Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
804Views
AA

8. IMAGINE 8 - SHOOTING STAR

Her kommer en ny Imagine jeg har skrevt, håper du liker den!

Du og Justin gikk i samme klasse på Mint ungdomsskole. Dere går i 10.klasse og begge 2 hadde fylt 16år. Du var døds forelsket i Justin og det hadde du vært siden 2 klasse. Justin var den kjekkeste og kuleste gutten på skolen, alle jentene likte han. Til og med noen av guttene. Du sitter bak han i klasse rommet så du kan lukte den gode parfymen han har på seg vær dag. Dere har helt lik timeplan, dere har til og med samme tilvalgs fag. Begge har musikk. Musikk var en av tingene dere hadde til felles.

Du gikk inn til musikk timen på musikkrommet og fant en plass. Plutselig kommer Justin inn døra han går og setter seg hos kameratene sine. Læreren sier at dere skal ha et musikk prosjekt, at dere skal fremføre en sang eller noe. Det første du gjør er å se på bestevennen din Lise. Hun nikket på hode som et ja, du var på vei bort til Lise helt til Justin kom bort til deg og spurte om du ville være med han på prosjektet. Du ville så ille være med han på prosjektet men du hadde jo spurt Lise. Du sa til Justin at du ikke kunne siden du hadde spurt Lise. Justin svarte at det var okey at han forsto det. Når du gikk bort til Lise hørte dere et skudd. Du var redd, læreren ba dere om å sette dere ned og være helt stille.

Du og Lise holdt hender og skalv, du ser at Justin kommer drar seg bort til deg. Når han kommer frem så sier han at det er en ting han har villet si deg veldig lenge. Hva er det? Sa du og var spent. Jeg har vært døds forelska i deg siden 6. Klasse. Sa han. Du fikk det store smilet på munn. Du hadde jeg vært døds forelska i han også bare litt lenger. Justin tok tak i den andre armen din.

Du la hodet ditt på skulderen du var så redd. Plutselig åpnet døra seg. Du ser bare at et våpen stikker inn, du blir redd og tar den andre armen din i armen på Justin. Du så at armene og resten av kroppen kom inn døra. Det var bare politi, de var her for å hjelpe dere ut av skolen. Politiet fikk dere trykt ut av skolen. Når du kom ut sto foreldrene dine og ventet, dere dro hjem med en gang.

Neste dag på skolen så du at Justin sto med kameratene sine, Så fort han så deg løp han bort til deg og ga deg et kyss på munn.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...