Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
821Views
AA

2. IMAGINE 2 - SWEET LIKE STRAWBERRY

Her kommen enda en JB inmagine

kos dere

(D/N)'s pov

Dagen hadde vært så lang. Dagene pleide vaneligvis å være lange. Men denne dagen, var ekstremt lang. Dagene er alltid lange uten Justin!. Dette er den tredje uken uten han. Jeg merker at jeg savner han sikkelig. Men jeg gleder meg sånn til etterpå, for da kommer Justin hjem. Og jeg kunne ikke vært mere happy for det. Vi har vært sammen i en månde nå. Selvom han dro uken etter at vi ble sammen da. Vi snakker med hverandre på telefonen hver dag. Og som oftes flere ganger om dagen. Vi snakker også på skype. Vi har hatt noen skype dater, det høres sikkert rart ut. Men jeg liker det. Men selvfølgelig så synnes jeg at det er kjipt at han ikke er her, og kan gå på en ekte date med meg. Vi gikk på en date før han dro. Det var sikkelig koselig. Han hadde ordnet det, sikkelig koselig med lys, mat og jordbær med skjokolade. Jeg håper virkelig at vi kan gjøre noe likt det en annen gang. Mamma henten meg på parkeringsplassen på skolen. Hun kjører meg til flyplassen, der jeg skulle møte Justin. Jeg kan ikke vente. Jeg gleder meg sånn til og kjenne klemmene og kyssene hannes. Jeg går inn på flyplassen. Jeg står og venter ved gaten som Justin skal komme ifra. 2 minutter føles som 2 timer. Endelig så kan jeg se han komme. Jeg ser han kommer mot meg. Jeg står ikke stille lenger. Jeg løper mot han. Han slipper alt han har i hendene og tar meg imot. Jeg kan ikke tro at jeg er tilbake i armene hannes. Det føles så godt. Jeg trekker meg ifra klemmen. Men jeg holder meg fortsatt nerme han. Jeg ser inn i de brune øynene hannes. De er så vakre, jeg kunne ha sett inn i de mye lenger en foralltid. Han lener seg mot meg. Ja endelig skal jeg få kysse han etter 3 uker. Han kysser meg med de deilige myke leppene hannes. Leppene våres beveger seg perfekt med hverandre. Vi trekker oss sakte ifra hverandre. Jeg ser han inn i øynene og sier "jeg har savnet deg og leppende dine" Han smilte og kysset meg igjen. "jeg har savnet deg også" sier han og kysser meg igjen. Han tar hånden min, og vi går ut i bilen der mamma venter.

Vi har netopp sluppet av Justin hjemme oss han. Så han kunne bruke litt tid med foreldrene sine. Vi avtalte at vi skulle møtes senere. "så hvordan var det å se Justin igjen?" spør mamma. "bra" svarte jeg kleint. Jeg liker ikke å snakke med mamma om sånne ting. Det blir bare så veldig pinlig. Jeg vill ikke at hun skal spørre meg om forholdet til meg og justin. "Når skal du se han igjen da?" spør hun spent. "jeg skal møte han etterpå" sa jeg litt mere klein enn i stad. Hun stoppet endelig å spørre. Vi kom endelig hjem ifra den kleine bilturen. Jeg gikk inn og rett opp på rommet mitt. I det jeg satte meg på sengen plinget telefonen min. På skjermen stod det Justin ❤️. På meldigen stod det: heei, Jeg skal ta deg meg ut i dag. Kle deg pent. Ver klar til kl 8. Elsker deg ❤️. Ååå jeg lurer på hva vi skal. Jeg gjorde alt det jeg måtte gjøre. Og før jeg visste ordet av det så var klokken 19:50. Det er bare 10 min til han kommer. Jeg ser på meg selv i speilet. wow jeg ser faktisk ganske vakker ut.

Jeg kunne høre at mamma roper på meg. Jeg går forsiktig ned trappen. Jeg vill jo ikke dette. Men tenk deg hvis jeg hadde falt, og Justin hadde stått der nede rett foran trappen. Så kunne jeg jo bare ha sagt "Justin jeg falt for deg". Haha tenk hvis det hadde skjedd a. Men jeg kom meg like hel ned trappen. Justin sto faktisk i bunnen av trappen og tok meg imot. Han gir meg en klem også et kyss. Akuratt da vi skulle til å tekke oss ifra hverandre. Så kjenner jeg blitsen i øynene. Jeg snudde meg til siden, og der står mamma. Selvfølgelig hvem skulle det eller være. Spøkelse kjærlighets syk, Tror ikke det nei.

Vi er når på en vakker resturang. Men vi hadde ikke fått noe bord. "men hvor skal vi sitte?" spurte jeg Justin litt forvirret. "Vi skal ikke sitte her, vi skal bare hente maten" svarte han med et lurt smil. Jeg bare så på han å smilte litt forvirret. Etter at vi hadde vært på resturangen endte vi opp på en vakker liten brygge. som selvfølgelig gikk utt i vannet. Det sier seg jo litt selv. Himmelen var stjerne klar. Jeg kunne ikke tro at daten kunne bli noe berde. Men det var helt til han viste meg hva han hadde oppi kurven. Han hadde JORDBÆR MED SKJOKOLADE!!!. Hvordan visste han at jeg elsker det. "hvordan visste du at jeg elsker jordbær med skjokolade" spurte jeg mere happy enn noen gang. "jeg husker hvordan du elsket den første daten våres." svarte han og kysset meg på kinnet. Han tok et jordbær i munnen og delte det helt til leppene våres møttes. Nok en gang så hadde jeg så mange sommerfugler i magen. Bombene sprengte. Han ber meg plutselig om og snu meg rundt. I det jeg snur meg rundt, så kommer det fyrverkeri i luften som det står "Jeg elsker deg" jeg snudde meg og så på han. "aww jeg elsker deg også" sa jeg og kysset han på munnen. Denne kvelden kunne ikke ha blitt mere perfekt.

Hadde vært fint om dere ga meg noen tilbake meldinger som sier om det er noe jeg kan gjøre bedre. Jeg setter også stor pris på om dere liker, kommenterer, deler, voter og stemmer på inmaginene mine.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...