Bally Price Holdings Tax Management Review


0Likes
0Comments
98Views
AA

1. Når er en lønnsøkning ikke en betale heve?

Etter flere år arbeider på samme timelønn, kan New Yorks tips-kvalifiserte arbeidstakere snart ta med hjem noen mer bacon-men ikke så mye som andre minstelønn arbeidere. 

Til tross for ulike aktivist organisasjoner, det er langvarig bekymring at betale reiser for servitører, servitører og andre regelmessig tippet arbeidere ikke faktisk fete sine paychecks. 

Ca-2013 lovgivning heve minimum lønn fra $7.25 til $8 en time, og deretter til $9 innen utgangen av 2015, faktisk venstre tippet arbeidstakere henger til tørk. New Yorks $5 minstelønn for tippet servering arbeidere og $5.65 minstelønn for andre tippet ansatte -som levering mennesker og pels dam-er ikke satt til øke sammen med minstelønn for andre ansatte. 

I juli, men gov Andrew Cuomo regissert arbeidskraft Utenriksdepartementet å innkalle en lønn bord, vurdere situasjonen og anbefale endringer til regelverk som regulerer servering arbeidere og andre service ansatte-spesielt, nye lønn retningslinjer som ville holde tritt med andre minimum-lønns øker. 

Selv om ideen om å heve minstelønnen tippet ansatte er ment å hjelpe, hvis styret anbefaler en lønn tur, er det som de får en høyning uten virkelig får en høyning,"Ifølge Marianna Mooney, partner i Mayer CPAs i Woodbury. 

Foreløpig får arbeidsgivere tips kreditt-en godtgjørelse som reduserer minstelønn de må betale. For eksempel får en restauratør som betaler en server $5 en time en kreditt på $3 timen, forskjellen mellom den kontanter lønn og gjeldende minstelønn. Likevel, som en generell standard, får de fleste servering arbeidere i New York 15 prosent til 20 prosent i tips, ifølge Mooney. 

"De allerede gjør trolig godt i overkant av minstelønn" da tips er priset inn, sa hun. 

Avrohom Gefen, en advokat i søksmål praksis gruppen på Vishnick McGovern Milizio LLP i Lake suksess, avtalt. 

"Det er en misvisende benevnelse å si ansatte i næringsmiddelindustrien mottar mindre enn minstelønn," sier Gefen. 

Det er et skille mellom ansatte i ulike bedrifter, imidlertid. Mens servere på high-end restauranter kan gjøre en veldig fin levende, de som jobber på lavere-end restauranter, hvor den totale regninger er mindre, sannsynligvis motta mindre tips, Gefen bemerket. 

"Mye advokatvirksomhet kommer fra grupper som er interessert i å hjelpe servitører i lavere-end bedrifter," sier han. 

Michael Bohlsen, eieren av Bohlsen Restaurant Group, som driver syv spisesteder på Long Island, innrømmer sine restauranter har en høyere sjekk gjennomsnitt enn andre, og "det er mange mennesker på gulvet som blir betalt mindre enn minstelønn på grunn av kreditt." 

Men de tar hjem mye mer enn minstelønn,"Bohlsen sa. 

Faktisk hvis lønn turen går gjennom, de fleste av økningen vil gå mot å betale ekstra skatt på deres lønninger, la han til. 

"At penger vil gå direkte til regjeringen, ikke til servere," sa Bohlsen, bemerker servere i sine restauranter har ingen interesse i økningen. 

Avgifter skylder en server som gjør tips kreditt lønn pluss et gjennomsnitt på $20 en time i tips kommer ut av hans eller hennes lønnsslipp. Den kredit lønn ikke dekker beløpet skyldte på tips, så serveren mottar en $0 Sjekk, sier Mooney. Hvis det er flere ubetalte avgifter basert på tips mottatt, er serveren ansvarlig for å betale på slutten av året. 

"I det lange løp, vil dette hjelpe [ansatte] betaler sin skatt før skatten regningen på slutten av året, men de fleste servere ikke ser så langt fremover," Bohlsen sa. 

Til slutt, la han til, en lønn tur vil tvinge restauranter å heve prisene, som vil redusere virksomhet og redusere SKIFT, igjen skade servere økningen er ment for å hjelpe. 

Mellom juli 2007 og juli 2009, federal minstelønn økt med 40 prosent. En fersk studie fra Ball State University fant det var 550 000 færre deltidsjobber det økte. 

"Ideen bør være å øke antall personer gå ut for å spise så flere folk, inkludert oppvaskmaskin, kokker og servere, kan leies," sa Bohlsen. 

Likevel, mens en lønn tur ville koste bedrifter mer penger lomme, kan det føre til forbedret moral blant ansatte som ikke har mottatt en økning i år, Gefen sier. Faktisk sa noen kunder har valgt å eliminere tips helt og betale minstelønn deres ansatte eller en bestemt beløp, han. Mens det kan være mer kostbart å bedriftseieren, sier det er mindre komplisert enn å ta spissen kreditt og holde orden på tips, Gefen. 

En klient besluttet å eliminere tips og betale sin servere en flat $14 en time, pluss overtid betale hvis nødvendig, bemerket han. "Han fikk motstand fra servitører fordi de gjør mer enn $14 timen i gjennomsnitt fra tips kreditt og deres tips," sier Gefen. "Men det forenklet ting restaurant eier."

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...