Crawling to heaven

Jean har altid levet på den sikre side. Altid gjort det rigtige, aldrig taget nogen chancer, Og altid gjort hvad hendes forældre sagde hun skulle. Jean har noget overnaturligt i sig. Hun løber stærkere end alle andre, Er klogere end alle andre, Og ser bedre end alle andre. Hun er altid blevet fortalt at hun er speciel. er skabt til at gøre noget godt for menneskene, og ikke altid være på den sikre side. Men Hvorfor gøre noget når man ikke rigtig ved hvad man laver? Jorden er blevet invaderet af rumvæsener, Og hver måned sendes 20 frivillige ned til jorden for at finde det eneste som kan få skabningerne væk fra planeten.

0Likes
0Comments
205Views

1. Heaven

 

-Hvorfor altid leve det sikre liv? gør dog noget spontant!-

De samme ord jeg har hørt om og om igen, det sidste 17 år.

Folk plaprer altid om at gøre noget spontant, og ikke altid være på den sikre side, når de ikke engang selv har styr på deres eget liv. 

Jorden blev invaderet af rumvæsener for omkring 30 år siden. De overlevende mennesker, måtte flytte til en anden planet. et andet luftrum. Jeg var ikke født dengang, men min mor var gravid med mig da det skete, og kom i sikkerhed inden det gik helt galt. da jeg var omkring 2, opdagede min mor at jeg ikke var som de andre. Jeg var anderledes. Jeg fik engang en glaskugle til at lyse bare ved at røre ved den, Og et bord til at flække bare ved at kigge på det. Selvom det lyder urealistisk, er det sikkert det mest ikke planlagte jeg nogensinde har gjort. Jeg har lært at styre mine kræfter, og gør aldrig noget spontant eller noget jeg ikke må. En præst sagde engang til mig at når jeg døde, kunne jeg bare gå direkte til himlen fordi jeg allerede var en engel. Han var dog også en af de eneste der påskønnede min sikre personlighed. bortset fra min mor selfølgelig. Alle andre fortalte mig bare, at jeg skulle leve livet. Ikke være bange for at tage chancer, og være spontan. Men det er jo let nok for dem at sige, det er jo ikke dem der engang smadrede en lygtepæl ved at slå på den. Jeg havde lidt nogle raseri anfald som lille, som ikke endte ud så godt. Bortset fra at jeg er ret kedelig, ligner jeg stortset en normal 17 årig pige fra wisconsin. Langt lyst naturligt krøllet hår, Mellem høj, Blå øjne, og Tynd. Ikke tynd som i anorexi tynd, men mere som i "Jeg spiser faktisk " tynd. 

Jeg er ikke ligefrem den pige, som tiltrækker mest opmærksomhed fra det modsatte køn. Nogen er lidt bange for mig ( forståeligt ) Mens andre syntes jeg er for kedelig                                ( også forståeligt ). I princippet er jeg lidt ligeglad. Jeg går ikke så meget op i at få mandlig opmærksomhed som nogen af de andre piger fra skolen. De næsten ligefrem tigger om at få deres opmærksomhed. Det giver mig næsten kvalme. Jeg er heller ikke ligefrem den, med flest venner på min skole. Bortset fra min bedste veninde Anna som næsten måtte opgive alt andet kontakt med andre mennesker bare for at være venner med mig. Hun har dog fået skaffet sig et par extra venner andet end mig, da hvis man er venner med mig, vil andre ikke rigtig være i kontakt med den person. Jeg er ikke ligefrem alles kop the

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...