Justin bieber imagines (norwegian)


1Likes
0Comments
816Views
AA

19. IMAGINE 19

Her kommer en ny Imagine!

"Neeeii!!" Ropte du høyt. Justin kom løpende inn i stua og spurte om hva som skjedde. Du ignorerte han på en måte fordi du var fullt konsentrert på tv'en. "Han kan jo IKKE velge hun der! Aghh.. Hvorfor!" Sa du like høyt og la en trykk på ordet Ikke. Du holdt på å se på The Bachelorette der en man med navn Nathan skulle til å velge mellom to jenter han skulle gifte seg med. Selvfølgelig gikk han for den slemmeste i huset, noe han hadde null peiling på. Han trodde henne var den rette for henne, men nei! "Duu, hvorfor roper du sånn, det er hans valg." Sa Justin og strøk deg på ryggen. Han hadde ett poeng, men uansett, du ble sur på valget Nathan tok og gadd ikke å se på det mer. "Joda, men hun der var den største sladderhanken på huset og den slemmeste!" Sa du med en litt sur stemme og pekte mot tv'en. Du reiste deg opp og snudde deg mot Justin. "Har du laget frokost, babe?" Spurte du og kunne lukte lukten av egg og bacon og kysset han kjapt på munnen. "Jepp, er du sulten, jenta mi?" Spurte Justin og strøk deg på kinnet. Du nikket som et ja, Justin klemte deg og kysset deg på pannen.

Vi ble ferdig med å spise og du begynte å rydde bort alt av glass og asjetter. Du bestemte deg for å legge den fort inn i vaskemaskinen og gå opp på rommet ditt. Du gikk opp trappene og inn i rommet, og tok på deg en hel dress. I det du skulle til å skifte hørte du mobilen din plinge. Du tok opp mobilen din og ble sjokkert da du så hvem sitt navn det stod på skjermen.

Justin's POV:

"Hei, sexy. Jeg gikk ut en tur og kommer veldig snart tilbake, ikke bekymre deg. xoxo❤️" Sendte jeg til *D/N* Jeg kjappet meg ut uten at *D/N* hørte meg. Eller jeg håper hun ikke hørte meg i ihvertfall, hun hadde ikke ringt eller sendt meg en tekstmelding så jeg tror hun ikke hadde lag merke til at jeg var borte. Men jeg sendte henne en melding om at jeg var ute og kom straks hjem så hun ikke skulle bli bekymret. Jeg skal nemlig fri til *D/N* idag, og derfor måtte jeg kjøpe den perfekte ringen, den ringen jeg skulle kjøpe var en ring hun hadde sett på før, hun hadde sett på ringer før og var hennes favoritt, da hun sa dette til meg lot jeg som om jeg ikke hørte henne. Så nå skal jeg kjøpe den ringen *D/N* ønsker seg, og fri til henne med håp om at hun sier ja. Jeg har lyst til at hun skal bli min. For resten av våres liv. She's going to be my girl for the rest of my life. Jeg kjappet meg med å kjøpe ringen og håpet på at ingen skulle gjenkjenne meg, ihvertfall ikke paparazzier. Jeg gikk ut av butikken og inn i bilen min og begynte å kjøre hjemover.

END POV:

*D/N* POV:

Justin hadde sendt meg en melding der det stod "Hei, sexy. Jeg gikk ut en tur og kommer veldig snart tilbake, ikke bekymre deg. xoxo<3". Du visste ikke hvor han ble av og hvorfor han gikk ut. Du bestemte deg bare for å legge deg ned i senga og vente på Justin. I mens du hørte på musikk plinget mobilen din og det var fra Justin, igjen. Du åpnet den veldig fort og var veldig spent på hva som stod på denne meldingen. "Ta på deg noe fint, ikke la det bli for mye. Vær klar om 30 min. Love u<3" Sto det på meldingen. Du gjorde som han sa og var ferdig etter 15 minutter. Du tok på deg en fin kjole, krøllet håret ditt og tok deg noe sminke. Nå var du veldig spent på hva Justin hadde planlagt.

THE END!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...