Dead Silence...

A choice can change your life.


2Likes
0Comments
482Views
AA

2. Info om mig.

 

Hvordan skal jeg starte? 

 

 

Info: 

Mit navn er Eliha det udtales ligesom Eliya. Jeg er 18 og går i 3g på Gymnasiet. Mine forældre døde i en meget ung alder. Min far tik hjertestop, og min mor blev voldtaget og dræbt, Jeg bliver passet af mine bedsteforældre.

Jeg er en meget ensom pige, eller skulle jeg kalde det "outsider" Jeg nyder at være alene. Det er ikke sådan at jeg er bange for folk, eller at folk synes jeg er mærkelig? Jeg elsker bare lyden af stilhed, selvom det er meget forvirrende at sige. 

Da min far døde af hjertestop, på-virkede det ikke min mor, hun var en meget kold type. Hun fortalte mig at jeg skulle altid være en stærk pige, og aldrig lade mig påvirkes af ting. 

Efter tre år, blev min mor voldtaget og dræbt. Og som min mor havde lært mig, blev jeg ikke på-virket.  Min bedstemor hader mig, bare fordi jeg ikke hulkede til min mors begravelse. Men hvis jeg prøvede at forklare hende, at det var min mor, der havde lært mig ikke at blive påvirket af døden, ville hun aldrig tro på mig. Min bedstemor råbte engang at jeg var Satans datter. Selvfølgelig Satans datter.. Hun kunne ikke lide min far. 

Min bedstefar fortalte mig, at min far var psykisk syg. Altså ikke så psykisk til at komme ind på et psykisk hospital eller noget. Men jeg kunne vist risikere, også at blive psykisk syg men værre. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...