everything about you

melody is nieuw in de klas en sluit een vriendschap met harry. als een paar kinderen haar iets aan willen doen beschermt hij haar tegen die kinderen. is dit het begin van een goede vriendschap of word het meer?

0Likes
0Comments
176Views
AA

2. de eerste dag

melodie p.o.v

vandaag is mijn eerste schooldag en ik heb er echt super veel zin in. ik zou me eerst even voorstellen. ik ben melodie,ben 16 jaar, heb blond haar en blauwe ogen. ik kom uit Amsterdam. ik heb ervoor gekozen om mijn studie in Londen af te maken omdat ik daar een betere opleiding kan volgen. ik loop de klas in en stel mezelf voor aan de klas. nadat ik klaar ben en alle vragen heb beantwoord loop ik naar een door de leraar aangewezen plek toe. ik ga zitten naast een jongen met bruin gekruld haar, groene ogen en tatoeages op zijn armen. ik ga zitten en probeer me te concentreren op de les.

 

harry's p.o.v

het nieuwe meisje liep naar binnen en het voelde als liefde op het eerste gezicht. ze zag er prachtig uit met haar blonde haar, haar hemels blauwe ogen en haar beeldschone glimlach. toen zayn (mijn beste vriend) haar vroeg of ze een vriendje had en ze antwoordde met 'nee' begon ik te lachen. tijdens de les probeerde ik op te letten maar ze was zo mooi dat ik steeds afgeleid werd. ik besloot om het op te geven en begon een lied te schrijven.

 

melodies p.o.v

toen ik om 4 uur eindelijk thuis kwam zetten ik mijn tas weg en liep ik naar mijn kamer. ik zette de tv aan maar er was niks op tv dus ik besloot verder te schrijven aan mijn lied. ik schrijf al sinds mijn 8e zelf liedjes. ik schreef totdat ik rond 6 uur geroepen werd door mijn moeder om te eten.

 

harry's p.o.v

ik kwam thuis en ging naar mijn studie kamer. ik pakte mijn gitaar en begon het lied wat ik in de middag had geschreven te zingen. ik zong en zong en zong tot............... zayn aanbelde. ik zette mijn gitaar weg en we gingen samen naar het park toe.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...