Ny movella


0Likes
0Comments
58Views

1. Mathias...

I dag skulle Mathias og Mia til en hygge aften hos en fra deres klasse, nu gik de jo i 7. Klasse, og var mere sammen allesammen. Jeg glædede mig meget til iaften , jeg stod forand sit spejl og lagde mackeup,jeg skulle jo være flot, nu når jeg skal følges med Mathias. Mig og Mathias er ikke kærester med meget gode venner, Mia kunne godt lide Mathias men ville ikke sige det til ham, tænk nu hvis han ikke kan lide mig. Mathias kommmer og henter mig kl 19:00.

Nu var de på vej hen til Maiken fra klasse hun havde en kælder vi alle kunne være i. Der var hyggeligt og hendes mor havde pyntet op, der var energi drink,slik og chips. Nu var det jo fredag aften. En af mine venner har taget en flaske gul gajol med. Det er meningen, I skal dele den. Alle fik et glas, jeg var den sidste der skulle ha, jeg havde ikke lyst til at drikke det, men alle havde allerede drukket det, jeg ville jo ikke være den eneste der ikke tur drikke det. Jeg sad og kikkede på glasset der kørte en masse tanker rundt i mit hovde.

Min mor har altid sagt jeg ikke må drikke alkohol før jeg bliver 16, hvis nu jeg kaster op eller jeg ikke kan lide det og må spytte det ud, eller hvis de andre kan lide det og bliver ved med at drikke det, og hvis jeg så bliver nød til også at drikke det, og hvis jeg så bliver fuld.

Nu var glasset lige ved at være henne ved mig, men heldigvis gav han sig selv før han gav mig.

Han tog en tår sammen med alle de andre de skålet, jeg blev helt glad og tænkte, puha de må ha glemt mig, men lige pludslig sagde de " hallo vi har glemt at give Mia noget".

han hældte noget op i et glas, han rette hånden ud, jeg faldet i staver han sagde " hallo Mia er du der" der gik et zet igennem mig jeg sagde "ja". Lige i det jeg skulle til at tage glasset, var der en der sagde Mia, det var Mathias der ville snakke med mig, vi gik ud i et lille gammelt og ulækkert skur, der var gamle kartotekssabe på hele den ene væg, der var et skrivebord og nogle stole, jeg tror der er en der har røget her inde, der lugter.Lige pludslig begynder Mathias at opføre sig mærkeligt.

Mathias ryster pa

hovedet. Faktisk ryster han over det hele. Der er koldt i lokalet, og der lugter af gammel cigaretrøg og desperat sved. Lyset er ha

rdt og hvidt og fa

r skrivebordet, stolene og de gammeldags kartoteksskabe langs væggen til at træde frem pa

en næsten brurtal måde. det kunne jeg ikke rigtig lide, han virkede nervøs og bange som om han skulle sige eller spørger mig om noget vigtigt. Tænk nu hvis han spurgte mig om vi skulle være kærester.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...