Ny movella


1Likes
0Comments
159Views
AA

1. Mathias og Lotte

Mathias ryster på hovedet. Faktisk ryster han over det hele. Der er koldt i lokalet, og der lugter af gammel cigaret røg og desperat sved. Lyset er hårdt og hvidt og får skrivebordet, stolene og de gammeldags kartotekskabe lands væggen til at træde frem på en næste brutal måde. Mathias hører en pludselig lyd indefra skabet. Han vidste ikke om han skulle tjekke, hvad det var eller om han skulle lade pedellen klare det, og så bare løbe hjem. Han gjorde sig rigtig mange overvejelser. Hvis nu at det var Lotte, som han var meget forelsket i. Men hvad nu, hvis at det var et monster? Mathias tog chancen og åbnede skabet meget langsomt. Og heldigvis vidste det sig, at det var Lotte som han rigtig godt kunne lide. "Hvad laver du der Lotte?" Øh... jeg... øh.. jeg skulle bare lige hente mit penalhus. "Jamen jeg hørte jo et skrig". "Og det er også sommerferie""! Lotte reddede sig ud af den ved at spørge hvad Mathias lavede her. "Men hvad laver du her Mathias"? "Er du ikke med på at vi bare glemmer det hele, og så bare tager hjem"? På vej hjem snakker Mathias og Lotte om hvordan det hele var gået til. "I starten var jeg virkelig bange for, at det var et monster, men da at jeg opdagede at det var dig blev jeg rigtig glad". "Jeg elsker dig" mumlede Mathias. Lotte hørte det og sagde. "Jeg elsker også dig". Mathias stoppede satte sig ned på det ene knæ. "Jeg elsker dig Lotte, har du lyst til at blive min kæreste"? Lotte vidste ikke hvad hun skulle svare, hun kyssede bare Mathias. "Er vi så kærester"? Spurgte Mathias. "Ja. Ja det er vi". Sagde Lotte. Nå men jeg skal hjem nu sagde Mathias. Ok sagde Lotte. Mathias syntes at det var et akavet øjeblik.

Da Mathias kom hjem spurgte hans forældre, "hvorfor kommer du så sent hjem, vi havde aftalt at du skulle komme hjem klokken 17:00 , og nu er klokken 19:39!" Undskyld. Det var ikke med vilje! Jeg skulle lige snakke med Lotte min kæreste. Har du fået en kæreste? Spurgte moderen på en meget overraskende måde. Ja jeg har! Har du da et problem med det? Spurgte Mathias surt! Nej da. Jeg synes bare aldrig at du har haft en kæreste før, og slet ikke lige så sød som Lotte.

Mathias vågnede tidligt næste morgen. Han havde virkelig svært ved at sove, fordi at om et par timer skulle til koncert, med hans ynglings band. Mathias lagde sig til at sove igen, for han vidste godt at, hvis han skulle med til koncerten, skulle han være frisk. Men Mathias kunne bare ikke sove, så han stod op og lavede lidt morgenmad til sig selv. Da Mathias var færdig med at spise, stod de andre op. Mor og far var overrasket over, at se Mathias oppe så tidligt! " Du plejer da at sove længe". Sagde de i kor. " ja, men i dag skal vi jo til koncert, så jeg kunne ikke sove fordi, at jeg glæder mig helt vildt". Det var blevet eftermiddag, og nu skulle han til koncert, men i bilen på vej der op faldt han i søvn og sov under hele koncerten.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...