King Baldwin IV

DIT VERHAAL IS GEBASEERD OP EEN WAAR GEBEURD VERHAAL. Regeren over een koningkrijk is niet makkelijk, zeker als we over Jeruzalem praten. Als er een koningkrijk is, is er ook een koning. Deze koning is erg belangrijk, hij heerst over 3 geloven, het christendom, De Joden, en de Moslims. Hij moet ze allenmaal in banen zien te leiden. Oorlogen winnen, en je zuster in bedwang houden om niet te trouwen met een man die alleen maar bloedbaden wil. En dit allenmaal als je in 1180 na.Chr Leeft. Deze koning moet dit allenmaal doen terwijl hij een Leper is. Hij draagt een silver masker, en handschoenen, Waarom? Dat kan je allenmaal lezen! Het is een lang Mooi verhaal. De waarheid van een koning die leide aan een vreselijke ziekte. Met een beetje Fantasie, en romantiek, Maar nog steeds heeft deze koning echt geleeft!

0Likes
2Comments
314Views
AA

4. Silvia

Silvias POV:

HAllo allenmaal. Ik wil nog even wat zeggen. Deze hoofdstukken zijn nog maar de VOORSTUKJES voor het échte veerhaal. Ik doe meestal Baldwins POVS maar nu even Silvias. Silvia is wel een verzonnen figuur, maar anders liep mijn verhaal niet goed! Oh, en geen zorgen, er komt nog romantiek en actie zoals beloofd! Veel plezier! xxx

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

"De redenen om te blijven zijn nu dood." Ik keek de man emotieloos aan. Hij beweerde mijn vader te zijn. Ik had mijn vader nooit gekend en hij leek op mij, maar er was geen bewijs. Ik liep de man voorbij en ging verder met werken. "Ik heb 100 man onder mijn bevel in Jeruzalem. Je zou mee kunnen gaan en een leven kunnen opbouwen.Had hij me verteld. Toen kwam er een vraag in me op. De enige reden wáárom ik mee zou gaan. "Is het waar dat ik in Jeruzalem al mijn zonden weg kan vegen?" Hij twijfelde. "Daar kunnen we samen achter komen."

Daarom was ik meegegaan. Maar ik wist niet dat het mijn leven ging veranderen, wie wel?

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...