"help me"

Anna bliver ved med at drømme en forfærdelig drøm hun hader, hun tror ikke på at bare fordi hun har drømt drømmen så går den i opfyldelse..
men der sker noget uventet til en helt almindelige teenage koncert.

taaaak fordi i læser min movella, er sååå glad! skriv hvis jeg skal forbedre, taaak! ��

1Likes
3Comments
408Views
AA

2. 2. Skoletasken.

// Annas P.O.V \\

"RIIING" jeg kigger på vækkeuret, klokken er 6.45 det skal jeg vende mig til. idag er det jeg skal starte i 3.g, det bliver SÅ fedt! fester, alkohol, lækre drenge og en masse mere! det bliver over vildt manner!

næste weekend er der one direction, omg det bliver så vildt! jeg begynder at tage tøj på og sminke mig, eg vil gøre lidt ud af mig selv idag da det er første da som den ældste! jeg ser mig i spejlet, ikke for at lyde selvglad, så ser jeg ret hot ud. jeg har taget min stramme tre kvart trøje på, hvor man kan se lidt af min mave, og mine ynglings jeans, de er meget stramme, og jeg elsker det! jeg har aftalt at mødes med maria inden vi kører derhen i bus, ingen af os har en bil lige forløblig men min far har lovet mig en hvis jeg selvfølgelig passer rigtig godt på den. sådan er min far bare, seriøst.

jeg ankommer på skolen sammen med maria. "maria, du skal have din taske på kun en af skuldrene" hvisker jeg. "what? alle går med tasken på begge skuldre?" "kan du ikke bare gøre det?" siger jeg skarpt. "alle ved sguda at man skal have den på en af skuldrene? kan du ikke huske 3.g'erne sidste år, Maria?" hun ligner en kartoffel der ikke aner hvordan man skal passe ind, så nu lader jeg hende bare være, jeg ved hvornår jeg skal lade hende være.. tro mig!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...