Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
804Views
AA

4. IMAGINE 4 - BE ALRIGHT

heei

Her er enda en Imagine. Men jeg tenkte at siden de to andre imaginene jeg har skrevet er så lykkelige. Så skal jeg skrive en som ikke er så happy. Det er jo ikke alltid perfekt. Jeg må jo tenke på det også.

Jeg ser ned. Jeg kan ikke tro at jeg netopp hørte det jeg hørte. Hva er galt med han. Hva har jeg gjort. Akuratt nå så skjønner jeg ingen ting. Jeg er utrolig forvirret. Han vill ikke at vi skal være sammen lenger. Jeg ser opp på han. Jeg kan kjenne en tåre også en til som renner nedover kinnet mitt. Jeg skal akuratt til å snu meg rundt, "vent" hører jeg han si. Jeg snur meg rundt å ser på han. En tåre renner nedover kinnet hannes. Hvorfor skal han gråte, Det er jo han som ikke vill være sammen med meg lenger. Det kommer ingen ord ut av munnen hannes. Jeg snur meg rundt igjen. Jeg går ut i gangen og tar på meg jakken og skoene mine. Jeg går ut døren, da jeg nesten er ute av hagen hans. Snur jeg meg, og kaster et lite blikk tilbake. Han står i vinduet og ser på meg. Jeg snur meg rundt igjen. Han ga meg ikke en grunn en gang. Han sa bare "Jeg vill ikke være sammen med deg lenger". også ble alt stille. Minnene flyr igjennom hodet mitt som en tornado. Jeg setter meg på benken i parken. Men det er kaldt så jeg bestemmer meg heller for å gå hjem. Veien er lang, men perfekt for å tenke. Tårene renner mens jeg fortsatt tenker på alle minnene vi hadde sammen. Den første daten, da vi var på hytta langt i gokk sammen. Jeg kan ikke tro at vi er over. over for alltid. Jeg visste ikke at jeg hadde så mange tårer. Jeg kommer meg til slutt hjem. Jeg går rett opp på rommet, og sørger for at ingen ser meg. Jeg sklir ned langs veggen og begynner å gråte igjen...

Jeg hører noen snakke nede. Shit det er mamma og Justin. Takk gud for at mamma ikke vet om dette. Hva om han sier noe. Jeg må gjøre noe. Jeg tørker vekk tårene, går ut i gangen og stiller meg i toppen av trappen. Jeg kan se de i gangen. Jeg må finne på noe. før jeg er klar over det selv sier jeg "bare kom opp du". Faen faen jeg vill jo ikke snakke med han. Jeg løper inn på rommet mitt. Jeg hører at han kommer opp trappen. Jeg legger meg ned på sengen, med hodet ned i puten. Jeg hører at han kommer inn på rommet. Jeg kjenner at sengen synker vedsiden av meg. Han legger handen sin på ryggen min. Og stryker meg forsiktig på ryggen. "hva vill du" spørr jeg hest. Det tar en stun før han sier noe. "unnskyld, jeg skulle ikke ha slått opp med deg". På en måte så ble jeg glad. Men jeg er fortsatt sur på han. Jeg vill vite hvorfor han gjorde det. Jeg snur meg rundt. Men jeg ser rett opp i taket. Jeg kommer ikke til å se på han før jeg får vite sannheten. "Kan du ikke vartfall se på meg da" sier han. "hvorfor" spør jeg og snur hodet mitt litt mot han. jeg vet at jeg ikke skulle se på han, men jeg klarte ikke og la være. "Noen sendte meg et bilde av deg" sa han veldig usikker. "Få se bilde da" sa jeg og satte meg opp. Han viste meg bilde. Og det var et bilde av meg og x-en min. Bilde ble tatt for et år siden. Jeg slapp ut en liten latter. Han ser rart på meg. "er bilde ekte, er det sant at du var utro" sier han og reiser seg opp. "ja og nei" svarte jeg og slapp ut en liten latter til. "men det gir jo ikke mening" sier han litt surt. Jeg ser på han. Men han ser bare vekk. Jeg reiser meg opp. Jeg steller meg foran han og sier "det bilde er av meg og x-en min, det er ifra ifjord". Han ser ned på meg og smiler. Han er så perfekt. Nå skjønner jeg hvorfor han slo opp med meg. Han ser på meg og sier "vill du bli sammen med meg igjen". Jeg ser på han og prøver å være litt særiøs. "nei, hvorfor skal jeg det" sa jeg og satte meg ned på sengen. Han så trist ned. og sier "okay. Han går mot døren, før han får åpnet den steller jeg meg forran døren. "Du skjønte vell at jeg tulla" sa jeg å så opp på han. Han ser ned på meg og sier "jaja selvføleglig" haha det hørtes jo overbevisende ut. Jeg ser opp på han og smiler. Han lener seg mot meg og kysser meg. Jeg hopper opp, så jeg har beina rundt hoftene hannes. Han holder meg fast. Leppene våres beveger seg perfekt med hverandre. Han går bakover, vi detter ned i sengen. Jeg legger meg oppå han og fortsetter å kline med han. Han ruller meg rundt så han er oppå meg igjen. Han skal til å kysse meg igjen, men før han rekker det så detter vi ut av sengen. Vi ligger der med latterkrampe. "jeg kan ikke tro at det der skjedde" ler han. jeg setter meg oppå han igjen. Jeg kysser de deilige mye leppene hannes igjen. Jeg kan ikke tro at vi nesten slo opp. Men jeg er glad for at alt ble bra igjen.

Jeg skal innrømme at jeg ikke liker å skrive grine imaginer, Så jeg skal ikke skrive så mange av de.

Hva synnes du?

Noen Ideer til hva jeg kan skrive om?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...