Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
802Views
AA

3. IMAGINE 3 - HATE LEADS TO LOVE

Hei!

Her kommer en ny imagin

Håper du liker den!

Du og Justin går på samme skole og samme klasse, og dere hater hverandre. En dag da du går inn i klassen sent, og finne ut at læreren har satt deg opp med Justin for å gjøre et prosjekt.

Du: "Hva?, Faen heller" Lærer: "Jeg beklager, men ... "Du: "Det er ingen måte jeg gjør dette med Justin" Lærer: "Hvis du kom til klassen i tide ville ikke dette ha skjedd" sier han og går ut av klassen.

SHIT. Jeg ser Justin ser på meg fra hjørnet av øyet mitt, så ser jeg på ham. Du: "Hva?" Justin: "Vær hos meg 17:00." sier han og går ut av klassen også. Jeg kan ikke tro at den dumme læreren satte meg opp med denne dusten.

~ Justin's hus ~

Du: "hva trenger vi å gjøre?" Justin: "Vi trenger å lete etter informasjon først". For en nerd ... Du: "Okay Du ser etter noen informasjon mens jeg ser på tv Hvor er fjernkontrollen..? "

Justin: "Uhhh, nei du skal hjelpe meg! "Du:".. Nei, jeg er ikke en nerd som deg, jeg har et liv" Justin: "Virkelig? Du har et liv, det eneste du gjøre er og være hjemme og se på tv eller shoppe med deg selv".

Du: "Shut up" Justin: " Ikke be meg om og holde kjeft" Du: " Jeg forteller deg akkurat hva jeg vil jeg" Justin: " Sama det, bare la oss starte" Jeg hevet med øyene så fort han så ned på pc-en.

DU: "Gud, hvorfor måtte den dumme læreren sette meg opp med den nerde tingen? " Sa jeg det der akkurat høyt? Justin: " Okey, nok er nok. Hva faen er problemet ditt med meg? Stop og være en bitch og fortell meg hvorfor du hater meg! " oh, han kalte ikke meg akkurat en bitch?!

Du: " Hva var det du kalte meg?" Justin: " Jeg kalte deg en bitch, og en hore også! Du: " Du kaller meg aldri?" Justin tar armene mine og lener seg mot meg og kysser. WTF?

Kysser han meg? Jeg prøvde å rive meg løs, men etter en stund stoppet jeg. Oh gud? Han er en veldig god kysser. Han slipper meg og går vekk.

Du: " Hva faen var det?" Justin: " Jeg kunne ikke holde det inne lengere" Du: " du? du kysset meg?" Justin: "Ja" Jeg vet ikke om jeg skal slå han eller om jeg skal kysse han tilbake. Seriøst, det føltes helt utrolig. Jeg begynte å gå mot han, jeg stoppet foran ansiktet hans.

Du: " Hvorfor kysset du meg?" Justin: " Fordi jeg liker deg og klarte ikke og holde det inne lengere!" istede for å slå, tok jeg armene mine opp på kinna hans og kysset han!

Jeg beklager at jeg ikke har vært mer aktiv m å oppdatere. Jeg har hadd så mye å gjøre. Di siste to ukene har vært ganske så stressende.

Håper du likte den!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...