Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
800Views
AA

9. IMAGINE 9 - COLD SNOW

heeei

Da har jeg skrevet en til imagine.

I denne imaginen er det vinter. Og du og Justin er på en hytte langt oppi gokk.

Jeg våkner opp av en kald luft som flyr igjennom rommet. Jeg åpner øynene sakte. Hvorfor er det så sjukt kaldt her a. Tenkte jeg og surret meg mere inn i dynen enn jeg allerede var. Det kommer enda en kald vinn flygende igjennom vinduet. "hvorfor er de så kaldt her" Tenker jeg høyt(det betyr at jeg sier det jeg tenker). "Det er fordi vinduet er oppe" hører jeg Justin si bak meg. Jeg setter meg opp. Jeg snur meg imot Justin. "og hvorfor er vinduet oppe" spør jeg rart. "jeg ville prøve å hoppe ut av vinduet og ned i snøen. Jeg bare så rart på han og ledde. "søtt" sa jeg i mellom latteren. Han kommer løpende mot sengen og hopper på meg. Og det er fult av snø på han. "k..kan ddu gåå av,Du errr kkald" sa jeg og hakket tenner. "nei jeg ligger ganske fint jeg" ledde han. "men du er så tung" klaget jeg. "ver så snill" bedde jeg han. "Bare hvis du gir meg et kyss" sa han og ga meg et flørtende blikk. Jeg måtte bare le av hvor søt han var. "hvorfor ler du?" spør han forvirret. "du er bare så søøt, når du prøver å flørte meg meg" ledde jeg. Han bare så rart på meg. "kan jeg fortsatt få et kyss" spørr han igjen med det søteste smilet noen gang. Jeg som liksom skulle prøve og motstå men han er sååå deilig. "Men det er et problem" sa jeg med et lurt smil. "hva da" sa han enda mere forvirret, men fortsatt søt. "Jeg får ikke flyttet en muskel, når du ligger oppå meg". sa jeg. Selvfølgelig har det en baktanke. Hvis han går av meg, så skal jeg løpe vekk. Han tenkte seg litt om og gikk av meg. Jeg tokk sjangsen, og løp vekk. Jeg løp ut i den lille koselige stuen. Men jeg tenke meg ikke helt om når det gjaldt gjemme sted. Faen det er jo ikke noe sted og gjemme seg er jo. Det eneste stedet jeg kan løpe er ut. Og jeg har bare på meg den store t-skjorten som jeg sov i. Jeg hører at Justin kommer løpende bak meg. Akuratt da jeg ser han komme ut av gangen, løper jeg ut i den kalde snøen. Fuck det er kaldt jo. Kaldere enn jeg trodde. jeg ser bak meg, Justin kommer løpende etter meg. Jeg blir bare kaldere og kaldere i føttene. Til slutt så mister jeg helt følelsen i beina og må stoppe. Plutselig kjenner jeg at jeg blir dynka i snø. Og at jeg har en person oppå meg. "Du kan få et kyss, men bare hvis vi kan gå rett inn igjen". Han lener seg mot meg og kysser meg på leppene. Det er bare så vidt jeg klarer og kysse han tilbake fordi jeg er så kald. Han reiser seg opp og hjelper meg opp med en gang. Jeg går så fort jeg kan inn i hytten igjen. Jeg tok det første teppet jeg fant og surret meg selv inn i det. Jeg la meg ned på sofaen. Justin satte seg vedsiden av meg. Jeg la hodet mitt på fanget hannes. Han strøk meg forsiktig over det kalde og fuktige håret mitt. Jeg merket at jeg begynnte å bli trøtt. Men jeg skal ikke sovne. Det er midt på dagen. Det kunne vell ikke skade med en liten blund kan det?. Jeg lukker øynene og sovner fort.

Jeg løper nedover gaten. Lysene slokkes etterhvert som jeg løper forbi dem. Jeg kan se noen mennesker på enden av veien. Det er Justin. Det er som om han står der og venter på meg. Jeg prøver så godt jeg kan å løpe til han. Men jeg kan ikke bevege føttene mine. Jeg ser noen komme bak han. Jeg vet ikke hvem det er. Men jeg liker ikke den personen. Personen tar fram en pistol. "D/n hjelp meg" kan jeg høre Justin rope. Men jeg kan ikke bevege føttene. "Jeg prøver, Jeg prøver virkelig men føttene mine vill ikke bevege seg" skriker jeg tilbake. Jeg er så redd akuratt nå. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre. Personen presser våpnet mot hodet hannes. Jeg prøver så hardt jeg kan, men jeg kan ikke bevege meg. Jeg hører et pistol skudd. "Neeei Juuuustin" Roper jeg. Personen blit borte og jeg kan bevege føttene mine.

"hallo d/n våkn opp, du drømmer bare. D/n" Jeg åpnet opp øynene. Jeg ser en forskrekket Justin se ned på meg. "hva drømte du om" Spør han og holder meg tett intill seg. Jeg fortalte han om drømmen. Jeg vet ikke hvorfor denne drømmen har gått så inn på meg som den har. Kanskje det er det at jeg ikke vill miste Justin. "hei du, hva er galt" spør han med et bekymret blikk. "jeg vill bare ikke miste deg". svarer jeg og ser opp på han. Han kysser meg med de myke leppene hannes. De kan få meg til å glemme apsolutt alt. Leppene våres beveger seg perfekt med hverandre, Han legger seg over meg. Tungen hans slikker meg på under leppen. Jeg slipper den inn. Men vi av brytes fort med at det ringer på døren. "Selvfølgelig" mumler Justin oppgit. "Hva er det" spør jeg. "Jeg hadde glemt at jeg hadde bestilt pizza". svarte han. Jeg måtte egentlig bare le. Jeg har ikke så veldig lyst på pizza. Så jeg bestemte meg for å stikke opp og ta en dusj. "Justin jeg stikker opp og dusjer" gapte jeg til han. Jeg fikk ikke noe svar, så jeg gikk bare opp og dusjet. Da jeg var ferdig med og dusje, fønet jeg håret, tok på meg litt sminke og kledde på meg.

Jeg satte meg ned i den lille koselige stuen, og skrudde på tv-en. Jeg hører Justin rope ifra kjøkkenet. "kan du komme inn hit" jeg reiste meg opp og gikk inn på kjøkkenet. Da jeg kom inn på kjøkkenet så jeg at bordet var dekket på med lys og mat. "er du sulten" spurte Justin og så på meg. "ja, det ser godt ut" sa jeg og satte meg ned ved bordet. Vi begynte å spise og snakke om hva vi skulle gjøre mens vi var her. I kveld skal vi tydelig vis bare være hjemme. Da vi ble ferdige ble vi enige om og se en film. Vi endte opp med å se på The Grudge 2. Jeg liker egentlig ikke skumle filmer. Men han klarte å snakke meg til å se på den. Under hele filmen satt jeg og gjemte meg bak en pute. Da filmen endelig var ferdig, var jeg sykt lettet. Ikke det at jeg hadde sett så mye av filmen da. "den var ikke så skummel da" ledde han. "Jo den var det" kjempet jeg imot. Jeg merker at jeg begynner å bli litt trøtt. Jeg reiser meg opp og begynner å gå mot rommet. "hvor skal du" sier han og ser på meg. "jeg skal legge meg, blir du med" sa jeg og begynte å gå mot rommet igjen. Han fulgte etter meg. Jeg løpte og kastet meg selv på sengen. Justin gjorde det samme og hoppet rett oppå meg. "Hei" sa jeg søtt og begynte å le. "hei" sa han og kysset meg. Jeg tok armene mine rundt nakken hannes. Alt endte opp i en heftig kline runde.

jhaa da var den ferdig. Og det er den dårligste slutten jeg noen gang har skrevet.

Hva synnes du?

noen tilbake meldinger?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...