"help me"

Anna bliver ved med at drømme en forfærdelig drøm hun hader, hun tror ikke på at bare fordi hun har drømt drømmen så går den i opfyldelse..
men der sker noget uventet til en helt almindelige teenage koncert.

taaaak fordi i læser min movella, er sååå glad! skriv hvis jeg skal forbedre, taaak! ��

1Likes
3Comments
398Views
AA

1. 1. Dreaming.

"DRENGE HJÆLP MIG, jeg vil ikke dø, ikke miste mine dejlige fans og familie"

// Annas P.O.V \\

jeg vågnede med et sæt, den drøm har jeg drømt i tre dage i træk. jeg tror ikke på sådan noget, men når jeg tænker på det så banker mit hjerte rigtig hurtigt. det eneste jeg kan huske fra den drøm er at niall, fra one direction, råber om hjælp.. jeg har tænk over at sige det til min søster, maria, men hun syntes jeg er fucking barnlig og snotdum.. såå, jeg tror bare jeg ikke gør det. min lillebror på fire ér tilgængæld, snotdum så ham siger jeg ihvertfald ikke noget til. min mor som jeg kun ser tre gange om året, bor i Sverige og har fundet en ny kæreste og han har allerede to børn i for vejen. min far som jeg bor ved, i lille esbjerg(!) er en meget overbeskyttende far, som ikke vil have mig involveret i noget. han ved ikke engang at jeg skal til one direction koncert med min bedste veninde mia. what ever..

one direction kommer til danmark og spiller to koncerter fra deres wwa tour. jeg skal med og jeg glæder mig som en gal. mia og jeg er de eneste rigtige directioners på skolen.. alle syntes vi er barnlige fordi vi flipper ud over at de kommer hertil.

efter sommerferien skal jeg starte i 3.g, det bliver et vildt år. min lærer har flyttet mig over på et andet gymnasium, fordi han syntes ikke jeg havde det godt, jeg har det fint med det, for jeg havde ingen rigtige venner, faktisk kun falske.. det er faktisk i morgen jeg skal starte i 3.g...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...