Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
823Views
AA

7. IMAGINE 7 - MY NEW BOYFRIEND PART 2

her kommer del 2 som dere har ventet på!

Sorry dette var dårlig del, så jeg bare skrev det jeg kom på.

Men her er del 2!

han gikk først litt sakte men så gikk det fortere og fortere, og det ble bedre og bedre. Du fikk noen orgasmer innimellom, og det samme gjorde han. Dere holder på en stund og ble ferdige ca på likt. Begge to stoppte plutselig opp da dere hørte...

Dere hørte at noen tokk i dørhandtaket på do døra, du spurte Justin om dere hadde husket og låse do døra. Før han rakk og svare lukker døra seg opp. Jeg kan ikke tro det er deg sier du, kjenner du henne? Sier Justin. Kjenner henne? Det er min beste venn Natasha og hun er en mega fan av deg. Så det var dette du vil si meg, men du turte ikke? Det såret meg ikke, det eneste som såret meg var at du ikke sa noe. Jeg trodde jeg var din bestevenn, så klarer du ikke og si noe sånt? Sier Natasha. Natasha jeg er lei? du rekker ikke og si noe før Natasha løper ut gråtene. Justin jeg kommer snart jeg må bare snakke med Natasha. Når du kom ut av doen så du at hun satt i en taxi og kjørte vekk.

Du gikk bort til Justin, hvordan kan jeg være så dum? jeg klarte ikke en gang og si det til min bestevenn, men nå vet pressen det og alt. Jeg har ikke kranglet med Natasha noen gang før og vi har vært venner siden barnehagen. Jeg vil ikke at vi skal bli uvenner bare på grunn av dette.

Du lå hjemme i senga de med Justin og tenkte på hvordan du kunne være så dum som ikke sa noe til henne. Kan du ikke bare ringene henne og si at du ikke viste hvordan hun ville reagere siden hun var så stor fan av meg liksom? Sa Justin. Jeg vet ikke en gang om hun kommer til å ta telefonen når jeg ringer. Du prøvde for det, du tokk opp telefonen og ringte, hun tokk den ikke akkurat som du trodde.

Du ble lei deg og skuffet over deg selv, så du kastet vekk telefonen og la deg ned på bryste til Justin og sovnet. Du drømte at du hadde sex med Justin, dere prøvde alle slags stillinger dere kunne komme på! Plutselig våknet du fra drømmen, Du var sinna fordi du våknet fra drømmen. Men når du våknet så du at det var en lapp på telefonen din som det sto, vil du ha Buksa de kom og møt meg på Hotell flabell klokken 24:00. Klokka nærmet seg halv 12, du hadde allerede ordnet håret og sminket deg, alt du måtte gjøre var og finne noen klær. Du fant klær etter 15minuter med letting.

Du løpte ut og stoppet en taxi og hoppet inn i den. Kjør meg til Flabell hotell takk.

Mens du ventet på og komme frem skrev du melding til Justin at du var på vei til hotellet. Taxien stoppet, mannen som kjørte taxien sa, det blir 4 dollar det. Du gir han pengene og går inn på hotellet, du går bort til resepsjonen og sier at du skal treffe Justin Bieber. Damen i skranken sier at han har leid hele takket og at du bare skulle ta heisen opp til øverste etasjen. Du går inn i heisen og ser at det er 23 etasjer opp, så du setter deg på gulvet inne heisen og venter. Når heisen kommer opp så ser du Justin sitter i bassenget.

Du spør hvor buksa de er. Han sier kle av deg klærne og kom uti så skal jeg si det. Du tar av deg alle klærne, du ser at Justin blir litt kåt. Du går ut i bassenget og ser at Justin også er naken, du legger deg på svøm mot han. Når du kommer bort til han begynner dere og kysse, samtidig så kjenner du at han prøver og få pikken sin inn i fitta de, det funker siden dere er ca. like høye. Du kjenner at det er deiligere nå en første gang, der er ikke så vondt. Dere holdt på i 30minutter før dere går opp av bassenget og kler på dere, når dere hadde kled på dere så tok Justin deg i hånde og fulgte deg til borde som sto ved kanten og hadde utkikk over LA. Han tok frem stolen for deg. Han satte seg på andre siden av bordet. Du ser at kelneren kommer ut med maten til dere, Han tar av lokket og det er pasta bolognes. Dette er den første maten vi spiste sammen. Justin kom hoppende nærmere deg med stolen. Han hoppet helt til han kom bort til deg. Før du viste ord av det så tok han og holdt hånden din mens dere spiste. Når dere var ferdig så tok han deg med til en kino. Når dere kom inn så, så du at filmen startet men dere var de eneste der. Hvorfor er vi de eneste der? Spurte du. Jeg har leid denne salen for oss to sa han og ga deg et sikkerlig vått kyss på kinnet. Mitt i filmen sa han noe men du hørte det ikke første gang. Hva var det du sa? Spurte du for og høre hva han sa. Jeg?. Jeg ble kysset av Natasha ista, og jeg likte det. HVA?! Likte du det? Men jeg trodde? Du klarte ikke å fullføre setningen før tårene rant ned kinnet og du løp ut. Du prøvde og finne en taxi men fant ingen. Du bestemte deg for å løpe hjem. Du fant ikke veien men du var uten for hotellet der Natasha bodde mens hun var her. Du løp inn og løp til skranken, og spurte hvilket rom Natasha bodde. Du fikk nummeret og løp opp til andre etasje og bort til rommet hennes. Du banket på døren og Natasha kom og åpnet opp, Hva faen skjer med å skysse kjæresten min? Før hun rekker og svare slår du til henne.

Justin kommer løpende i korridoren, han hadde fulgt etter deg fra kinoen. Ikke sloss, hun kysset meg ja. Jeg likte det også, men det er deg jeg har følelser for. Det betyr ingen ting! Betyr ingen ting? Du er kjæresten min og det er bestevennen min og dere kysser og det betyr ingen ting? Du begynner å gråte igjen og løper ut og finner en taxi. Du kjører taxien hjem. Når du kommer hjem løper du opp på rommet og begynner og pakke klærne og tinga dine. Mason kom inn på rommet og spurte hva det var galt. Alt du svarte var, jeg drar hjem til Norge igjen. Hvis det er noe kan du ringe på dette nummeret. Du hadde pakket alle klærne dine og var klar til å dra. Du ventet bare på at taxien skulle komme. Det ringte på døra, du løp ned med kofferten. Du åpnet døra og der sto Justin, Du prøvde å slenge igjen døra men Justin hadde foten i veien. Kan du til hælvetet og komme deg ut av huset mitt! Justin nektet og flytte seg, så Mason kom og jagde han ut. Hva er det som har skjedd (dn) spurte Mason? Det er ikke noe, bare la meg dra. Du så at taxien kom. Taxien kommer nå brutter, hade. Du løpte ut i taxien. Det første du gjorde når du kom ut i taxien var å ringe moren din, Hun sa at hun skulle møte deg på flyplassen hjemme i Norge. Når du kom til flyplassen løpte du bort til skranken og spurte når neste fly til Oslo, Norge går. Den går om 10minutter sa hun. Du kjøpte en billett og løp mot inngangen til flyet. Du satt inne på fly, du sendte melding til moren din om at du satt på flyet og at det lettet nå, Du skrudde av telefonen etter det.

Justin gikk inn på rommet sitt og skrudde på tven. Det kom en nyhets sending om at et fly som hadde styrtet, Flyet gikk til Oslo, Norge. Når han så det ble han knust, han viste at du satt i det flyet. Han var helt ute av seg. Justin satte seg ned ved pulten på rommet sitt og skrev et brev. På brevet sto det. Jeg likte det ja, men det var hun jeg likte jeg vil gjøre hva som helst for henne. Når foreldrene hans kom inn var han funnet død på sengen med kniv stikkende ut av bryste.

THE END!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...