn inte skulle vara offentliggöras innan tisdag kl 9 PM Eastern Daylight Time.) 

Den bästa delen av de nya telefonerna är faktiskt den nya programvaran insida, som är tillgänglig för vissa äldre modeller också, börjar på onsdag. Programvaran, iOS 8, kombinerar några av de avancerade funktionerna i Android med Apples användarvänlighet och pålitlighet. 

Av en programvara är det svårt att se många iPhone fans herrelösa från Apple, även om de inte köpa nya iPhone omedelbart. 

IPhone 6 är en 4,7-tums enhet, upp från fyra inches på iPhone 5 och 5S. Det är lite bredare än dessa telefoner, alltför. 

Dessa dimensioner gör den något mindre än de övre Android och Windows enheter på marknaden, att hjälpa den passar enkelt i jeans fickor. Jämfört med en Samsung Galaxy S5 eller HTC en (M8), dock känns iPhone 6 skärmen begränsad. IPhone 6 börjar på $200 med ett nytt kontrakt. 

Jämföra nya iPhone storlekar 

Apples nya telefoner tillgodose en växande aptit bland konsumenterna för större skärmar. 

IPhone 6 Plus är en koloss. Den har samma storlek Visa som LG G3, på 5,5 inches, men är betydligt högre. Det är längre än Galaxy not 3, som har en 5,7-tums display. Det börjar på $300 med ett nytt kontrakt. 

Både 6 och 6 Plus blir tunnare, plattare och mer rundade former än sina föregångare, att förlora kantig sidorna på nyare modeller. Effekten ser glatt, men känns hala. Släppa verkar nära förestående som du sträcka tummen över de större skärmarna. 

Apple tar några små steg för att mildra den finger sträckan med en funktion som kallas nåbarhet, som låter dig röra (inte tryck) hem-knappen två gånger för att flytta skärmen längst ned hälften av displayen. 

Funktionen fungerar fint för en hand rullning och hitta app ikoner, men det gör inte mycket annat. Om du i ett e-postmeddelande, till exempel inte kan du få tillgång till alla handlingar som svar eller Arkiv. 

Apple kunde ha tagit en cue från andra tillverkare av så kallade phablets (en blandning av ord "telefon" och "tablet") och komma med kraftfulla sätt att dra nytta av de större skärmarna. 

Exempelvis låter den kommande Samsung Galaxy Anmärkning 4 användare ändra storlek på app windows med hjälp av ett finger eller en penna och Visa flera fönster samtidigt på sin 5,7-tums skärm, som på en stationär dator. 5.5-tums LG G3 kan du öppna två appar på en gång och ändra storlek på dem som du vill. 

IPhone innehåller några tricks som skapats för större telefoner, som en zoomfunktion som låter dig diskret öka storleken på app ikoner och text i native apps. 

Och när du slår telefoner i sidled, i liggande läge, tangentbordet i de inbyggda program som Mail och meddelanden har fler alternativ – en mikrofon, ångra nyckel, punkt och kommatecken och andra på iPhone 6, och ännu mer på iPhone 6 Plus, gillar dedikerade knappar för kopiera och klistra in. 

De extra iPhone 6 Plus nycklar försvinner om du väljer den zoomade displayen, emellertid. Och iPhone 6 Plus är så stor att i liggande läge, jag hade svårt att nå knapparna för att skriva. 

Även det inbyggda Apple-tangentbordet få inte någon extra nycklar när du håller telefonen upprätt, på sätt som Samsung och LG tangentbord inkluderar nummer ovanför bokstäverna, och punkt och kommatecken nycklar. 

Som för de funktioner som folk älskar om sina iPhones, bli de bara bättre. IPhone 6 kameror, till exempel, är enastående. 

Både bakåtvänd kameror har nya sensorer som levererar snabbare autofokus, bättre ansiktsavkänning och förmågan att fånga högupplösta panoraman. Snabbare fokus är omedelbart uppenbart, även i vardagligt bruk. 

IPhone 6 Plus särskilt använder optisk bildstabilisering att leverera bättre bilder i svagt ljus och minska övergripande skaka och oskärpa. Den trevlig funktionen är tyvärr inte på iPhone 6. 

Och filmskapare swooning över iPhone HD-video, snabbare bildfrekvens (som leder till jämnare video) och högre kvalitet slow motion capture. Filmisk video stabilisering hjälper jämna ut video tas medan flytta och en time lapse-läget fäster ett skott varje sekund eller så och stygn dem tillsammans. 

Naturligtvis alla videor och bilder ser bra ut på de större skärmarna, särskilt iPhone 6 Plus. För kamera buffs kommer att större telefon sannolikt att vara ett måste. 

Samtalets kvalitet på de nya telefonerna är utmärkt och jag hittade batteritid på mindre iPhone 6 vara imponerande. Jag gick nästan två hela dagar utan kostnad. Batteritiden på iPhone 6 Plus är mer som en dag av konstant användning och inte mycket mer, men det är inte hemskt på en telefon som storlek. 

Den riktiga magin, händer dock, på grund av Apples nya operativsystem. 

Programvaran iOS 8 ser inte mycket annorlunda, men många finesser gör det mer kraftfull och flexibel. Några av funktionerna komma ikapp konkurrenterna och vissa är helt nya. 

Uppgraderingen lägger till iCloud-enhet, till exempel, som låter dig mer enkelt dela dokument över produkter, som du kan med Dropbox eller Google Drive. En familj dela funktionen låter dig dela din köpta böcker, filmer, musik och några apps med upp till sex familjemedlemmar, så de behöver inte logga in på ditt konto för att titta på en film eller använda en app som du har köpt. 

Efter OS X Yosemite, det nya operativsystemet för Mac, släpps i oktober, gör Apples kontinuitet funktionen att du Visa inkommande textmeddelanden på alla enheter, dela dokument mellan en telefon och dator och skicka ett SMS eller ringa samtal från din Mac. 

Mindre förbättringar – utgående meddelanden och röstanteckningar, Spotlight-sökningar som inkluderar webbresultat, och nyligen använda kontakter som dyker upp när du dubbel-tryck på home-knappen Växla mellan eller stänga apps – lägga till upp till en raffinerad mobila OS. 

Vissa funktioner är inte perfekta, och många av de sexigare funktionerna är fortfarande på vägen. Rätt nu, till exempel hälsa app helt enkelt inte göra mycket. Det beror på integration med tredje part apps (planerad att släppas med telefoner) och den kommande Apple klocka. 

Det nya operativsystemet kommer på de nya telefonerna och kanna bli installerat denna vecka på den iPhone 5S, 5 och 4S. Människor som har dessa telefoner och vars två år mobiltelefon kontrakt har ännu inte löpt ut kan vila lätt. De kommer att få många av de bästa funktionerna i årets uppgradera cykeln. 

Den smala nya iPhone är inte en storbilds-slam-dunk, men de fungerar bra, som vi har kommit att förvänta från Apple. Det är i slutändan vad är på insidan som håller dem precis framför sina konkurrenter.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...