Don't judge by popularity

Som énhver ending, medfølger en ny begyndelse.

0Likes
0Comments
146Views

1. En ny start

Jeg var så lille og følte mig som en forbipasserende. Alle gik rundt og snakkede i kreds, og der var jeg. Helt alene. Uden en eneste sjæl omkring mig. De konkrete tænker, om at jeg var alene, var ikke kun tomløse og skrøbelige, men også skræmme vækkende og deprimerende. Ingen snakkede til mig. Jeg startede fra få dage siden på en ny skole, som en ny pige. Jeg følte mig udenfor, som om at jeg havde gjort noget forkert. Jeg følte mig ikke specielt anderledes, men måske stod min generthed i vejen. Det var som om, at hvert eneste gang, at nogle prøvede at føre en samtale, gjorde jeg noget uønsket. Noget dumt. Noget anderledes og mærkeligt. 
Det var temmelig underligt, at se de andre grine. Joke om alle de vigtigheder, som jeg brugte. Sidste år. Det var som om, at landsbyens børn var et år bagud i udvikling. Eller var jeg bare et skridt fremme? 
En mystisk fyr løb ind i mig.
,,Hov" grinte han. Sikke en idiot, tænkte jeg. Selvfølgelig var han en af de populære drenge. Hans øjne var skrigende grønne, og hans hår havde en flot brunlig farve - og jeg som var typen, som hadede drenge med brunt hår. 
,,Jeg er Bjarke" sagde han og prøvede og føre en samtale.
,,Jessie" hvæsede jeg.
Jeg rejste mig op og sukkede. 
,,Tusind tak"
,,Oh undskyld, er du okay?"
Min hjerne gik kold. Han spurgte mig seriøst, om jeg var okay. 
,,Hvordan ville du selv have det, hvis du lå på jorden lige pludseligt?" udbrød jeg i en akavet situation.
Klokken ringede, og jeg farrede ind til time. Det sidste jeg hørte, var et eller a la "Vent".

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...