Hehfc


1Likes
0Comments
135Views

1.

Mathias er på vej hjem fra skole. Det har været en god dag med kun fire lektioner. Mathias går og sparker til småsten hele vejen hjem. Da han kommer hjem går jeg ind og spiller Fifa 14 ultimate. Hans far kommer ned og henter ham og siger, at det er noget vigtigt. Han gider ikke komme da han er igang med en kamp. Han protesterer men det hjælper ikke. Han kommer ud i stuen og hans mor sidder og siger ikke noget. Der sker ikke så meget de næste minutter indtil hans far siger...

"Mig og mor går fra hinanden"! "Vil du bo her hos mig eller i en lejlighed sammen med mor"? Nu fortæller far og mor om planerne. Mor skal bo inde i byen. Der kommer til at være langt mellem dem så han kan ikke bare gå frem og tilbage.

Mathias ryster på hovedet. Faktisk ryster han over det hele. Der er koldt i lokalet, og der lugter af gammel cigaretrøg og desperat sved. Lyset er hårdt og hvidt og far skrivebordet, stolene og de gammeldags kartoteksskabe langs væggen til at træde frem på en næsten brutal måde.

Mathias synes det er strengt at de stiller ham sådan et spørgsmål. Han elsker dem begge to lige højt.

Med sin far kan han spille fodbold og tage ud at fiske. Han kan også bygge huler og sove i telt. Hans far bor også tæt på hans vener og han har også en have til at lege i. Han får også massere af plads til sig selv hvor han kan have mange ting og sager. Han vil også gerne opdrages som en ordentlig mand der kan gå i haven og alle de der ting. Faren laver også altid sjov når vennerne er på besøg og man kan være længe oppe. Jo Mathias elsker sin far.

Med sin mor kan man lave mad og spille kort. Hun kommer til at bo meget centralt og så kan man jo tit gå i byen og hygge sig. Ved hans mor kan han også komme på den sportskole han altid har ønsket sig. Hans mor er også læge så hun tjener rigtigt godt og så er hun også mega klog. Og jo Mathias elsker også sin mor rigtigt meget.

Mathias er ked af det og han har godt kunne fornemme det her på det seneste at de ikke har været så glade for hinanden. Det han er mest ked af er at de skal skilles og hvis de ikke skulle skilles skulle han jo heller ikke tage denne svære beslutning.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...