Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
823Views
AA

5. IMAGINE 5 - MY NEW BOYFRIEND PART 1

Her kommer en ny imagine!

Den er veldig lang så jeg har bestemt og dele den opp i 2 deler!

Litt informasjon om denne imagine.

Robin bor i La, du drar ditt i ferien...

Han er 16-17år og er verdens kjent. Her kommer da den første, håper den er bedre en den andre imaginen jeg skrev.

(D/n) hører du noen skriker og du våkner brått. Hva? Roper du tilbake. Det var moren din som bare skulle si at hun gikk på jobb og at hun hadde frokosten klar til deg nede. Du la deg ned på puta igjen å så på klokka. 09.00 bare! Det er jo sommerferie så du la deg til å sove igjen, men klarte det ikke. Du løp bort til skapet ditt å tok på deg en sports bh og en jogge tights for å jogge litt siden familien skal til LA på sommerferie. Må se litt bra ut når du går på stranda.

Du gledet deg utrolig mye. Tenk at vi reiser i morgen! Håper jeg finner noen kjendiser jeg kan ta bilde sammen med for å gjøre vennene mine sjalu. Tenkte du inni deg. (Dn)!! Hører du noen skrike fra badet. Du løper raskt bort til badet der du ser tvilling-broren din Mason holde bh-en din opp i luften. Hva? Svarer du. Hva gjør denne her? Spør han med en irritert stemme. Sorry da. Sier du og griper tak i den og går irritert tilbake på rommet ditt. Tåler han ingenting eller? Du og broren din er venner men dere har deres stunder der dere rett og slett hater hverandre. Du får med deg bestevenninnen din Natasha ut å jogge. Dere møtes på stranda og begge starter å jogge og er litt stille i starten. Plutselig sier hun: Ser du Justin i LA da skal du gi han en lapp med twitteren min på! Jaja ro deg ned svarte du. Du likte et par av sangene hans men var ikke en særlig Packer egentlig. Du kom hjem og pakket de siste tingene å gikk fort inn i dusjen. Du kom ut sminket deg, rettet håret og kledde deg.

Du skulle ut å spise med vennene dine før du reiste. Skulle tross alt være borte i 3 uker! Dere gikk ut og spiste og hadde det kjempe koselig. Hele venne gjengen var samlet og alle storkoste seg med pizza. Alle ble ferdige men dere satt fortsatt igjen og snakket om alt og ingenting før alle sto og ga hverandre en klem og ønsket alle en god sommer og god tur til der de skal. Du kom hjem og skrudde på Mac'en din og gikk innpå facebook og youtube for å høre på litt musikk imens du pakket de siste tingene. Du hørte på Nicki Minaj og sang helt med. På facebook sto det bare at alle sammen ønsket hverandre en god sommer. Skjedde ikke noe spesiellt. Det banket på døra og inn kom Mason. Hva er det? Spurte du og han svarte med at han skulle bare se om du var ferdig pakket siden han var usikker på om han hadde glemt noe. Ja, nesten svarte du og ga han et lite smil. Okei, sa han og satte seg ned i senga. Er det noe? spurte du å så litt frekt på han. Nei, bare chiller litt inne hær jeg. Svarte han. Å, hvorfor det svarte du litt frekt tilbake. Hvorfor ikke er ikke bare ditt hus. Å, som du hater når han holder på sånn. Stikk ut! Skrek du etter han og han nærmest løp ut. Du pakket ferdig og fjernet sminken og la deg ned i senga. Du klarte ikke sove men det gikk til slutt. Du gledet deg så mye. Du våknet brått av at veke klokka ringte. Klokka er 4, flyet kommer om 3 timer! Du våknet opp og tok på deg en joggebukse og en singlet du ville reise i og berte kofferten ut i taxien.

Dere måtte kjøre et lite stykke til flyplassen. Dere var endelig fremme og du var dau trøtt! Dere gikk om bord på flyet og du sovna med en gang. Du sov hele turen og våknet av flyvertinnene så sa dere skulle til å lande. Dere kom frem og tok taxien rett bort til hotellet der dere skulle være den første natten. De neste dagene skal dere bo i en kjempe stor villa. Du våknet av mange hylende jenter utfor hotellet og der så du han en kjendis første dagen! Og det var ikke hvilken som helst kjendis!

Det var selveste Justin Bieber. Selv om du ikke er en stor fan så var det jo gøy å se han. Nå kunne du si til alle Beliebers jentene i klassen at du har sett han. Du tok ett kjapt bilde av han fra vinduet og begynte å stelle deg. Moren din var i butikken og handlet litt frokost og Mason lå og snorket under dyna si. Så typisk han. Du tok på deg et fint men enkelt antrekk.

Du startet å sminke deg å rette håret, da moren din kom inn og sa dere skulle pakke koffertene deres siden dere skulle videre til villaen dere skulle bo i. Mason reiste seg trøtt opp og du og moren din bare sto og lo av han. Du la sminken oppi kofferten og begynte å gå ned til Taxien. Du heiv koffertene inn og det samme gjorte moren din og Mason. Dere kjørte et lite stykke og endelig var dere fremme. Du gikk ut å så det fine huset. Du ble målløs, skal vi virkelig bo her i 3 uker! Spørte du med en glad stemme. Ja, det skal vi og moren din begynte å gå sakte inn. Mason løp inn samtidig som han ropte ¨først å velge rom!!!¨ Du kom inn og det var enda finere. Og bassenget var svært! Du løp inn på rommet slengte fra deg kofferten og hentet lommeboka og løp ut.

Jeg går og shopper! Ropte du til moren din og før hun rakk å svare var du ute. Tenk at nå er du i LA og skal gå og shoppe, du kunne nesten ikke tro det. En drøm går i oppfyllelse sa du lavt til deg selv. Du gikk ned over gata. Du fant så mye fint, som du elsket og du vill kjøpe alt sammen! Men du kunne jo ikke bruke opp alle pengene den første dagen. Du så den fine klokka, så du videre ned på prislappen. 500 dollar!! Men det var den fineste klokka du noen gang hadde sett. Du la den skuffet ned og hørte en stemme si -Jeg kjøper den til deg! -Hva? sa du og snudde deg rundt. Der så du rett inn i de fineste øynene du noen gang hadde sett. Der sto han, Justin bieber og ville kjøpe en klokke til deg for 500 dollar! -Nei det er for mye sa du og så ned i bakken. -Nei, du skal ha den, jeg så hvordan du så på den. Svarte han. -Vell jeg har jo lyst på den men den er jo så dyr! Svarte du tilbake. -Judtin tokk klokka å betalte den og ga den fint til deg. Klokka lå i en eske, du åpnet den og Justin hadde lagt igjen mobiltelefon-nummeret sitt. Så søtt tenkte du og skulle til å se opp på han. Men da var han plutselig borte. Du så deg litt forvirret rundt og så han ingen plass. Du gikk fornøyd hjem og der satt moren og broren din. Moren din så litt bekymret ut men Mason så helt fornøyd ut. Hva er det? Spurte du. Jeg er nødt til å reise hjem igjen en kollega har plutselig sakt opp jobben og de trenger meg! Sa moren din. Hæ, hva med oss da. Jeg gidder ikke å reise hjem! Svarte du irritert. Vell jeg har bestemt meg for å la du og Mason bo her i ferien men det kommer en vaskehjelp som skal passe litt på dere og se hvordan dere har det hver dag! Okei! sa du og Mason i kor og vinket farvel til moren deres som kjørte av sted til flyplassen. Jess! Endelig huset for dere selv! og i LA av alle plasser. Du gikk inn på rommet og kom på klokka di. Tenk hvor snilt av han å gi deg en så dyr klokke. Og deg av alle personer. Du åpnet den og tokk ut lappen med nummeret hans på. Skal jeg ringe? spurte du deg selv. Du tok frem mobilen og tastet nummeret og før du var klar over det hørte du en stemme si -Hei det er Justin. Du visste ikke hva du skulle si men du klarte å få frem et hei. Hva var det du ville? Spurte han. Jeg ville bare takke deg for klokka. Det var det minste jeg kunne gjøre, svarte han med en snill stemme. Men, jeg må gjøre noe tilbake jeg kan ikke bare få en klokke sånn helt uten videre og ikke gjøre noe i gjengjeld svarte du. Vell, kom bort til meg så finner vi på noe. Hæ, seriøst? Svarte du med en forvirret stemme. Inviterte Justin deg nettopp bort til han? Ja, jeg kommer hva er adressen? Svarte du. Han ga deg adressen og du la på, gikk rett bort til skapet ditt og fant et fint men lett antrekk. Sminket deg og lagde noen søte krøller i håret.

Du gikk ned trappa og Mason lurte på om du hadde fått deg en date allerede. Nei, det er ikke en date! Vi skal bare møtes. Det sier de alle! Svarte han med en ironisk stemme. Du gikk ut døra og tok en taxi bort. Du var fremme og så det fantastiske huset hans. Du ringte på og noen åpnet. Du ble sjokkert over hvem det var!

Han her hadde du faktisk sett før i venninna de sitt Justin Bieber blad. Det var Tommi, du ble litt skuffet siden du trodde jo at du skulle være alene med Justin. Men du gikk glad og fornøyd inn og tenkte vedsiden av deg og la armen sin godt rundt deg. Du ble litt glad og begynte å tenke på om du kanskje har følelser for han. Nei, (dn) ikke vær dum. Du kan ikke falle for en kjendis det vet vi at ikke kommer til å gå bra, med tanke på alt reisinga og alle med tanke på at han kan få alle jentene han vill. Tenkte du. ÆÆÆÆÆ, hva skjer!!!! Ropte du samtidig som du fikk en hel bøtte med vann over deg. Justin og Tommi bare sto å lo. Hahaha, du sovna i filmen sa Tommi og måtte legge seg ned på gulvet siden han lo så mye. Justin så at du ble litt sint siden alle klærne dine var våte og du skulle jo gå med de hjem. Justin at du kunne låne noen klær av han så du kunne gå hjem i. Okei sa du og tok tak i hånden som han hadde strekt ut slik at du kunne reise deg opp. Dere kom opp, og gikk inn i et svært rom. Er dette kles skapet ditt? Sa du overasket. Heh, ja det er det sa han litt stolt i stemmen. Han ga deg noen klær og sa at du kunne prøve dem. Okei, men de er nok litt for store sa du og tok opp en stor T-skjorte. Du sa at Justin måtte snu seg rundt i mens du skiftet og det gjorde han, men du så at han av og til prøvde å snu seg litt mot deg slik at han kunne se. Men du brydde deg faktisk ikke, du følte at det var noe anderledes med hele stemningen på en måte. Du tørr nesten ikke å gå med bikini på stranden en gang. Du kledde deg ferdig og klærne var alt for store! Jeg beklager Justin men jeg tror ikke jeg kan gå hjem med disse på meg! sa du til han. Men (Dn) hva skal vi gjøre da? Svarte han litt bekymra. Du satte deg ned i en stol og tenkte. Helt til du hørte han si litt rolig: Du kan jo sove her da... Hva, mener du det sa du til han. Ja, viss du vill så kan du godt vi har rom nokk til deg svarte han. Du tok av deg klærne til Justin, men beholdt den store T-skjorta på deg til å sove i.

Han var inne på kjøkkenet og ropte om du var sulten, du var litt så du svarte bare ja. Og kom ut til ett ny dekka bord, med tente lys og pasta bolognes til mat. Det var litt sent ute så det var mørkt ute. Du synes at det så litt romantisk ut, i tillegg til at Justin tok ut stolen din for deg. Dere satt der og var stille imens dere spiste. Plutselig kjente du hans hånd lande oppå din og han kom nærmere og nærmere deg.

Plutselig møttes leppene deres og det ble et lett kyss til heftig klining rundt bordet. Dere reiste dere opp imens tungene deres lekte vilt med hverandre og han tok deg i hånda og drog deg med over til soverommet. Du tenkte, skal det skje nå? Og før du visste ordet av det så lå du i sengen og han på toppen, dere klinte heftig. Du kjente at du tenkte litt, han var jo flink men du visste ikke hva du skulle gjøre. Skulle du eller skulle du ikke. Tenk alt hate fra fansen du kommer til å få. Du ser jo hvordan venninna de klikker med en gang hun ser Justin og Selena sammen... Også kunne du jo være litt frekk mot Justin også da, slik att han tenner litt mer på deg. Han reiste seg opp og la deg oppå han, du kjenne at han var hard, men kyste han lett på munnen og reiste hodet opp å sa -Justin vi kan ikke gjøre dette her. Du gikk av han og du så på hele han at han ble skuffet.

Han så på deg med et forvirra blikk og spurte -hvorfor ikke vi var jo så godt i gang, jeg er jo kåt som faen! Han reiste seg grettent opp og viste deg gjesterommet. Vell da sier vell jeg god natt, sa du til han og smilte litt lurt. God natt da svarte han, og gikk videre til rommet sitt der du hørte han rope FAEN, og slo til veggen. Du lo litt deg for deg selv og tenkte på hvor sexueltfrustrert han må være akkurat nå. Det ble litt stille og du tenkte å gå inn til han å se hva han drev med. Du gikk ut døra og skulle til å gå inn på rommet hans helt til du hørte orgasmer. Og det var ikke lave orgasmer heller. Du tenkte å ha det litt morsomt så du gikk inn døra, og der satt han med pcen forran seg og runket. Han skvatt til og tok dyna over seg og lukte kjapt igjen pcen. Det var tydelig at han satt å så på porno. Hva gjør du her? Spurte han nervøst. Jeg vill ikke sove alene, kan jeg sove her? sa du og gikk mot senga hans. Selvfølgelig kan du det skal bare rydde litt vekk her sa han og la pcen på gulvet og drog på seg boxeren under dyna. Du la deg ned i senga og sovnet med en gang.

Du våknet dagen etter at sola kom inn vinduet. Du så deg rundt og kom på hvor du var. Du tok med deg klærne dine og løp hjem i den store T-skjorta til Justin som du hadde sovet i. Når du var hjemme løp du rett inn på badet og hoppet i dusjen. Du sto og tenkte på hva som hadde skjedd, og at han, selveste Justin Bieber hadde prøvd å ha sex med deg. Du gikk ut av dusjen og kledde på deg dette antrekket

Du gikk ned og der satt Mason og spiste frokost blanding, og spurte hvor du hadde vert. Du svarte bare hos Jystin. Har du fått deg kjæreste allerede (Dn)? Heh, nei det er det siste jeg har! Og det banket på døra, du gikk og åpnet med eple i hånda. Men med en gang du så hvem det var så mista du eplet rett ned på bakken.

Justin, hva gjør du her? Spurte du med en nysgjerrig stemme. Vell, du stakk jo uten å si hade. Og jeg vill gjerne ha T-skjorta mi tilbake. Svarte han, når han sa akkurat den setningen der var han så uimotståelig. Du klarte ikke å ta blikket fra han. Mason kom bak deg og før han så Justin spurte han hvem det var som banket på. Han stoppet opp å så Justin stå i døra. (Dn) hva gjør Justin Bieber utfor huset vårt? Hvisket han til deg men Justin hørte det så han bare lo litt. Åh, får en søt latter han har. Hans skal bare hente noe som er hans, så bare gå inn i stua igjen du. Svarte du han. Og han gjorde faktisk som du sa. Greit, jeg henter T-skjorta di men du venter her. Du snudde deg og gikk opp trappa men før du visste ordet av det kjente du to hender komme rundt midjen din og de mykeste leppene treffe halsen din. Du visste det var Justin, du kjente igjen de deilige leppene hans. Han snudde deg rundt slik at du så inn i de vakreste øynene du noen gang hadde sett. Det var rett før leppene deres møttes men dere sto ganske lenge og bare så inn i øynene til hverandre. Du tokk hendene dine rundt nakken hans og leppene deres var enda nærmere nå. Det var rett før dere gikk inn i et tunge vått kyss men dere ble avbrutt av Mason som spurte hva dere holdt på med. Mason stikk ut av rommet mitt!!! Skrek du etter han å smelte igjen døra.

Justin, jeg beklager. Dette skulle ikke ha skjedd. Sa du til han. (Dn) ta det med ro, alt kommer til å ordne seg mellom oss to. Svarte han deg og kom litt nærmere igjen. Du avbrøyt han ved å gi han T-skjorta, og sa vell da har du vell fått det du kom hit for. Ikke helt enda svarte han deg og drog inn i armene hans. Leppene deres møttes med en gang og dere klinte heftig. Han la deg ned i sengen din og startet å kneppe opp blusen din. Du ga ikke noe motstand siden du ble så sykt kåt av det. Han hadde kneppt blusen helt opp og begynte å kysse deg fra puppene og ned over mot shortskanten din. Du ga fra deg noen småstønn av og til siden det var så skinnsykt deilig. Han starta å kneppe opp shortsen din. Du vill at han skulle fortsette men du kunne jo ikke. I tillegg til at Mason er hjemme, man vet aldri når han kommer inn døra igjen. Justin, du må stoppe, sa du til han. Han stoppte ikke, og bare ignorerte deg. Justin du er nødt til å stoppe og du trakk tilbake. Hvorfor det babe? Spurte han. Vi kan bare ikke, jeg tror du er nødt til å gå nå. Vell okei, viss du sier det så.. Han gikk ut og ned trappa. Du fulgte etter han, med det samme du skulle ned å spise uansett. Du sa hade å så ned i bakken, før jeg går kan jeg gjøre en ting? spurte han og før du visste ordet av det holdt han rundt deg og du rundt han, inn i et deilig kyss. Han trakk seg unna og gikk ut døra. Du gikk inn på kjøkkenet og lagte deg noe mat, men alt du tenkte på var Justin. Du hadde litt dårlig samvittighet, han hadde så lyst på deg. Men han hadde sikkert hatt sex før, og du har ikke hatt det enda. Tenk om du gjør noe feil, eller at han ikke liker deg etterpå. Du prøvde å tenke på noe annet så du lagde deg noen brødskiver å tok dem med på rommet for å se om Natasha er pålogget på skype. Og jepp det var hun. Du ringte henne og hun svarte nesten med en gang. HALLO!! Ropte hun og var drit glad for å snakke med deg. HEEIII!! Svarte du tilbake, sååå koser du deg i LA? Spurte hun Tjaa... svarte du litt tvilsomt siden alt det med Justin å det. Hva sa du? Bare ett tjaa? Du er i LA, kjendisenes by og du sier tjaa?? Er du gal? Spurte hun forskrekket. Vell det har skjedd ett par ting. Svarte du, og like etter kom et svar, hva har skjedd? Du vet du kan si alt til meg! Ja såklart, jo nå skal du høre. Og stoppet opp ett sekund og tenkte deg om, aldri om du kunne si til den største Beliebers på jorda at du nesten har hatt sex med Justin. (Dn) hva skal du si meg? Du svarte med at du hadde hatt en stor krangel med Mason. Åh, dere to assa! Svarte hun irritert. Jeg vett men jeg er nødt til å gå nå vi snakkes senere. Så la du på. Du gikk og tok på deg en bikini å gikk ned på stranda for å bli litt brun. Du tok med deg I poden og gikk av sted. Heldig vis var ikke stranda langt vekke fra huset så du kunne bare gå i bikinien din.

Du fant et fint sted å ligge, du tok i øretelefonene dine å hørte på musikk, plutselig kom Boyfriend av Justin på, og du begynte å tenke på om han faktisk kunne være en bra kjæreste. Du lå der en liten stund og bare nøt sola. Plutselig kjente du noen som drog ut den ene ørepluggen din. Hvem faen var det og du så opp. Du ble egentlig litt sjokkert over hvem det var som sto der!

Der var Mason. Mason, må du alltid forstyrre meg! Chill da, skulle bare si at en fyr som heter Tommi prøver å få tak i deg. Han står der borte med vollyball nettet. Svarte han. Vell, takk for infoen men vill han ha meg bort får han hente meg selv. Svarte du litt irritert. Vel, okei da sa Mason og gikk bort for å fortelle det. Det var like før du sovnet da du kjente noen sette seg ned vedsiden av deg på teppet ditt. Hva er det nå da sa du irritert før du så hvem det var. Åjj, jeg beklager jeg trodde det var Mason, broren min igjen hehe. Sa du da du så at det var Tommi som hadde satt seg ned. Hehe, nei det er nokk bare meg. Sa han og lo litt. Du lo litt med til du Spørte hva det var han ville. Vell jeg ville bare si beklager for det med vannet osv, og at jeg bare stakk uten å si hade. Men når jeg gikk opp så det ut som du og Justin var litt opptatt heh. Svarte han, litt lur i stemmen. Okei, for det første så går det fint alt det med vannet og det. Jeg skjønner at det bare var en spøk. Og det skjedde ingenting og kommer ikke til å skje noe mellom meg og Jystin i det hele tatt. Sa du med den bestemte stemmen din. Så du liker ikke Justin i det hele tatt? Ikke litt en gang? Vell, jeg tenker jo på han hele tiden. Men jeg er samtidig redd. Svarte du. Redd for hva? Jeg er redd for berømmelsen hans. Alt hatet slik Selena fikk. Svarte du bekymret. Vell, du burde ikke være det. Hun fikk hat siden hun var en kjendis som ble sammen med han, og ikke en vanlig jente. Men jeg tror han har sett at du er anderledes. Han snakker ikke om noe annet en deg, han reist seg opp og sa tenk over det så gikk han. Du tok opp mobilen din og visste akkurat hva du skulle gjøre. Du ringte Justin og det tok ikke lang tid før han svarte. Hallo? Sa han glad i stemmen siden du ringte. Hei, Justin møt meg ved Starbucks om ca 5 min. Sa du så før han fikk svart la du bare på. Du tokk og pakket tingene dine og løp innom huset ditt å la de fra deg og tok kjapt på deg en shorts og en topp oppå bikinien siden det tok ca bare ett minutt bort til Starbucks.

Du løp bort og der sto Justin og venta. Du løp rett inn i armene han og ga han et kraftig kyss på munnen. Hva er dette? Spurte Justin litt forvirret er vi sammen nå eller? Nei, det betyr at du skal komme og fange meg sa du og løp av gårde. Han løp etter siden han var nysgjerrig og han ville jo ha deg. Han klarte å fange deg og dere sto først og lo, så ble begge to rolige og så hverandre dypt inn i øynene. Leppene deres nærmet seg sakte og han tok en finger på haka de og tok leppene dine opp til hans. Dere startet å kline. Du merka at paparazziene samlet seg i flokker rundt dere å tok bilder. Men du merka at du ikke gadd å bry deg.

Etter vert bestemte dere dere for å dra på tivoli. Det hadde begynt å bli mørkt ute så det var mest ungdommer på tivoliet. Og det var egentlig bare bra så slapp det å stå så mange unger rundt dere hele Tia. Dere gikk rundt og tokk mange karuseller sammen. Og Justin var en fantastisk person. Både utsende og personlighet var på plass. Kan ikke finnes noen bedre! Sa du litt høyt men ikke så høyt at Justin hørte det. Skal vi ta den! Spurte Kustin og pekte opp på en kjempe stor berg og dalbane. Er du gal, tror du jeg tørr å ta den? Svarte du med en redd stemme. Du er trygg med meg, visket han inn i øret ditt og kysset deg lett på kinnet. Vell, okei men lov meg at du aldri slipper hånda mi! Svarte du imens dere gikk sakte bort. Det var ikke så mye kø men det var en del som spurte om å ta ett bilde sammen med Justin, også kom det et par stykk og sa (Dn) kan vi ta ett bilde sammen? De var helt hysteriske og hvordan visste de navnet mitt? Da dere var ferdig med bildene var det deres tur, dere gikk oppi vogna deres og Justin så du var nervøs og tok tak i hånda de. Ikke vær redd jeg er rett her. Sa han like før dere startet. Du pustet dypt inn og vogna deres startet å kjøre. Det første dere møtte på veien var en kjempe lang bakke. Du var skikkelig nervøs siden det går alltid ned etter en oppoverbakke. Du så ned og alle menneskene som sto å tok bilde i håp om å få Justin med hehe. Dere gikk ned over i en voldsom fart og rundt mange svinger så stoppet endelig vogna deres. Det var ikke så gale som du hadde trodde, det var faktisk ganske gøy. Dere gikk ut og begge to lo kjempe lenge. Åh, Justin takk for at du tok meg med, jeg elsker deg. sa du til han, han stoppet opp og spurte sa du nettopp at du elsker meg? Jeg gjorde vel det sa du og tenkte deg om, elsker jeg faktisk Justin? Justin tok tak i hånda de og tok deg med inn på doen. Justin hva gjør vi inne her? Spurte du nysgjerrig. Vell, jeg har alltid hatt lyst til å gjøre dette med deg, sa han og begynte å kysse deg nedover halsen. Det tente deg virkelig. Han drog toppen din sakte av og kysset deg på puppene imens han tok av deg bhen. Du ble så sykt kåt av det. Du satte deg ned på knærne og startet å suge han. Han ble stiv med en gang. Han ga fra seg et par stønn av og til, det likte du bare. Han starta å ta av deg shortsen og satte deg opp inntil veggen. Du så at han tok på en kondom men du stoppet han. Hva, skal vi ikke gjøre det? Spurte han deg. Du svarte vell sannheten er at jeg har aldri gjort det før så det må være spesielt. Justin sa Shh, lukk øynene og bare la meg fikse det du kommer ikke til angre jenta mi. Du gjorde som han sa. Han løftet deg sakte opp mot veggen og du kjente han inni deg. Han gikk først litt sakte men så gikk det fortere og fortere, og det ble bedre og bedre. Du fikk noen orgasmer innimellom, og det samme gjorde han. Dere holder på en stund og ble ferdige ca på likt. Begge to stoppte plutselig opp da dere hørte...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...