Just can't let him go


0Likes
0Comments
151Views

1. holiiidaaayy

Jeg Gik med tøvende skridt igennem centeret, der Ellers var ved at lukke. Jeg sendte et smil til stort set alle jeg Kom gående forbi. Ja selv dem jeg ikke engang kendte! Nogle så mig som en flabet person, og andre som en helt anden!

Men ja jeg er Emma.....Emma Williams. Ikke fordi der var noget særligt ved mig, eller mit liv! Jo hvis det er særligt at jeg dater Zayn Malik....ja..ham fra one direction!

Jeg ved ikke ikke hvorfor men, vi så hinanden et sted i præcis dette center jeg stod i og ja, det var lidt som kærlighed ved første blik.

Vi havde et 'one Night stand' hvilket jeg ikke var specielt stolt over, men alligevel var der noget specielt ved Zayn! Han fik en tryghed frem i mig som ingen andre kunne erstatte.

Vi havde dater i snart 5 måneder, og vi var ikke sådan "rigtige kærester" endnu men jeg følte det snart var på tide at der kom noget mere ud af vores forhold.

Det var fredag og det betød ferie....SOMMERFERIE! Jeg havde længe set frem til denne ferie og jeg håbede sådan på at Zayn og jeg kunne få hygget igennem.....ikke på den frække måde, eller jo det var jo det jeg ønskede lidt nogen gange, at blive elsket af ham.

Men i hvertfald skulle jeg hjem til ham her efter centeret.

Jeg var sulten, og vejret var ikke 'just' det bedste! Regnen silede ned, og jeg orkede ikke at stå ved busstoppestedet i 3 kvarter, så jeg kunne ligeså godt købe noget mad ikk?

Jeg stoppede op ved McDonald's, jeg elskede det sted. Uanset hvor mange gange jeg havde fået at vide at, "ej har du set hvordan maden bliver lavet" eller noget lignende havde jeg ignoreret det.. For jeg kunne godt lide det, det smagte jo godt!

~~~~

Jeg stod ved busstoppestedet, ved siden af en ældre herre. Det lignede han var skæv på et eller andet shit, hvilket fik nogle dårlige minder frem i mig. Dengang jeg selv var lidt af en 'junkie'! Men den tid.....ja den tid var fortid! Jeg var kommet videre i mit liv!

Jeg sad i bussen og kiggede på regndråberne der trillede om kap ned ad busruden. Jeg kunne ikke lade vær med at tænke på Zayn! Han gav mig bare en glæde indeni. Jeg kunne slet ikke beskrive hvor meget jeg virkelig elskede ham!

Jeg steg af bussen og gik i mit helt eget snegletempo ned ad den lange villa vej! Jeg var lige kommet ind ad døren. Og ja som sagt var det fredag og jeg kunne mærke at ferien startede, som jeg skulle tilbringe med Zayn. Jeg har ikke fået sagt at vi skulle væk fra vores hus i mere end en uge, hvilket betød vi havde ryddet op og gjort rent, i onsdags. Jeg smed mig håndtaske på gulvet i entréen, inden jeg stak hovedet ind i stuen.

"Hej flotte" røg det ud af mig. Så jeg næsten tog min ene hånd p foran min mund af begejstring.

Zayn sad med sin mobil, foran tv'et, da han åbenbart ikke havde hørt at jeg var kommet hjem!

"Hey babe" jeg gik ikke mange sekunder før Zayn havde lagt sin mobil og havde hevet mig ind til sig i et kys. Jeg elskede hans kropsvarme, hans ro og ja bare ham! Jeg slappede sådan af når jeg var sammen med ham, og syntes det var sødt når han spontant hev mig tæt til sig! Jeg elskede det!

"Har du pakket?" Sagde jeg

Han nikkede og smilede stort, for det var ikke altid at han huskede at ordne de praktiske ting i hjemmet. Vi skulle som planlagt allerede ud af døren om 4 timer, så det var vigtigt at alt var som det skulle være. Vores kys begyndte at udvikle sig da han tog fat om mine hofter, satte sig i sofaen, og løftede mig så jeg sad på ham. Han elskede når jeg satte mig øverst. Men før han blev stædig og ivrig, havde jeg løsrevet mig fra det ellers så behagelige kys. Jeg følte virkelig jeg blev nødt til at tjekke huset en ekstra gang! Zayn sendte mig et trist blik, inden jeg smuttede ud i køkkenet. Alt var fint. Eller vent. Var det?

"ZAYN" vrissede jeg.

Min tone var sur og "troende" da åbnede og så at han ikke havde tømt køleskabet, det var stadig rester fra ugens indkøb. Jeg bogstaveligtalt skåret det ud i pap om at han skulle gåhuske at tømme køleskabet, så det ikke skulle ligge og rådne, mens vi var afsted. Zayn svarede mig ikke men kom dog ud til mig.

"Hvad r der galt?" Spurgte han næsten panisk, da han så mit vrede blik. "Du har ikke tømt køleskabet!" "Nåår nej skulle vi ikke spise inden vi skulle afsted?" Han kiggede på med et spørgende udtryk. Udover ikke at have tømt køleskabet, havde han åbenbar også glemt vores aftale om pizza, som jeg ellers havde glædet mig til i hans selskab. Et dybt suk lød fra min side. Inden jeg begyndte at skælde ham ud, lagde han sine arme om mig og gav mig et kys på panden!

~~~~~~~~

Hej folk! Håber i kan lide den indtil videre! Jeg har ikke skrevet det første her så langt, men de kommende kapitler vil blive længere! Der kan godt komme flere dirty scener i næste kapitel så er i advaret ;) xx #ilysm

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...