Expect The Unexpected

Emily skal på sommerferie hos hendes onkel Bart, hun glæder sig helt vildt, han har sagt at der kommer til at ske en masse, sjovt, spændende og hyggeligt. Hun ved intet om at han skal til at lave MAGCON, han er på forhånd besluttede at han gerne vil have Emily med, ikke fordi hun er kendt eller noget, men mere så LOX kan få en veninde. Hun skal på sommerferie over hos ham, hun ved stadig ikke at han tænkt sig at have hende med i MAGCON. Den aften hun kommer, får hun hurtigt ad vide at dagen efter, skal de have gæster. Han siger intet om at det er drengene, og LOX der kommer.
Men hvad sker der når han fortæller hendes om hans idé om MAGCON? Vil hun være med? Eller syntes hun at det er en dum idé?
Og vil hun måske falde for en af drengene charme?

1Likes
1Comments
406Views
AA

2. På sommerferie ved onkel.

"EMILY har du pakket færdig?" Det var min mor der råbt, halv stresset og lidt surt op til mig. Jeg skulle over til min onkel Bart i sommerferien, han bor et par timer væk, derfor så jeg ham ikke ret tit, desværre. "Det ville gå hurtigere hvis du ikke hele tiden skyndte på mig" Jeg havde endelig pakket det meste, det eneste jeg manglet var, min bikinierne, og min telefon oplader. Jeg kastede det sidste i min kuffert, og satte mig oven på den. Den var blevet godt fyldt op, så der skulle mange kræfter til at lukke den, men efter nogle forsøg lykkes det. Jeg rejste mig, og smilede tilfreds, det lykkes mig at få det til kun at fylde to kuffeter, også selvom det var de to største vi havde, jeg havde taget til min ting.

Jeg smed hurtigt blikket i mit spejl, jeg havde nogle lidt kort, lyseblå shorts på, og en løs top, der var tie dye farvet. Jeg rettede kort på mit lidt krøllede mørk hår, og smilte glad. Nu var det også tid til at komme afsted, der var en helt masser af energi i mig, får at komme ud i den bil, og op til min onkel. Jeg greb fat i min kufferts håndtag, en i hver hånd, og gik lidt forsigt, ned af trapperne. "Lorte kuffert" Jeg faldt de sidste 2-3 trin ned. Måske ikke den smarteste idé at gå med to tunge kufefterene ned af trappen på engang. Jeg fik hurtigt rejst mig, og drysset det værste snavs, af mig. Jeg kunne godt høre at min mor, stod og grinte lidt. Jeg kigger hen på hende, og kunne ikke lade være med at grine lidt selv. Men kunne jo have sagt sig selv, at to kuffetere, på engang ned af en trappe ville gå galt. Efter at vi begge havde fået grinet færdig, kig vi ud til bilen. det var min mor der låste døren efter os, jeg havde jo hænderene fulde."Glæder mig dig til at besøge onkel?" Spurgte min mor imens at hun åbnede bagagerummet."Helt vildt, elsker at besøge onkel, og alle hans dyr" Min onkel bor på en kæmpe farm, han havde en masse dyr, alt fra køer, grise, og heste. Jeg elsker dyrene, og naturen der oppe, der er vildt smukt. Jeg stod lidt i mine egen tanker, det var først da min mor puffet til mig, at jeg vågnede op."Vi køre nu Emily" Hun smilte glad til mig, og gik hen imod føresidensdør, jeg gik den modsatte vej, over til pasageresiden. Vi lukkede døren i med et smæk, næsten samtidigt. Jeg grab fat i selen, og spændt den."Sikker på at du godt selv kan være hos onkel?" Min mor er altid så bekymret, når jeg skal nogle steder hen. Jeg nikkede bare som svar på hendes spørgsmål, og sendte hende et glad smil. Endelige satte hun nøglerene i, tændte bilen, før jeg nåede at kigge, var vi ude af indkørselen. 

Jeg tog min telefon frem, først kiggede jeg twitter, der skete ikke rigtigt noget, udover at folk skrev god sommerferie. #Endelig sommerferie! Nu går turen op til min onkel, glæder mig :-) # jeg sendte en tweet ud, og der gik ikke længe får at min telefon sagde en masse bib lyde, folk begyndt at rettweete og fave min tweet. Jeg satte min telefon på lydløs, og satte noget musik på. Nu skulle de næste par timer bare gå. 

Hvad syntes i? 
Skal jeg skrive mere? 

Og vil i gerne læse den?

 

//Signe

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...