Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
716Views
AA

6. IMAGINE 6

heei

Jeg kommer til og skrive en lang imagine hver dag. Også kommer det en eller flere kort hver dag. Sååå her kommer det en kort imagine.

Du har netopp kranglet med bestevennen din. Hun hadde bare begynt å ignorere deg. Du vet jo ikke hva du har gjort galt. Du skulle bare spørre hva som var galt. Men det fikk du ikke noe svar. Noen ganger så lurer du på om hun føler noe i det hele tatt. Hun tar meg aldri seriøst uansett. Den eneste personen jeg kan ringe nå er kjæresten min Justin. Han støtter meg uansett hva som skjer. Det er en av de tingene jeg elsker ved han. Han stikker ikke bare av når ting blir vanneskelige. Jeg sendte han en melding og spurte om han kunne komme over. Han svarte at han kunne kommer over om 10 minutter. Jeg la meg ned på sengen og ventet på han. Før jeg visste ordet av det så ringte det på døren. Jeg kan høre at han kommer opp trappen. Døren til rommet mitt åpner seg. Jeg snur hodet mitt til siden. Jeg ser Justin komme mot meg. Han gir meg et kyss før han legger seg ned vedsiden av meg. Han holder rundt meg og spør hva som har skjedd. Jeg forklarer han alt som har skjedd. Han prøver å si noen vitser, men jeg begynner ikke å le. Så til slutt så ligger vi bare der. Det er så deilig å bare ligge der i armene hannes. Jeg kunne ha vært her i evigheter. En tåre renner ut av øye mitt. Jeg tørker den fort bort, så Justin ikke skal se det. Men det er forseint. Han reiser seg plutselig opp. Han ber meg om å bli med han. Jeg reiser meg opp og følger etter han.

Til slutt så havnet vi på et tivoli. Awww han prøver å få meg til å tenke på noe annet. Og jeg tror det funker. Vi har nå tatt mange karuseller. Jeg har det så gøy sammen med Justin. Nå sitter vi på en benk og deler sukkerspinn. Det beste i verden lizzom. Dette er sååååå romantisk. Jeg har hatt en sykt fin kveld så langt. Justin snur seg mot meg og ser på meg. "hvordan går det". spørr han søtt. Jeg ser på han og blir litt trist. Jeg skal akuratt til å si noe, men han avbryter meg. " Du vet at hun ikke er verdt noen av dine tårer, hun valgte å ikke snakke med deg. Du kan finne bedre venner enn det. Og jeg kommer alltid til å være her for deg, Og det vet du". Wow han har rett. "Du vet at du skulle blitt terapist" sier jeg og ler. Han lener seg ned og kysser meg på pannen. "Du bommet" sa jeg og lekte sur. Han lente seg ned og kysset meg på kinnet. "Du bommet igjen" sa jeg og lo. Jeg satte meg oppå fanget hannes. Jeg lente meg ned og kysset de herlige leppende hannes. At et så lite kyss kan få så mange bomber til å explodere. Jeg trekker meg ifra han. "jeg elsker deg" sier han og kysser meg igjen "jeg elsker deg også" sier jeg mellom kyssene. Han trekker seg brått ifra meg og sier " kan vi kjøre pariser julet. Jeg ler og ser ned på han. "selvfølgelig" svarer jeg og kysser han en siste gang....

SLUTT

jha denne var jo litt kortere,

synnes???

Jeg håper dere liker den.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...